Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hiszik néhányan azt,...

Miért hiszik néhányan azt, hogy a média miatt lesz valaki meleg?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg de még nekem is van annyi eszem, hogy tudjam, hogy ez nem így működik. Megy a hiszti, hogy a gyerekre ráerőszakolják a témát, stb., közben érdekes mód soha nem is láttam élőben melegeket se transzokat, és interneten is csak akkor találkoztam velük, ha konkrétan kerestem őket.

okt. 24. 18:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Mintha el se olvasnátok amit irtam. Nem azt írtam hogy nem lehet leszbikus senki magától. És nem is a melegsegről beszéltem, hanem a transzokról. Azt írtam , hogy a gyerekek befolyásolhatók, es be akarnak illeszkedni. E mellett bizonytalanok tinikent pláne. A fennt leírt történetekamiket írtam valódiak, nem én találtam ki őket. És elismetlem, nem a melegekkel van a gond hiszen ártalmatlan. Ha ra is jön valaki hogy nem nővel akar elni hanem férfival nem torténik semmi.

A transz agymosassal van gond, hogy nem nélkülinek vallott fiatalok leműttetik a melleket, sőt 16 év felett sok országban már legális, a hormonblokkoló is visszafordithatatlan hatással. Volt ország ahol régen még 12 éveseknek is engedélyezték (sok szülő engedelyezte), de szerencsére pár éve ez 16 évre változottde megbez is kevés. Most Európábrol beszélek. Mi pedig itt élünk.

okt. 27. 09:46
 12/20 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

én transz vagyok, gyerekként nem találkoztam transzneművel, a tv-ben sem láttam, az iskolában sem érzékenyitett rá senki, még is ez van, én is itt élek Magyarországon

a mostani transz és homofób fasiszta dísznáci kormánynak köszönhetően közel 4 évig pereskedtem a jogi nem és névváltoztatásért.

szerinted én is "agymosott" vagyok?

Niki

okt. 27. 10:20
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
De te magadtol lettel ilyen. Senki se tomte a fejed mondenfele nemnélkuliseggel, meg azzal, hogyha nem viselkedsz a sajat nemednek megfelelően akkor transz vagy. Te magadtol jottel ra. A mai gyerekeket viszont befolyasolják. Sok idő es felesleges gyogyszerek utan gondolkozik hogy valami nincs rendben. Ja persze. Mert nem is transz.
okt. 27. 14:59
 14/20 anonim válasza:
100%
Jézusom. miért van az, hogy a mai emberek sokkal jobban tartanak attól, hogy a gyerekük esetleg meleg lesz, mint attól hogy mondjuk bűnöző vagy erőszaktevő? ez megalázó...
okt. 27. 15:19
 15/20 harminezer oxigén ***** válasza:
84%

igen, magamtól jöttem rá, és hidd el "kib***ott ge***i ku***a kellemes" volt a kamasz- és fiatalkor, a felnőtté valás hogy egyedül voltam a magammal kapocsalatos érzéseimmel, lelkivilágommal, hogy nem láttam, találkoztam olyan emberekkel akik hasonló dolgokat élnek meg, akik tudnák vagy értenék hogy min megyek keresztül. úgy hogy te vagy az egyetlen akit ez gyötör ezért már önmagagadat is gyűlölni kezded mert nem tudsz "normális" lenni mint a többiek, titkolózol, megjatszod magad, hazudsz nem másoknak de magadnak is csak hogy bele férjél a "normális", elvárt mintába

a huszas éveim első felére fogadtam el magam és kezdtem utána nézni (internet) a saját dolgaimnak, tudtam előtte is hogy habár a lábam között ott a fityegő, annak ellenére én nem vagyok férfi hanem nő vagyok.

ha az életem során találkoztam, láttam, érintkeztem volna hozzám hasonlókkal akkor talán megkíméltem volna magam 1,5 - 2 évtizednyi lelki vívódástól és szenvedéstől (mielőtt kérdeznéd -bár ezt bunkóság egy nőtöl megkérdezni- , mos 34 éves vagyok)

Niki

okt. 27. 15:32
 16/20 anonim válasza:
76%
Hát így működik a szélsőjobb és putyin által finanszírozott lgbt fóbiát keltő propaganda.
okt. 28. 17:14
 17/20 anonim ***** válasza:
13%

15. Ma már bárki kapcsolatot létesíthet más transzokkal ha akar. 15 évvel ezelőtt még nem voltak ilyen-olyan csoportok ahol megbeszelheted a gondjaidat ezzel kapcsolatban. Most vannak.

Ezért felesleges a 15 évvel ezelőtti dolgokkal jönnöd. A kerdes a jelenre vonatkozik. mas elete van egy mai fiatalnak mint neked, vagy nekem volt.

okt. 28. 18:01
 18/20 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

tehát mert 15 éve nem voltak ilyen lehetőségei az akkori fiataloknak, akkor a mostani fiataloknak meg tiltsuk meg hogy értesüljenek ezekről a lehetőségekről, ha netán egy mai fiatal is ugyan ezzel küzd ő 18 éves koráig ne is halljon róluk, arrol hogy nincs egyedül

értem, vagy is pont hogy nem

Niki

okt. 28. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A kőgazdak fiatalok bezzek jó példa. Mindenki majmolja őket.
okt. 28. 20:06
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
9! Teljesen jól beszélsz. Csak pszihológusokat kell meghallgatni. Nemi identitás zavarnak hívják. Gyerekkorban kanyarodik el valami, és nem zökkentik vissza belőle. A legtöbbnél.
okt. 28. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!