Mi az az új világrend?
nem tudom jó témába tettem-e
volt egy kérdés valamelyik nap, és felmerült valami ilyesmi
írtam rá, de senki sem válaszolt
valaki beavatna??
úgy emlékszem volt valaki aki feltett egy kérdést a koncentrációs táborokról és az kapcsán jelent meg...
köszi
Bár mondtam, hogy nem írok többet azért ezek nem fogom szó nélkül hagyni.
"Olyan vicces hogy pont egy római katolikus ennyire előítéletes egy vallással szemben."
Egy olyan vallással szemben, ami semmibe veszi a nyugati világot, a szólásszabadságot, az egyenlőséget magyarán mindazt, amit a nyugat a kereszténységnek köszönhet. És igen, előítéletes vagyok, már hogyne lennék, amikor keresztényeket bántalmaznak szerte az arab világban. Erre te jöhetsz azzal, hogy nem mindenki terrorista, amiben igazad is van. Amiben viszont nincs és erre próbáltam rávilágítani, hogy az arabok nagy része ilyen agresszív. Te itt engem próbálsz meggyőzni ezzel a Vonás "a muzulmánok" jó emberek szöveggel, de nem fog menni. Tudod miért? Csak egyszer próbáld ki, hogy szidd Rómában és szidd Mekkában a vallást. Mekkában élve megnyúznak! Akkor milyen emberek is ezek a békés muzulmánok? És nem tudsz ellenérveket hozni arra, hogy nem a nagyrészük ilyen!!! Csak meg kell nézni a legutóbbi floridai lelkész példáját. A "mérsékelt" - szerintem csak kishatalmú - iszlám vezetők ezt így kommentálták:
"Azt tanácsoljuk a nyugati országoknak, akadályozzák meg, hogy a véleménynyilvánítás szabadságát a vallási szentségek elleni támadásra használják, különben a muszlim nemzetek érzelmeit nem lehet kontrollálni"
Na mi van? Már a szólás- és véleménynyílvánítás szabadságát is el kell vetni a nyugaton? Vicces!
Kabulban hétfőn 500 fős tömeg gyűlt össze, amely "Halál Amerikára! Éljen az Iszlám!" jelszavakat skandált, majd elégettek egy Jones tiszteletest jelképező bábut. Szerinted ez is kisebbség? Világszerte ez volt jellemző!
Logar tartomány székhelyén, Puli-Alámban helyi idő szerint szombat délelőtt ezrek vonultak az utcákra, "Halál Amerikára" jelszót skandálva.
Algériában iszlám radikális diákok elégették a Biblia arab nyelvű fordítását.
Aha! Nekik lehet! Látszik nálad a kettős mérce!
"Ha most beismerted hogy izraelnek semmi keresnivalója ott, akkor miért támogatod mégis a létét? Csak nem egy olaj-sejk vagy, akinek nem számít hogy vér hull az olajért?"
1. Nem én hoztam létre Izraelt, még csak nem is érdekel hogy van-e vagy sem,
2. Ha már van, miért kelle szétszedni? Tudom, hogy az összes szélsőjobbos célja Izrael eltörlése, de nekem miért kellene ezért lelkesednem;
3. Ha már nem tudsz semmit a történelemről, akkor elöször tájékozódjál létszíves. Eredetileg ott egy palesztín és egy zsidó államot akrtak létrhozni, Jeruzsállem pedig ENSZ "irányítás" alatt állt volna. A zsidók elfogadták. A te hőn szeretett arab barátaid viszont élből elutasították. Különben is ott mindig is éltek zsidók.
4. Hogy miért támogatom? Azért mert inkább Izrael, mint bármelyik arab állam. Irán nyíltan hírdeti, hogy a zsidókat ki kell írtani. Tudom, hogy Irán perzsa. Ezek után mit vársz?
"Eredetileg ott egy palesztín és egy zsidó államot akrtak létrhozni, Jeruzsállem pedig ENSZ "irányítás" alatt állt volna. A zsidók elfogadták. A te hőn szeretett arab barátaid viszont élből elutasították. Különben is ott mindig is éltek zsidók."
Tehát megkérdezték az Izraelben élő nemtomhány embert, akiknek a 10% ha zsidó volt (nemtudom mennyi, hasraütöttem), és a 90% élből elutasította, de mégis létrehozták Israelt, zsidó vezetéssel. Szerinted ez így jól van? Éljen a demokrácia. Megkérdezünk titeket, de ígyisúgyis ez lesz.
És egyébként vajon miért mondtak nemet? Meg se fordult a fejedben hogy látták előre hogy mi lesz a jövő? Mi lesz akkor ha egy nacionalista zsidó államot hoznak létre a földjükön, amerikai és európai segítséggel? Hát az ami most van. Csendes népírtás és ellehetetlenítés. Szétszabdalják a palesztinok életterét, stratégiailag fontos helyekre újabb zsidó telepeseket építenek ki, hogy aztán azt mondhassák, itt zsidók élnek, ez itt a mi földünk, ide nem jöhettek, itt nem jöhettek át.
"Tehát megkérdezték az Izraelben élő nemtomhány embert, akiknek a 10% ha zsidó volt (nemtudom mennyi, hasraütöttem), és a 90% élből elutasította, de mégis létrehozták Israelt, zsidó vezetéssel. Szerinted ez így jól van?"
Nem 10% volt a zsidók aránya, de mindegy. Abban igazad van, hogy kisebbség volt. De szerinted egy etnikumnak nincs joga saját államhoz? Ezzel a székely magyarok jogát is elvitatod az önrendelkezéstől. Gratulálok! Az említett tervezetet egyébként az ENSZ indítványozta. És amúgy sem értem, hogy miért nem fogadták el? Mindkét népnek lett volna saját állama. Ez olyan mintha az 1.VH után az antant azt mondaná, hogy a magyarok a mai területű Magyarországot kapják meg államnak. És erre a magyarok azt mondanák, hogy nekünk nem kell! Nekünk a 300 akárhányezres Nagy-magyarország területe kell. Nem érzed a párhuzamot?
"És egyébként vajon miért mondtak nemet? Meg se fordult a fejedben hogy látták előre hogy mi lesz a jövő? Mi lesz akkor ha egy nacionalista zsidó államot hoznak létre a földjükön, amerikai és európai segítséggel?"
Na miért mondtak nemet? Mi lett a jövő? Az izraeliek jobban bánnak a palesztinokkal, mint a muszlimok velük. Nem nacionalista csak a létezését védi. Ha Európa és az USA nem védené, már nem lennének és valószínűleg egy népírtás is nagyon esélyes lenne a palesztínok részéről. És amúgy elmondanád, hogy milyen palesztín földről beszélsz? Ott palesztínok sosem alkottak államot, de még királyságot sem.
"Csendes népírtás és ellehetetlenítés."
Nincs népírtás. A palesztínok sokkal több zsidót ölnek meg, mint fordítva. És ráadásul nem is katonai célpontokat, hanem ártatlanokat.
"...stratégiailag fontos helyekre újabb zsidó telepeseket építenek ki..."
Ez egyszer igazad van. Ha elfogadták volna a palesztínok az ENSZ tervezetet, akkor ez nem lenne.
Minden egyes hozzászólásoddal csak azt a képet erősíted magadról, hogy halvány lila gőzöd sincs a dolgokról, de főleg a politikáról. És a mostanival is csak azt hangoztatod, hogy minden nemzetnek joga van államhoz csak a zsidóknak nem. A kettős mércét remekül alkalmazod. Miért nem a jobbik összejövetelein jössz elő ezekkel? Ott még díjaznák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!