Mi van akkor, ha valakinek tetszik az új világrend?
Egy világállam vallásos idióták nélkül. Nem kellene félni attól, hogy karikatúrák kapcsán elvágják a torkom, nem lennének háborúk, ott élnék ahol csak akarnék, a diplomám/képzettségem a bolygó bármely pontján elfogadnák, stb... Nem lenne civakodás, hogy én most xyz nemzet tagja vagyok és dögöljön meg a másik és viszont, végre az ember az lehetne, ami EMBER elsősorban. Sosem tetszett a nemzetek szerinti megkülönböztetés, mindannyian afrikából származunk, az egész széttagoltság csak a vándorlások miatt van és mégis ekkora gátat képez az emberek között. Amúgy is a nemzetállam csak a francia forradalomtól létezik.
Korlátoznák az emberiség túlzott elszaporodását is születéstervezéssel, egészségüggyel, oktatással, óvszerrel és felvilágosítással. Nem pedig népírtással, ahogy egyesek állítják. Az USA-val pedig be lehetne tartatni a környezetvédelmi előírásokat, nem húzná ki magát minden felelősség alól. Pl. Kyotói egyezmény.
Van olyan aki hasonlóan gondolja?
"Hú, nem is tudtam, hogy a youtube egy hiteles forrás?! Most írom a szakdolgozatom, ha ott is hivatkoznák erre, mint forrásra, úgy kiba..nának, mint macskát sz@rni."
Akkor ne írsz szakdolgozatot. Amihez hülye vagy ne erőltesd!
" Így nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de nekem tetszene. Ameddig nincs háború, éhínség stb. addig nincs nagy baj."
Ebben nagyon tévedsz. Épp akkor van a legnagyobb baj ha ezek hiányoznak, mert ilyen időszakokban szaporodik legjobban a népesség. És ez fog egyszer az emberiség pusztulásához vezetni.
"Abból, hogy mindent megeszel amit feltálalnak. xD"
Az összes gondolatom saját kútfőből származik veled ellentétben. Tényleg azt gondolod, hogy a jútúbos baromságokból egy életre szóló igazsgát szereztél meg? Mennyivel vagy TE különb az általad leszólt embereknél, hiszen te is jútúbos propagandák szövegeit nyomatod? Te nem azt eszed, amit feltálalnak? - csak a másik oldalról!
"Akkor ne írsz szakdolgozatot. Amihez hülye vagy ne erőltesd!"
Te meg az önkritika!
"Épp akkor van a legnagyobb baj ha ezek hiányoznak, mert ilyen időszakokban szaporodik legjobban a népesség."
Ha hallgattál volna...
Európa, USA és úgy álalában a fejlett világ népessége csökken. Ha háború lenne, akkor épphogy nem az afrikaiak halnának halomra. A harmadik világ túlnépesedése meg a korszerűtlen egészségügy, oktatás hiánya, óvszerellenesség(ugye a pápa) miatt van. Az arab világban meg már majdnem mindenütt 2,0-2,1 esetleg 2,5-es a termékenségi ráta. Lecseng az előző generáció népességrobbanása és ők is úgy csökkenek, mint Európa.
"Es azt is, hogy miert kaptam meg az elozo kommentedet e-mailben?"
Honnan tudjam? Nem én küldtem!!!
Ha megnéztem a filmet nyilatkozok. Bár a címe alapján tudom, hogy mi lesz benne. Enslavement. Tiszta agyrém. De ígérem nyilatkozok.
Ha tényleg ezt akarnák új világrend címszó alatt létrehozni, akkor az első sorból támogatnám. Talán azt ne felejtsd el, hogy ezt az új világrendet azok a bankárok akarják létrehozni, akik profitért és különböző céljaikért háborúkat robbantanak ki. Ahol általában mindkét felet pénzelik. Akik a központi bankok segítségével adósrabszolgaságban tartják az embereket. Lehetne sorolni... na, majd ők gondolod, hogy megváltoznak és kisnyusziként mindeből a jót akarják majd kihozni? Ők telibe sz@rják az átlagembert. Tudod mit akarnak? Teljes hatalmat. Ez az egy ami mozgatja őket, a hatalom. Mert annyi pénzük van, amennyit akarnak, de ez számukra kevés.
http://www.youtube.com/watch?v=neNO6RNmpkU
Nézd meg hamar, mert mindig törölgetik ezt a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!