Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hiszik néhányan azt,...

Miért hiszik néhányan azt, hogy a média miatt lesz valaki meleg?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg de még nekem is van annyi eszem, hogy tudjam, hogy ez nem így működik. Megy a hiszti, hogy a gyerekre ráerőszakolják a témát, stb., közben érdekes mód soha nem is láttam élőben melegeket se transzokat, és interneten is csak akkor találkoztam velük, ha konkrétan kerestem őket.

okt. 24. 18:31
1 2
 1/20 anonim válasza:
83%
nem a média miatt lesz valaki meleg, hanem úgy születik
okt. 24. 19:15
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 Pont ezaz, csak sokan attól rettegnek ha a gyerekük esetleg megtudja mi az a homoszexualitás, hirtelen meleggé válnak (mintha az rosszabb emberré tenné őket)
okt. 24. 19:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert buták.

Ha egy gyerek a serdülőkor elején elmegy egy strandra ott lát fürdőruhában nőket és férfiakat, és el tudja dönteni melyik tetszik neki.

De még nem is kell fürdőruha, elég egy feszülős ruha, ami a nőknél kiemeli a melleket, férfiaknál a sportos testet.

Állandóan vizuális ingerek érnek minket.

Ezt nem lehet befolyásolni.

A média max annyiban segít, hogy megmutatja, nem vagy egyedül, mások is melegek.

Én pl még 20 évesen is, azt képzeltem, hogy nem léteznek együtt élő meleg párok, vagy olyan családok, ahol a szüleikhez hazaviszik bemutatni a párt, vagy rendszeresen mennek az azonos nemű párok is családi programokra.

Azt hittem mindenki rejtőzködve él.

okt. 24. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
A Barátok közt sorozatban Hoffer Misi meleg volt. Rendszeresen néztem. Mégsem lettem az. Csak manapság divat ilyen hülyeségeket kitalálni. Valamivel össze kell ugrasztani az embereket. Cirkuszt a népnek.
okt. 24. 20:35
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Ez a téma csak ott kiemelt téma, ahol elkell terelni a figyelmet a valódi problémákról. Az egyik ilyen hely Magyarország, ahol a rezsim a haverokat tömi pénzzel, oktatás, egészségügy...minden a béka feneke alatt. Akkor szükséges ilyen baromságokkal tömni az agymosottak agyát.
okt. 24. 20:40
 6/20 SZTANN ***** válasza:
100%

Mert hülyék.

Finomabban szólva buták, ostobák, tudatlanok, műveletlenek, megvezethetők, gondolkodásmentesek, unintelligensek, bugrisok, tahók... És hat rájuk az aljas, uszító, gyűlöletkeltő, félrevezető, álkeresztény hazudozó propaganda (ami pl. összemossa a homoszexualitást a pedofíliával - ezek a bugyuta eszetlenek meg simán elhiszik).

okt. 25. 16:34
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

5. Ez nem igaz. Ez mindenhol téma.

Én ha hiszitek, hanem nem, a gyerekek majmolják a többieket. Több hormonblokkolót szerettem ember ember mondta, hogy agymosták gyerekként. Megbanta de már nemntudja visszacsinálni. Rájött hogy nem is transz. Csak tinikent össze volt zavarodva, és be akart illeszkedni. Tudom hülyén hangzik, de így van.

okt. 26. 07:41
 8/20 A kérdező kommentje:
#7 Azért hangzik hülyén, mert az is :D Érdekes mindenki azzal riogat hogy mennyire elterjedt ez, aztán élőben még továbbra se találkoztam egy transszal se pedig nem zárkozom el a világtól. De lehet csak Brüsszel még nem talált meg.
okt. 26. 08:13
 9/20 anonim ***** válasza:
10%

Ha neked hülyeség hogy a gyerekek másolják egy mást, akkor nem találkoztál még gyerekkel.

Kérdezd meg a gyerekes szülőket. Nem Magyarországról beszélek, mert itt nem engedik be az lmbtq-t az iskolákba. Éppen az a lényeg hogy ne is engedjék be soha.

okt. 26. 09:44
 10/20 anonim válasza:
79%
9-es: ha ez tényleg így működne, akkor én most nem lennék leszbikus... szerinted hány leszbikus vett körül gyerekkoromban? 0. nem a környezet tesz valakit meleggé. aki meleg, az melegnek születik, tök mindegy hogy már 10 évesen tudja magáról, vagy csak 50 évesen realizálja.
okt. 26. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!