Van valakinek tapasztalata ezzel az oldallal kapcsolatban?
Azért kérdezem, mert érdekelne, meg nagyon szépen hangzik, de nem tudom, hogy mennyire korrekt. Mármint ha át van utalva az összeg, akkor nem lépnek meg a pénzzel, vagy nem átverés-e.
Járt már vele valaki pórul? Vagy olyanok vannak, akiknek bevált?
Előre is köszönöm!
1. Írj a kapcsolattartónak, és kérdezz valami szakmába vágót. Ha hihető választ kapsz, jöhet a
2. Nézd meg a honlapon a hivatalos cégnevet. Jelentkezz be a Cégbíróságra, és nézd meg az adatokat. Bejegyzés ideje, székhely pontos cím, tulajdonos (vezető) neve adatai.
Ha az adott címen nem találod meg őket, felejtsd is el.
Mostanra kiderült, hogy átverés volt ez az oldal.
Erről ez a cikk jelent meg:
Ha te is befizettél az oldalra, vagy ismersz olyat, aki befizetett, akkor látogassatok el a következő oldalra:
Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy összegyűjtsem az átvert embereket, és együtt többre jussunk, mint külön-külön.
Köszönöm szépen a választ!
Szerencsére én is a gyanakvók csoportját gyarapítottam, és nem fizettem be végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!