Támogatnád az abortusz betiltását?
Nincs elég gyerek. Régen ennél is nagyobb nyomorúság volt, de mégis 5 gyerek volt az átlag. Meg ott van Afrika vagy hazánkban a cigányok. Ők se élnek jól, de a gyerekvállalási kedv elég magas náluk. Szóval ne gyertek itt a szegénységgel, mert nem ez az oka.
A fehér ember elkényelmesedett. Karrierista lett. Ha betiltanánk az abortuszt, akkor az segítene a dolgon. Ha valaki nem akar gyereket, akkor tartsa zárva a lábát és ne feküdjön össze minden jöttment emberrel.
Nemi életet amúgy is csak gyermeknemzés céljából szabadna élni.
Nem kell közösülni és nem lesz belőle gyerek, nem kell akkor egy ártatlant se megölni!
Ennyi!
A szólásszabadságnak addig szabadna terjedni, ami mások életébe nem avatkozik bele.
Amúgy ha nagy nyilvánosság előtt valaki az abortusz ellen lázít vagy a nők jogai ellen, azt gyűlöletbeszéddé kellene nyilvánítani.
"Gondolom te is csak akkor közösülsz amikor épp gyereket akarsz. Soha máskor nem."
Én annak tudatában közösülök, hogy ha gyerek lesz belőle, akkor fel kell és fel fogom nevelni.
Eleve ne közösülj olyannal, akitől nem akarsz gyereket!
"Amúgy ha nagy nyilvánosság előtt valaki az abortusz ellen lázít vagy a nők jogai ellen, azt gyűlöletbeszéddé kellene nyilvánítani."
Szerintem meg: ha a nagy nyilvánosság előtt valaki abortuszra buzdít, azt támogatja és ezzel félrevezeti nőtársait, azt gyilkosság pártolásáért és felbujtásért bűnösnek kellene nyilvánítani...
Az a bajom ezzel az álszentséggel, hogy mindig azon szólalnak fel legjobban az abortusz ellen, akik amúgy önzőek.
Többnyire a jobboldali pártok, akik egykulcsos adó pártiak, segélyezés ellenesek.
Felnevelni nem is akarják más gyerekét, a jobboldali ember inkább elmegy egy meddőségi klinikára mesterséges megtermékenyítésért, aminek a sikeressége kétséges, kidob milliókat.
Örökre fogadni, baloldali ember hamarabb fog, pl egy roma gyereket is akár, közben minden erővel ellehetetlenítik pl a meleg pároknak az örökbefogadást.
Közben arra buzdítják a hátrányos helyzetben lévő nőket, hogy szüljék meg.
Úgy, hogy ők nem akarnak a hajléktalanokon sem segíteni, csak a nyomor újratermeléséhez bólogatnak, a kényelmes helyzetükből!
"Közben arra buzdítják a hátrányos helyzetben lévő nőket, hogy szüljék meg."
NEM!
Én arra buzdítom a hátrányos helyzetben lévőket, hogy már eleve ne csináljanak olyat, amiből gyerek lehet...!
Szerintem az edukálás lenne a megoldás.
Sok nőt meg kellene arra tanítani, hogy ne csináljon olyat, amit nem akar.
Vagy ha már megtette, akkor vállalja érte a felelősséget.
79. És akkor mi van ha a védekezés ellenére történik meg? Mondjuk kiszakad a gumi és nem tud magának esemény utánit feliratni mert ugye arra csak három nap van, annyi idő alatt meg sokszor nehéz.
Vagy mi van ha erőszak történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!