A transz emberek miért beszélnek elnyomásról, jogfosztottságról? Elmagyarázná valaki?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lmbtq személlyel, és mondta nekem, hogy milyen szemét a rendszer, merthogy a transz emberek nem tudják megváltoztatni az irataikban lévő nemet. Ergo őket elnyomják, nincsenek jogaik. Mondtam neki, hogy figyelj már, ha én bemegyek az okmányirodába, és mondom nekik, hogy írják át a nememet, akkor nekem sem engedik meg. Ez mindenkire vonatkozik, ők miért akarnak maguknak ilyesfajta privilégiumokat, és miért beszélnek elnyomásról, ha nem teljesítik a követeléseiket?ma 11:56
21/21 A kérdező kommentje:
"Tehát végső soron támogatod a nemváltást?"
Ha te is támogatod a privilégiumok betiltását és súlyos büntetését, akkor igen! Törvénybe rögzíteni emellett, hogy az lmbtq személyeket ne lehessen pozitívan diszkriminálni, ne legyen pl. meleg kvóta. De csak abban az esetben, ha biológiai okokból történik, mint ahogy azt valaki írta, hogy születési rendellenesség, később derül ki, hogy mihez áll közelebb.
ma 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!