Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az az új világrend?

Mi az az új világrend?

Figyelt kérdés

nem tudom jó témába tettem-e

volt egy kérdés valamelyik nap, és felmerült valami ilyesmi

írtam rá, de senki sem válaszolt

valaki beavatna??

úgy emlékszem volt valaki aki feltett egy kérdést a koncentrációs táborokról és az kapcsán jelent meg...

köszi

2010. okt. 3. 16:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
20%
Egy neokonzervatív, szélsőjobboldali elmélet, ami akkor jelent meg amikor 2008-ban beköszöntött a globális gazdasági világválság, és a tanulatlan, lusta, magukról gondoskodni képtelen emberek elkezdtek abban hinni, hogy ez mind egy "zsidó terv" a világ elfoglalására, mert egyszerűbb volt mindent a zsidókra kenni, mint a saját életüket megpróbálni javítani.
2010. okt. 3. 16:36
 2/33 anonim ***** válasza:

"'Érdekesség: hogy Amerikában van egy modern Stonehenge féle építmény amin egy természetvédő tíz parancsolat féleség van:az egyik az hogy a Föld népességet tartsd 500 millió alatt." na ebből lehet tudni, hogy baromság az egész! :D

A világkormány elmélet olyan, mint a szcientológia!

2010. okt. 3. 17:01
 3/33 anonim ***** válasza:
vuvuzella,NÉZZ UTÁNNA,levan fényképezve
2010. okt. 3. 17:04
 4/33 anonim ***** válasza:

"'Érdekesség: hogy Amerikában van egy modern Stonehenge féle építmény amin egy természetvédő tíz parancsolat féleség van:az egyik az hogy a Föld népességet tartsd 500 millió alatt."

Vagyis ez nem tudomány, hanem Ezotéria.

2010. okt. 3. 17:05
 5/33 anonim ***** válasza:
16:39. Én egyszer se hallottam az újvilágrenddel kapcsolatban hogy a zsidók irányítanak majd. Annyira öntelt vagy hogy utánna se nézel, de leszögezed hogy nem létezik. Ha akkora hülyeség,akkor miért ilyen titkos a találkozó? MIÉRT NEM FILMEZHETI le a cnn,az RTL klub ahogy beszélgetnek hogy hol fognak nyaralni? Vagy hogy hogy teszik majd jobbá a világot?
2010. okt. 3. 17:07
 6/33 anonim ***** válasza:
A természetvédés nem ezotéria,akkor miért lenne az ezotéria?
2010. okt. 3. 17:08
 7/33 anonim ***** válasza:

ma 17:07

Egy csomó titkos találkozó van, de neked csak ez szúrja a szemed? A pápaválasztás is titkos, ők is összesküdtek az emberiség ellen?

Egyébként van egy videó érdemes végignézni:

[link]

A Bogár Laci se piskóta, de még ő is azt mondja, hogy ha az emberiség nagy részét ki akarják írtani az nem lehetséges. Egyszerűen, tudományosan nem. Nézd meg kb. úgy reagál, ahogy itt egy józan ember reagálna erre, hogy hogy lehet ilyet elhinni, nézd meg a videón, vér vörös a feje, mert ilyen hülye nem lehet valaki...

2010. okt. 3. 17:17
 8/33 anonim ***** válasza:
Mivel ez a link, válasz a kérdező kérdésére,újra belinkelem: http://www.youtube.com/watch?v=aSqjBd3gipo&feature=related Nem tudom hogy a hozzászólásom miért volt rosszabb egy antiszemitáéval szemben és mitől törlődött
2010. okt. 3. 17:22
 9/33 anonim ***** válasza:

17:17

Mini fekete lyukakkal kisérletezgetnek NYÍLTAN. De titokban a hadsereg kutatói képtelenek lennének egy biológia fegyver kifejlesztésére? Ezt te se hiszed el.

2010. okt. 3. 17:25
 10/33 anonim ***** válasza:
"az nem lehetséges" mitől nem lehetséges?
2010. okt. 3. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!