Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A transz emberek miért beszéln...

A transz emberek miért beszélnek elnyomásról, jogfosztottságról? Elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lmbtq személlyel, és mondta nekem, hogy milyen szemét a rendszer, merthogy a transz emberek nem tudják megváltoztatni az irataikban lévő nemet. Ergo őket elnyomják, nincsenek jogaik. Mondtam neki, hogy figyelj már, ha én bemegyek az okmányirodába, és mondom nekik, hogy írják át a nememet, akkor nekem sem engedik meg. Ez mindenkire vonatkozik, ők miért akarnak maguknak ilyesfajta privilégiumokat, és miért beszélnek elnyomásról, ha nem teljesítik a követeléseiket?
nov. 18. 11:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Az ugye véletlenül sem zavar, hogy valaki, csak azért, mert hetetó, gyereket csinálva felvehet egy csomó pénzt az államtól, még mások csak az adót fizetik.

Mivel károsít meg az, aki nem vált?

A papírmunka díjával?Szerintem még azért is fizetni kell egy jelképes összeget.

Amúgy mutass nekem valakit, aki azért vettek fel dolgozni, mert transznemű.

Egy helyen lehet ez max előny, egy meleg bárban, ha travi előadó akar lenni, de még ott is sokszor heteró férfiak dolgoznak.

Hány ilyen munka van az országban?

Nem érzed cikinek, amiket írsz!Menj inkább politikusnak, arra lennél jó, a nephülyítésre!

dec. 1. 12:21
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

“Tudod vannak normák, amiket minden egyes embernek be kellene tartania, de ti valahogy kivételnek érzitek magatokat, nektek privilégium kell, mert az nektek jár, csak mert!”

A homofóbia egyik remek jele, hogy minden melegek pártján állóról azt hiszed, hogy ő maga is meleg 🤡

dec. 1. 12:37
 43/47 A kérdező kommentje:

40.: ". Aztán megtörtént a te "coming out"-od, miszerint egy Hetero Transzfób Homofób Fehér Férfi vagy,"

Na látod, Neked csak az a bajod, hogy én Hetero Fehér Férfi vagyok!

És szerettem is volna választ kapni a kérdésre, nyitott voltam, toleráns, amíg el nem kezdődött ez a dirigáló stílus! Mint ami már nyugaton is van, hogy már az óvodákba megjelentetek, mint valamiféle vírus. Feláldoznátok a gyerekeket is, csakhogy ők is olyan elcseszettek legyenek, mint ti, mert kizárólag ilyen légkörben éreznétek jól magatokat!

És tudod/tudjátok a mozgássérültek között is voltak veletek megegyező mentalitásúak, akik olyanokat mondtak, hogy vágják le neked is a lábadat, aztán majd megtudod! De valahogy ez megszűnt, vagy elfojtották, ti nálatok meg pont az ilyen fajtájúak a vezérek!

dec. 1. 13:47
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
"Na látod, Neked csak az a bajod, hogy én Hetero Fehér Férfi vagyok!" - csak szólok, hogy véletlenül lehagytad a másik két jelzőt.
dec. 1. 14:21
 45/47 A kérdező kommentje:
44.: A fóbia egy betegség, amit én érzek, az UNDOR!
dec. 1. 14:34
 46/47 anonim válasza:
100%

A homofóbia a leszbikusok, melegek és biszexuálisok ellen irányuló társadalmi ellenszenv vagy agresszivitás. Kedves

kérdező a hozzászolasaiból bebizonyította, hogy egy jó nagy tahó f*sz. [link]

dec. 1. 17:38
 47/47 A kérdező kommentje:

46.: Nekem csak az ilyen kártékony manipulátorokkal van bajom, ezzel a jelenséggel. Akár meleg csinálja a műsort, akár nem!

Aki még tapsikol, azt meg természetesen sértegetni kell! Legalább bebizonyítottad, hogy nekem van igazam.

dec. 1. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!