Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Új világrend, hiszel benne?

Új világrend, hiszel benne?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért; ha nem, akkor miért nem?
2010. nov. 10. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Új világrend, hiszel benne?"

Nem hitkérdés. Van valamilyen világrend. Régen kicsit máshogy működött a világ. Az volt a régi világrend. Ma ehhez képest új világrend van. 50 vagy 100 év múlva még újabb lesz, ahhoz képest a mostani lesz a régi.

2010. nov. 10. 16:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Sztem manapság arra értik az "új világrend" kifejezést, hogy a nagy és megdönthetetlen nyugatnak vége lesz. Hogy előbb, vagy utóbb, az már lényegtelen. De az hogy az USA Kínai hitelekből él, az arra enged következtetni, hogy Kína jóval nagyobb hatalom már most mint az USA. Ergó övék a jövő.
2010. nov. 10. 17:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem, az új világrend egy összeesküvés elmélet amely szerint a Bilderberg csoport leakarja csökkenteni a népességet és lebutítani az embereket különböző mérgekkel, hogy könnyebben irányíthatóak legyenek, világkormányt akarnak létrehozni amelynek a vezetői székeibe már közvetlenül ők ülnének bele, és hogy ne legyen középréteg hanem csak uralkodó/gazdag és szolga.
2010. nov. 10. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:

igen?

és hol vannak ezek a mérgek??

hm??

2010. nov. 10. 18:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Az új világrendet az összeesküvésre értettem. Én amúgy nem hiszem el, de azért kiváncsi vagyok mások véleményére.
2010. nov. 10. 19:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Találtam egy oldalt 8 lengyel, de alul angol összefoglalóval, a térképet meg mindenki érti) :

[link]

az un. "Gomberg-térkép", amely 1942-ben készült, amikor Hitler csapatai még Sztálingrád előtt álltak, de a az új világrend térképe már kész volt, pl. Kanada és Mexico nem független országok már és Kelet-Európa is már Sztáliné.

De a legjobb az hogy "Héberország" néven már Izrael is létezik a tervekben 1942-ben. Nagyjából be is jöttek a terveik. Kezdesz már hinni kérdező ?

2011. aug. 28. 23:07
 17/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:07

Te beteg vagy!

Megnéztem a linket, de egy nagy baromság! Például az Európai Egyesült Államokban szerepel Svájc is. Szerinted Svájc EU tag? Meg egyesült Skandináv Államokról beszél, van ilyen? A Középkelet-Európai államok nem is szerepelnek az USE-ban!

2011. aug. 29. 08:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Ne lovagolj a szavakon, azt írtam NAGYJÁBÓL bejött a terv, nem 100 %-osan, hanem kb. 79 %-osan, és akkor mi van ?

Svájc jogilag nem tagja az EU-nak, de olyan mintha az lenne.

Egy kicsit nagyvonalúbban szemléljed a világot, ne ilyen szőrözve.

Ez nem baromság, nem kell elhiggyed, de a térkép jelzi, hogy létezik egy ilyen akarat.

2011. aug. 29. 09:03
 19/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:03

Elnézést a kirohanásomért, de írtó nagy hülyeséget írtál. Még 79%-ra sem jön be! Te elolvastad egyáltalán? Azt írja, hogy a nyugatról ki kell toloncolni a nem hűséges japánokat vagy a náci eszmét valló olaszokat és németeket. Ennek ellenére Németországot nem is említi az USE-ben! Ír Kínai Egyesült Államokról, benne Indokínával, holott Kínának ma még a tibetieket és az uygurokat is nehéz fékezni. Az Arab meg Afrikai Egyesült Államokat már nem is említem. Meg Albánia, Görögország, Macedónia, stb Egyesült Görög Köztársaság. Na menjél már! Szerintem te CSAK azért tartod valósnak, mert zsidó állam létrehozásáról is ír. Egyesült Írországról is ír Eire néven. Vicc az egész.

2011. aug. 29. 09:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Transz-Jordánt is Izrael részeként említi, holott az ma Jordániához és Szaúd-Arábiához tartozik. Vicc.
2011. aug. 29. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!