Mi van akkor, ha valakinek tetszik az új világrend?
Egy világállam vallásos idióták nélkül. Nem kellene félni attól, hogy karikatúrák kapcsán elvágják a torkom, nem lennének háborúk, ott élnék ahol csak akarnék, a diplomám/képzettségem a bolygó bármely pontján elfogadnák, stb... Nem lenne civakodás, hogy én most xyz nemzet tagja vagyok és dögöljön meg a másik és viszont, végre az ember az lehetne, ami EMBER elsősorban. Sosem tetszett a nemzetek szerinti megkülönböztetés, mindannyian afrikából származunk, az egész széttagoltság csak a vándorlások miatt van és mégis ekkora gátat képez az emberek között. Amúgy is a nemzetállam csak a francia forradalomtól létezik.
Korlátoznák az emberiség túlzott elszaporodását is születéstervezéssel, egészségüggyel, oktatással, óvszerrel és felvilágosítással. Nem pedig népírtással, ahogy egyesek állítják. Az USA-val pedig be lehetne tartatni a környezetvédelmi előírásokat, nem húzná ki magát minden felelősség alól. Pl. Kyotói egyezmény.
Van olyan aki hasonlóan gondolja?
"Gondolom van még jónéhány ilyen korlátolt."
Miből gondolod, hogy én vagyok a korlátolt és nem TE?
Azt gondolod - mint általában a műveletlenek, tanulatlanok -, hogy csakis egyedül TE vagy birtokában a tudásnak, az igazságnak?
Ha ilyen lenne az uj vilagrend, akkor nekem se lenne kifogasom ellene. csakhogy a mostani uj vilagrend nem errol szol.
Errol szol :
http://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A&list=FLFy4pniJdDu..
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:53
Hú, nem is tudtam, hogy a youtube egy hiteles forrás?! Most írom a szakdolgozatom, ha ott is hivatkoznák erre, mint forrásra, úgy kiba..nának, mint macskát sz@rni.
"Miből gondolod, hogy én vagyok a korlátolt és nem TE?"
Abból, hogy mindent megeszel amit feltálalnak. xD
"Az általad felvázolt világrend tetszene nekem is, ha GAZDASÁGI ESÉLYEGYENLŐSÉG is lenne benne, nem néhány zsíros multi (esetleg egy népcsoport), aki uralni akarja a világ gazdaságát."
Pedig itt épp néhány zsíros multi továbbhízlalásáról van szó. Épp ezt nem látja át a kérdező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!