Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri-regolról váltok Lindynette-re! Kinek milyen tapasztalata van a Lindynette-tel kapcsolatban?
Szia,
Én Belaráról váltottam Lindynettere, szintén azért, mert a Belara mellett nagyon lecsökkent a libidóm. Most már fél éve szedem a Lindynettet és kivánósabb vagyok mint bármikor. De természetesen ez megint egyénfüggő, de nekem bevált.
Köszönöm válaszod!
Örülök,hogy bevált neked:)
Bár rám is ilyen jó hatással lenne...
Igaz,hogy kitartó,hűséges... a párom,de ha így folytatódik a dolog (libidó=0) akkor attól tartok,hogy elfog hagyni:( Már nagyon ki van éhezve szegénykém,ő mindennap szeretné a dolgot-s nekem jelen helyzetben elég pár hetente.
Azért reménykedek ennyire az új tablettában,mert az óvszert egyikünk sem szereti,hüvelygyűrű..stb-pedig számomra nem a legszimpatikusabb.
Én a lindynette-t fél éve szedem, de elejétől fogva nem tudok normálisan benedvesedni, fáj néha amikor a barátommal szexelünk és sokszor nem is kívánom, de nagyon szeretem őt ezért ezt elviselem, bár nehéz. Pattanásosabb lettem nem csak az arcomon, hanem a mellemen és a nyakamon is. Annyiban volt jó hogy nem híztam tőle, és nőtt a mellem, de most már belátom, nem ez a célom, hanem hogy ott lent minden rendben legyen. Tehát nekem nem vált be.
De ez tényleg annyira máshogy hat mindenkinél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!