Támogatnád az abortusz betiltását?
Nincs elég gyerek. Régen ennél is nagyobb nyomorúság volt, de mégis 5 gyerek volt az átlag. Meg ott van Afrika vagy hazánkban a cigányok. Ők se élnek jól, de a gyerekvállalási kedv elég magas náluk. Szóval ne gyertek itt a szegénységgel, mert nem ez az oka.
A fehér ember elkényelmesedett. Karrierista lett. Ha betiltanánk az abortuszt, akkor az segítene a dolgon. Ha valaki nem akar gyereket, akkor tartsa zárva a lábát és ne feküdjön össze minden jöttment emberrel.
Nemi életet amúgy is csak gyermeknemzés céljából szabadna élni.
"Nemi életet amúgy is csak gyermeknemzés céljából szabadna élni."
Te valami pap vagy? :D
Nem vagyok pap, de a 6. parancsolat, hogy ne paráználkodj.
Aki meg nem vallásos az is könnyen beláthatja, hogy az "evolúció" nem azért alakította így az életet, hogy az együttléteket kizárólag örömszerzés miatt űzzük. Ott is a gyermeknemzés lenne a cél. Akinek becsúszik, az vállalja a kockázatot és ne folyamodjon magzatgyilkossághoz.
Hogy a magyar kényelmes, meg karrierista?
Ne viccelj már.
Mindenki túlórázok, meg szombaton is dolgozik, de nem karrerből, hanem hogy elevickéljen a következő fizetésig
Az eu legmagasabb élmiszer árai mellett meg legmagasabb adói mellet a legtöbb dolgozó ilyen
280-340 nettó körül keres.
Erre szüljön felelőtlenül több gyereket és éljenek zsömlén nyomorban?
Amíg Dolgozói szegénység van, addig a gyerekvállalásba kedv se lesz magasabb.
Aztán ott a következő dolog.
A gyerek immunrendszere alakul 5-6 és koráig így elég gyakran otthon kell maradni vele, az anyukákat Magyarországon meg páros lábbal kirúgják ilyenért.
"az "evolúció" nem azért alakította így az életet, hogy az együttléteket kizárólag örömszerzés miatt űzzük."
Az evolúció nem alakította ki azt se, hogy antibiotikumokkal meggyógyítsd magad, hogy gyerekkori védőoltások miatt ne legyen járványos gyermekbénulás, vagy hogy a műtőasztalon megmentsék bárkinek is az életét. Ezek durva beavatkozások a természet rendjébe! A természetes lefolyása az életnek az, hogy a legtöbben gyerekkorukban meghalnak valami fertőző betegségben, az öregkort meg nagyon kevesen élik meg.
"Nemi életet amúgy is csak gyermeknemzés céljából szabadna élni." Ezt már az egyház sem várja el, de csak házastársak között tartja kívánatosnak, egyébként bűn.
Abban igazad van, hogy elsősorban kényelmi okokból nam vállalnak gyereket.
Az abortuszt egészségügyi okból, vagy nemi erőszak esetén elég lenne engedélyezni. Ha valaki mégsem tudja/akarja felnevelni örökbe adhatná, sokan várnak babára. Ha védekezés mellett becsúszik egy gyerek, ha nem is volt tervben, azt még fel lehet nevelni.
Nem. Nő vagyok és az én testem az én döntésem.
Persze ha valaki felelőtlen és szándékosan nem védekezik aztán havonta menne abortuszra (nem is lehet havonta) akkor az más.
De ha erőszakból születik
Ha tizennyolc éven aluli vagy és becsúszik
Ha a védekezés ellenére terhes leszel (igen van olyan)
Vagy ha tudod hogy nem tudod felnevelni
Akkor meg kéne engedni az abortuszt.
Vissza kérdezek. Az normális hogy egy férfi azt mondja hogy a tíz éves lányának meg kell szülnie a gyereket aki erőszakból születik? Valószínüleg mind a ketten belehalnak a szülésbe és ha nem halnak bele akkor pedig mind a kettőjüknek teljesen elrontja az életét főleg a tíz éves kislánynak.
És honnan veszed hogy kevés az ember? Pont hogy túlszaporodás van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!