Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Új világrend, hiszel benne?

Új világrend, hiszel benne?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért; ha nem, akkor miért nem?
2010. nov. 10. 13:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Ez nem baromság, nem kell elhiggyed, de a térkép jelzi, hogy létezik egy ilyen akarat."

Mi bizonyítja, hogy a térkép valódi???????

Ha én csinálok egyet, akkor azt is elhiszed?

2011. aug. 29. 09:21
 22/22 anonim ***** válasza:

"Új világrend, hiszel benne?

Ha igen, akkor miért; ha nem, akkor miért nem?"

Olvasd ... lassan.

Abban a formanaban ahogy az idiota konspiracios teoriak bemutatjak, nem hiszek benne.

Tul sok a "belemagyarazas", a dokumentacio (ezt is idezojelbe kellett volna) gyengen alatamasztott, tobb kerdest vet fel mint valaszt.

Ez az egesz agymosas.A legviccesebb az egeszben az, hogy akik ezt a maszlagot beveszik, a tobbieket nevezik agymosottnak.(Kulonbozo szektak is igy mukodnek: "mi es ok", kivalasztottak es bunosok)

Es ami megviccesebb, en is egy konspiraciot velek felfedezni a konspiracioban: etetik az emberekkel ezt a maszlagot hogy addig se torodjenek a vilag valodi gondjaival.Csak egy pelda - globalis felmelegedes.A dehhhogy nincs is ilyen, csak a gonosz illuminati vezetok talaltak ki.Mellekesen megjegyzem hogy a globalis felmelegedes a leheto legrosszabb reklam az olajtarsasagoknak.(Aki pedig szeretne utanajarni, olvasson egy-ket asztronomiaval foglalkozo konyvet nem kell grean peacekedni)

Nem kell leakadni ennel a temanal, ott van meg a "vedooltassal akarnak kinyirni minket" teoria;majd szemelyesen szeretnek gratulalni azoknak a gyengeelmejueknek akik a gyermekeiktol megvonjak ezt es esetleg szegeny gyerekek belehalnak(a vedooltas hianya miatt elkapott betegsegbe)Volt mar ra pelda;JARJ UTANA!

Ez a ket pelda boszit fel engem legjobban, a tobbirol most nem is akarok beszelni, mert idopocsekolas;aki "pro-konspiracios" ugyis el fog utasitani mindent ami ez ellen szol.(Mint ahogy a szektatagok elutasitanak mindent ami a vezetojuk es az altal kitalalt "hituk" ellen szol).

Ha megis ugy gondolod hogy meggyoztelek, megintcsak nem jo...JARJ UTANA.Ha erdekel a tema, erdeklodj, kutass, mindket oldalon.Az igazsagot nem lehet pusztan egy szemszogbol vizsgalni;ha csak ugyn. konspiracios oldalakat olvasol csak egy szemszogbol nezed a dolgokat.

Ajanlom mindenkinek, jarjon utana a dolgoknak, szkeptikus elmevel.Erdemes megtudni mit gondolnak pl. a tudosok bizonyos dolgokrol.

Bocs ha tul hosszu volt,es bocs ha becsuszott egy-ket helyesirasi hiba, nem olvastam vissza.

En voltam;)

2012. febr. 16. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!