Új világrend, hiszel benne?
Igen
Rockefeller bele is írta a memoárjába hogy egy világkormány felállításán dolgozik, és hiába hiszik néhányan hogy az amerikai elnöknek nagyobb hatása van mint Rockefellernek vagy a Rotschild családnak, akkor hatalmasat tévednek mert a pénz világát a Rockefellerek és a Rotschildek irányítják.
Manapság pedig mindent meglehet venni pénzel ami egy világkormány felállításához kell.
mit takarna ez szerintetek?
mi történne?
kicsit utánna néztem
ha ez nem valós lenne, akkor ez minde hülyeség volna?
amit írnak csak baromság??
pl ez:
1990. szeptember 11-én id. Bush beszédet tartott, amikor is először említi az új világrendet. (= new world order) A neoliberális-neokonzervatív "új világrend" kifejezést ő vezette be. (New Age: 1990: az USA bejelentette hivatalosan az új világrend kezdetét.)
ez biztos nem hazugság
minden esetre érdekes
Az Új világrend kifejezést már nagyon rég óta használják. És én is ÚJ VILÁGRENDET akarok, egy olyat, amiben az EU lesz a vezető nem az USA. Ugyanis ezt a kifejezést mindig a világhatalom megváltozására használták. Már bocs, nagyon érdekes nem?
Ja és azt bírom az ilyenekben - rendszerint amerikaiak terjesztik - hogy magát az USA megalakulását is az Új világrend számlájára írják. Ezt egy igazi hazafi előtt említenéd meg az USA-ban, a pofádat bezúzná!
És az is érdekes, hogy Alex Jones és David Icke milyen jól megélnek az Új világrend propagálásából! De a kedvencem az amikor azt említik, hogy kiírtják a világ népességének 80%-át! Ezt még a nagy összeesküvés hívő Bogár Laci is eszement baromságnak tartja, ugyanis ha valaki így elkezdené írtani az embereket, akkor a folyamatot nem lehetne megállítani 20%-nál. Ütközik a rendszerelmélettel!
Akkor ne hidd el. Nem kötelező neked abban hinni, amiben mások hisznek.
Vagy a nagy toleranciádba az már nem fér bele, hogy mi nem hiszünk feltétel nélkül a liberális hülyeségeitekben?
Olyanok vagytok ti is, mint a komcsik, vagy a nácik voltak egykor, azzal a különbséggel, hogy ti toleranciát és mások tiszteletét magyarázzátok bele a hitetekbe, miközben üldözitek azokat, akik nem olyanok, mint ti.
A 3. paranoiás idióta.
még hogy idióta
csak emlékeztetnélek, hogy nem én tettem fel ezt az abszurd kérdést, én csak utánna néztem már bocs
"A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:10"
1990: Épp nagyban összeomlik a Szovjetunió (1991 decemberéig húzza), és vele együtt az egész keleti-blokk. Kelet-Európában mindenhol zajlanak a rendszerváltások, eltűnik a kommunizmus, rogyadozik a VSz és a KGST. 1989-ben Kínában reformista diákok rendeznek hatalmas tömegtüntetéseket, amiket a párt kegyetlenül lever. A közel-keleti arab/perzsa országok számára megszűnik a szovjet támogatás, Iraknak hirtelen megint nagyon kell Kuvait.
Szóval gyakorlatilag megszűnik a kétpólusú világrend a Szovjetunió összeomlásával és a kommunizmus eltűnésével. Mi lenne ez ha nem az a jaj de rettegett új világrend (amiben most is élünk, már vagy 1992 óta)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!