Mi van akkor, ha valakinek tetszik az új világrend?
Egy világállam vallásos idióták nélkül. Nem kellene félni attól, hogy karikatúrák kapcsán elvágják a torkom, nem lennének háborúk, ott élnék ahol csak akarnék, a diplomám/képzettségem a bolygó bármely pontján elfogadnák, stb... Nem lenne civakodás, hogy én most xyz nemzet tagja vagyok és dögöljön meg a másik és viszont, végre az ember az lehetne, ami EMBER elsősorban. Sosem tetszett a nemzetek szerinti megkülönböztetés, mindannyian afrikából származunk, az egész széttagoltság csak a vándorlások miatt van és mégis ekkora gátat képez az emberek között. Amúgy is a nemzetállam csak a francia forradalomtól létezik.
Korlátoznák az emberiség túlzott elszaporodását is születéstervezéssel, egészségüggyel, oktatással, óvszerrel és felvilágosítással. Nem pedig népírtással, ahogy egyesek állítják. Az USA-val pedig be lehetne tartatni a környezetvédelmi előírásokat, nem húzná ki magát minden felelősség alól. Pl. Kyotói egyezmény.
Van olyan aki hasonlóan gondolja?
OFF
Azt a háborús, éhínséges dolgot globálisan, és nagyon súlyos formájában értettem.
Ha te ettől jól érzed magad, lelked rajta.
De propaganda nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!