Hiszel a zsidó holokausztban 2?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1112..
Ezt olvasgattam, és nem tudom miért vannak egyesek ezen fennakadva. Már nem azért, de én jobban örültem volna annak, ha 2 perc alatt kivégeznek, minthogy évekig robotolok napi 1 bögre levesért és a túlerőltetésbe anorexiásan halok meg. A munkatáborok rosszabbak voltak mint a gázkamrák.
2010. aug. 23. 11:57
2/10 anonim válasza:
Kérdezd meg azokat, akiknek egész családját kivégezték...
3/10 A kérdező kommentje:
Nem arról beszélek hogy melyik a rossz, és melyik a jó. Mindkettő rossz, de az egyik rosszabb mint a másik. Én humánusabbnak tartom a gázkamrát, mint az évekig tartó kínzást.
2010. aug. 23. 12:08
4/10 anonim válasza:
Kedves kérdező: ha egy autós a családod valamelyik tagját halálra gázolja, remélem, őt is kitünteted majd az emberségéért. Hiszen sokkal humánusabb volt, mintha a rokonod egész hátralévő életét bénán, tolószékben tölthetné.
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Ennyire nehéz a felfogásod? Pont előtted írtam le, hogy mindkettő rossz. De milyen jó is leélni az életedet tolószékben, ugye?
2010. aug. 23. 12:15
6/10 anonim válasza:
Jelenleg mik is a hivatalos dogmák, amiket kötelezően el kell hinni?
7/10 anonim válasza:
"A munkatáborok rosszabbak voltak mint a gázkamrák."
ez nálad a probléma
8/10 anonim válasza:
Szerintem óvatos becslés a hatmillió zsidó elgázosítása. Hiteles túlélőktől hallottam, hogy legalább 142-145 millió zsidót elgázosítottak a zuhanyrózsából áramló Zyklon_b granulátummal. Testükből szappant gyártottak. Rengeteg szappant. A nácik zsidó gyerekeket is ettek. Volt olyan náci tiszt, aki 32 millió zsidó elgázosítását ismerte el, pedig csak alig kínozták. Szóval elég legyen abból, hogy holmi hatmillióval akarnak átvágni minket!
9/10 anonim válasza:
Sőt, még az izzó náci gyűlölettől több méter mély gödrökben, oxigén nélkül, 70 cm-es talajvízszint mellett is égtek a holttestek Auschwitzban! :S
10/10 anonim válasza:
"Jelenleg mik is a hivatalos dogmák, amiket kötelezően el kell hinni?"
Azok folyamatosan változnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!