Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád az abortusz betiltá...

Támogatnád az abortusz betiltását?

Figyelt kérdés

Nincs elég gyerek. Régen ennél is nagyobb nyomorúság volt, de mégis 5 gyerek volt az átlag. Meg ott van Afrika vagy hazánkban a cigányok. Ők se élnek jól, de a gyerekvállalási kedv elég magas náluk. Szóval ne gyertek itt a szegénységgel, mert nem ez az oka.

A fehér ember elkényelmesedett. Karrierista lett. Ha betiltanánk az abortuszt, akkor az segítene a dolgon. Ha valaki nem akar gyereket, akkor tartsa zárva a lábát és ne feküdjön össze minden jöttment emberrel.

Nemi életet amúgy is csak gyermeknemzés céljából szabadna élni.

nov. 9. 20:31
 91/131 anonim ***** válasza:
74%
Elképesztő milyen elmebeteg emberek vannak. Gondolom az ilyen egy családon belül megerőszakolt gyereklánnyal is kihordatná és megszülesztené a babát. Vagy haljon bele a szülésbe. Gondolom ha kompikáció van a terhesség alatt (gyakran megesik) akkor is a magzatocskát kell védeni, anyuka bele is dögölhet. Az ilyen nem életvédő hanem egy szörnyeteg.
nov. 10. 18:06
 92/131 anonim ***** válasza:
22%

"Az ilyen nem életvédő hanem egy szörnyeteg."

Igen. És mivel ez a téma a vesszőparipájuk, úgy tűnik sokszor a hasonló kérdések alatt, mintha ők lennének többségben, holott szerencsére nem, csak hangosak.

nov. 10. 18:21
 93/131 anonim ***** válasza:
19%
91,92. Már valahol az elején tisztázva lett, hogy ha egészségügyi okból indokolt, vagy nemi erőszakból való a terhesség, annak a megszakítására NEM vonatkozik a kérdés. Fölösleges drámázni.
nov. 10. 18:34
 94/131 anonim ***** válasza:
10%

Tipikus, hogy azt a néhány még normálisan gondolkodót kell leszörnyetegezni, aki nem támogatja az élet elvételét.

Ez sajnálatos!

De mindenki magából indul ki.

Itt nem lehet ezt tovább ragozni.

Aki akarta és képes volt rá, az megértette a dolgok lényegét.

A továbbiakban pedig mindenki gondolkodjon el, hogy minden tettnek vannak következményei és ezzel mindenképpen szembesülni fog.

nov. 10. 18:35
 95/131 anonim ***** válasza:
65%
30 az abortusszal, amely továbbra sem gyilkosság, vállalja a dolgokat... Csak a magzatfétises lelkecskédnek ez nem tetszik...
nov. 10. 18:45
 96/131 anonim ***** válasza:
15%

A probléma az hogy nem tudják az emberek hogy a magzat ember. Én sem tudtam sokáig... én sem lattam semmi rosszat az abortuszban. Ha tudnák, szóba sem jönne náluk.

Vannak speciális esetek, nyilván ezeket meg lehet beszélni józan paraszti ésszel. Vagy hogy az anya élete fontosabb-e. De ezek ritka esetek. Jellemző hogy sokszor ezekkel érvelnek, ami visszás, mert speciális, ritka esetek. Amiben egyet lehetne érteni.

nov. 10. 19:41
 97/131 anonim ***** válasza:
69%

Nem támogatnám.

Nem tud már annyi embernek tisztességes megélhetést adni az ország, mint amikor 10 milliónyian éltünk itt.

Nyomorba szülni semmi értelme.

Bizonytalanságba szülni úgyszintén semmi értelme.

A gyerekszülés egészségügyi kockázata 100 %-ig a nőké, - meg kell hagyni nekik a döntési jogot arra, hogy szeretnének-e szülni vagy sem.

Senkinek, - neked - sincs az emberek legbensőségesebb döntéseibe beleszólni, beleavatkozni!

nov. 10. 20:43
 98/131 anonim ***** válasza:
66%

96. Tudjuk, hogy emberi DNS-el rendelkezik az embrió, de attól még nem lesz egy veled, vagy velem egyenértékű emberi lény. Bárcsak maradtál volna normális állapotodban...

Minden esetben a várandós nő élete a fontosabb, nem véletlenül. Sajnos az erőszak, a védekezés melletti teherbeesés és a súlyosan károsodott, nem megfelelően fejlődő magzat nem annyira ritka és speciális eset, mint amennyire ti annak hiszitek ezeket. Hidd el, mi örülnénk annak a legjobban, ha "csak" felelőtlen szex miatt kéne az abortusz, de sajnos nem így van....

nov. 10. 21:50
 99/131 anonim ***** válasza:
83%
Én spirállal védekezem. Ha tudnád mennyi zigótát elpusztítottam már emiatt. A spirál csak a beágyazódást akadályozza meg. Csúnyagonosz vagyok tudom, meg kellett volna mindet szülnöm.
nov. 10. 22:54
 100/131 anonim ***** válasza:
12%
99# Te nemcsak csúnyagonosz vagy, hanem beteg, és buta.
nov. 10. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!