Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád az abortusz betiltá...

Támogatnád az abortusz betiltását?

Figyelt kérdés

Nincs elég gyerek. Régen ennél is nagyobb nyomorúság volt, de mégis 5 gyerek volt az átlag. Meg ott van Afrika vagy hazánkban a cigányok. Ők se élnek jól, de a gyerekvállalási kedv elég magas náluk. Szóval ne gyertek itt a szegénységgel, mert nem ez az oka.

A fehér ember elkényelmesedett. Karrierista lett. Ha betiltanánk az abortuszt, akkor az segítene a dolgon. Ha valaki nem akar gyereket, akkor tartsa zárva a lábát és ne feküdjön össze minden jöttment emberrel.

Nemi életet amúgy is csak gyermeknemzés céljából szabadna élni.

nov. 9. 20:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/131 anonim ***** válasza:
87%

"akkor ugye meg is hal"

Hogy halna meg? Nem is él... Nem képes önálló létfenntartásra, csak egy élősködő sejthalmaz. Ennyire azért ne szálljunk el :D

"Ha ennyire rossz dolog a terhesség, akkor miért szexelnek a nők? Nem tudják hogy akár egy szőrnyű terhesség is lehet belőle?"

Mert élvezik. De, tudják, ezért védekeznek. De nem minden védekezés 100%-os. Gondolj az autóvezetésre, vannak, akik azért vezetnek mert ez a munkájuk és vannak, akik csak élvezetből teszik. Figyelem, mindegyik csoport tudja, hogy az autóvezetés veszélyes, és akár bele is halhatnak, éppen ezért ők is védekeznek, pl bekötik a biztonsági övet és elviszik műszakira a kocsit. És most kapaszkodj meg, ennek ellenére mégis vezetnek az emberek. A szex ugyan ilyen, van aki azért csinálja hogy gyereke legyen, van aki csak élvezetből és védekezik, míg van akit megerőszakolnak. De van, hogy védekezés ellenére teherbe esik valaki, mert köztudott, hogy 100%-os védekezési módszer nem létezik, ahogy halálos autóbalesetek is vannak. Ilyen esetben el lehet menni abortuszra. Nyugodj meg, nem jár abortuszra a fél ország csak azért, hogy ördögi mestertervüknek köszönhetően elfogyjon a nép :D

nov. 9. 21:39
 32/131 anonim ***** válasza:
100%
#30 kedves hogy engeded hogy a nemi erőszakból fogant gyerekeket el lehessen vetetni. Es ha a nőnek mindenképp vállalnia kell a felelősséget akkor vállalja a férfi is, hiszen végül is belőle jött a gyerek. Akkor ne legyenek olyanok hogy az apa miután megtudja hogy gyereke lett egy egyéjszakásból lelép, mondván erre nincs kapacitás.
nov. 9. 21:41
 33/131 anonim ***** válasza:
9%
#24 Eszembe jutott egy cikk, amit az abortusz túlélőkről olvastam: azt hiszem Amerikában nincs időhatár, el lehet venni a magzatot akár 6-7 hónaposan is, így gyakran túléli az abortuszt. Ilyenkor félreteszik, megvárják, míg meghal. A kórházban dolgozó nővér meg zokog mellette, és nem tud mit tenni. Joga van az anyának megvonni az erőforrásait a magzattól...
nov. 9. 21:44
 34/131 anonim ***** válasza:
20%

Persze hisz a magzat teljes értékű személy, rég be kellett volna tiltani az emberölést. És valóban jót tenne demográfiailag.

Nem, a gyerek nem a ti testetek meg ilyen baromságok.

nov. 9. 21:48
 35/131 anonim ***** válasza:
77%
33. Bocsi, igen elfelejtettem bele írni a válaszomba hogy addig van joga egy nőnek az abortuszra amíg a magzat nincs kifejlődve, utána tényleg gyilkosság szerintem. De amíg csak sejt addig nem gyilkosság, és nehogy már a nők legyenek a gyilkosok mert nem akarnak potya gyereket
nov. 9. 21:49
 36/131 anonim ***** válasza:
40%
Előző, nincs kifejlett magzat. Az első sejttől indul a fejlődés. Kb. Egy hónap után mar van kéz, láb, fej, stb. Nem sokkal később szívverés. A program az első sejttől indul. Onnan biztos a fejlődés sok esetben (sok a spontán vetélés).
nov. 9. 22:04
 37/131 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kommunizmus lesz, és betiltják a profithajszolást és vagyonhalmozást, addig nem!
nov. 9. 22:30
 38/131 anonim ***** válasza:
21%
"Nő vagyok és az én testem az én döntésem." Ezt nagyon öntudatosan hangoztatod, és így is van! Te döntöd el, hogy kiteszed-e a testedet a teherbeesés kockázatának. Eddig minden rendben. De ha terhes lettél, az már nem csak a te tested. Ezt felejted el.
nov. 9. 22:32
 39/131 anonim ***** válasza:
84%

A vallás célja mindig is a népbutítás volt, és hogy legyen egy réteg, pl papok, akiknek ne kelljen dolgozni.

Ők buzdítanak másokat, holott nekik egy sincs, nevetséges.

Egyszer véget ér a fogyasztói társadalom, és más kizsákmányolása helyett a kapitalisták is elmennek végre dolgozni.

nov. 9. 22:36
 40/131 anonim ***** válasza:
8%

"azért nehogy már az legyen a bűn ha egy nemi erőszakból megfogant gyereket nem tart meg egy nő."

A gyermek-gyilkosság független a fogantatás körülményeitől és nem lehet mentség....

"És akkor a gyerek megkérdezi majd hogy ki az apukám? Hát nem tudom kisfiam/lányom, engem megerőszakoltak, csak mindenki azt mondta hogy az abortusz bűn szóval most itt vagy"

Nem, ne azért tartsa meg valaki a babáját, mert más neki azt mondta.

Hanem azért, mert ő maga eljut arra a szintre, hogy belátja: ha elveteti, azzal egy életet vesz el, ami pedig bűn és amihez nincs joga!

Bűn elvenni másnak az életét.

Vitatkozhattok és átkozódhattok itt ítélet napig, de ez az igazság.

nov. 9. 23:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!