Miért hiszik néhányan azt, hogy a média miatt lesz valaki meleg?
Mert buták.
Ha egy gyerek a serdülőkor elején elmegy egy strandra ott lát fürdőruhában nőket és férfiakat, és el tudja dönteni melyik tetszik neki.
De még nem is kell fürdőruha, elég egy feszülős ruha, ami a nőknél kiemeli a melleket, férfiaknál a sportos testet.
Állandóan vizuális ingerek érnek minket.
Ezt nem lehet befolyásolni.
A média max annyiban segít, hogy megmutatja, nem vagy egyedül, mások is melegek.
Én pl még 20 évesen is, azt képzeltem, hogy nem léteznek együtt élő meleg párok, vagy olyan családok, ahol a szüleikhez hazaviszik bemutatni a párt, vagy rendszeresen mennek az azonos nemű párok is családi programokra.
Azt hittem mindenki rejtőzködve él.
Mert hülyék.
Finomabban szólva buták, ostobák, tudatlanok, műveletlenek, megvezethetők, gondolkodásmentesek, unintelligensek, bugrisok, tahók... És hat rájuk az aljas, uszító, gyűlöletkeltő, félrevezető, álkeresztény hazudozó propaganda (ami pl. összemossa a homoszexualitást a pedofíliával - ezek a bugyuta eszetlenek meg simán elhiszik).
5. Ez nem igaz. Ez mindenhol téma.
Én ha hiszitek, hanem nem, a gyerekek majmolják a többieket. Több hormonblokkolót szerettem ember ember mondta, hogy agymosták gyerekként. Megbanta de már nemntudja visszacsinálni. Rájött hogy nem is transz. Csak tinikent össze volt zavarodva, és be akart illeszkedni. Tudom hülyén hangzik, de így van.
Ha neked hülyeség hogy a gyerekek másolják egy mást, akkor nem találkoztál még gyerekkel.
Kérdezd meg a gyerekes szülőket. Nem Magyarországról beszélek, mert itt nem engedik be az lmbtq-t az iskolákba. Éppen az a lényeg hogy ne is engedjék be soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!