Mi az az új világrend?
nem tudom jó témába tettem-e
volt egy kérdés valamelyik nap, és felmerült valami ilyesmi
írtam rá, de senki sem válaszolt
valaki beavatna??
úgy emlékszem volt valaki aki feltett egy kérdést a koncentrációs táborokról és az kapcsán jelent meg...
köszi
oké
srácok
de még mindig nem értem mi ez pontosan magyar nyelven
mit akarnak???
A kérdés nem az hogy létezik-e ilyen összeesküvés. Mert létezik:
http://www.youtube.com/watch?v=3xFleGrsl1Y
A kérdés, hogy mi a céljuk:
http://www.youtube.com/watch?v=rKVt9EvqOpg
magyar felirattal: [link]
"A kérdés nem az hogy létezik-e ilyen összeesküvés."
Mégis miből gondolod? Egy-két videó alapján?
Állítólag évszázadok óta léteznek ezek a titkos társaságok és még mindig nem sikerült elérniük a nagy célt?
Ha ez alapján kéne ítelnem, akkor nagyon pancserok! Én már rég megvalósítottam volna!
Ööö, te megnézted a videót? Bush, Henry Kissinger, Barack Obama jelenti be élő adásban, hogy a céljuk az új világrend megteremtése. Ha nem tudnád kik ők: Amerika legbefolyásosabb politikusai, pénzemberei.
Ez nem 1-2 videó, nem spekulációk, ezek tények.
Obama európában beszél az új világrendről, és európa tapsol.
A történelem folyamán sokszor mondták már, hogy új világrend. Ez egy politikai fogalom. Én is ÚJ VILÁGRENDET akarok, mert a mostani, amiben az USA egyeduralkodó nem igazán jó.
1. És ha mégis igaz lenne, akkor elmondanád, hogy például az oroszokat, a kínaiakat és mondjuk az arabokat, hogy hozod közös nevezőre? Mármint ők nem fognak belemenni a világkormányba!
2. A népesség 80%-át nem lehet kiírtani, mivel rendszerelméletileg igazolva van, hogy utánna már nem lehetne megfékezni az egész emberiség kipusztulását. Erről már linkeltem egy videót, ahol épp ezt magyarázza a Bogár Laci. Ő sem piskóta az összeesküvések terén, de még ő is vérvörös fejjel, sik ideg módjára magyarázza a csigaagyú Drábiknak, hogy ez tudományosan lehetetlen.
3. Európában a nemzetállamok el fognak tünni, de a nemzetek nem. Ez nem összeesküvés! A 19. század előtt sem voltak nemzetállamok, nekem nem fognak hiányozni. És itt azt jelenti az új világrend, hogy mivel az USA befolyása csökkenőben, Európának egyesülnie kell, hogy az USA-val meg tudja védeni a NYUGATI Civilizáció érdekeit. Ugyanis ebben a világrendben jó esély van arra, hogy az Orosz Föderáció, Kína és India is világhatalom legyen.
4. Én olyat is hallottam, hogy ezek a titkos társaságok egyes sörfajtákra is a szimbolumukat rakják. De olyat is hallottám szintén ugyanettől a körtől, hogy Obama tulajdonképpen egy földönkívüli gyíkember, aki embernek álcázza magát. A legmeredekebb az, hogy Michael Jackson valamelyik száma visszafelé olvasva valamilyen összeesküvést rejt. Na most egy józan ember ilyenkor felteszi a kérdést: ha ezek szimbólumai mindenütt ott vannak, szinte az ember szemét kiszúrják, akkor ezek mitől olyan titkosak? Ezért nem hisz normális ember ilyenekben.
"1. És ha mégis igaz lenne, akkor elmondanád, hogy például az oroszokat, a kínaiakat és mondjuk az arabokat, hogy hozod közös nevezőre? Mármint ők nem fognak belemenni a világkormányba! "
Nézz meg egy híradót és választ kapsz arra hogy hogy olvasztják be az arabokat. Israel+iraki megszállás+kapcsolatok szaud arábiával.
Ahogy Kissinger is mondta: minden népet a saját jellegzetességeinek megfelelően akarnak uralni.
Én nem mondtam hogy ki akarják írtani a lakosság 80%át. Csak azt mondtam hogy a kérdés az nem az hogy van-e ilyen összeesküvés, hanem hogy mi a céljuk.
Persze, a történelemben nem új dolog ez: a rómaiak, tán nagy sándor, és hitler is megpróbálta. De attól még ez egy összeesküvés. Nem akarhatja senki hogy a világ legkorruptabb, és leghatalmasabb üzletemberei döntsenek a jövőjéről.
"Nézz meg egy híradót és választ kapsz arra hogy hogy olvasztják be az arabokat. Israel+iraki megszállás+kapcsolatok szaud arábiával."
Aha tényleg. Te aztán nagyon otthon vagy a világpolitikában. Irakot elhagyták, gyakorlatilag beismerték, hogy kudarc. Az lenne kész csoda, hogyha az iraki kormány nem bukna el a tálibokkal szemben. Iránba be sem merik tenni a lábukat. Miről beszélsz ember? Afganisztán is gondot okoz nekik! Egyedül Szaúd-arábiával és Törökországgal vannak jóban. Az még nem az egész arab világ. Ráadásul a szaúdi olajmező is kezd kifogyni, ezen kívül pedig csak Iránban van jelentősebb mező. Örülhet az USA, ha következő egy évtizedben nem rúgják ki onnan őket páros lábbal. Bocs minket (NATO) Ja, amúgy Római Keresztény vagyok és teljes mértékkel támogatom Izraelt. Azért mert az EGÉSZ NYUGATI CIVILIZÁCIÓ ÉS A KERESZTÉNYSÉG onnan származik. Vagy talán a Muszlim civilizációt kellene védenem?!! A zöldfasisztákat? Akiknek, ha kimondok egy szót (kúrva Mohamed, aki csak próféta még csak nem is Istenség, mint Jézus), akkor sanszos, hogy másnap halott vagyok?!! Egy rohadt szóért? Undorító!!!!
"Persze, a történelemben nem új dolog ez: a rómaiak, tán nagy sándor, és hitler is megpróbálta. De attól még ez egy összeesküvés. Nem akarhatja senki hogy a világ legkorruptabb, és leghatalmasabb üzletemberei döntsenek a jövőjéről." Mégis mitől összeesküvés? A rómaiak szerinted nyíltan hírdették, hogy mindenkit az uralmuk alá hajtanak a mediterrániumban? És milyen korrupt üzletemberekről beszélsz? Mindig korrupt emberek uralkodtak! A történelemben mindig így volt ez! De különben is szerinted egymaga a Nyugat el tudná "foglalni" a világot?? Éppen, amikor visszavonulunk, mert egyre csak csökken a befolyásunk???!!
Az nem volt téma, hogy sikeresek lesznek e vagy nem. (De szerintem azok lesznek, legalábbis amíg nem hibáznak.)
Ha te Izrael létét támogatod, akkor vagy tudatlan vagy, vagy pedig nem vagy igaz keresztény. Isten felé több út létezik, és az erőszak nem tartozik közéjük.
"Isten felé több út létezik, és az erőszak nem tartozik közéjük."
Szerintem a zsidók még mindig "szelidebbek" a muszlimoknál. Az egy másik dolog, hogy európai szemmel nézve ők sem ártatlanok. De akkor is a muszlimok még a zsidókhoz képest is vérszomjasok!! És te nem vagy tisztában a keresztény vallással, ha minden miatt a zsidókat okolod! Birom az ilyen keresztényeket (mert az írásodból gondolom, hogy az vagy), akik nincsenek tisztában sem a vallásukkal sem pedig azzal a kultúrkörrel, amiben él. Azért mert van egy-két Soros és társai azért nem kéne az egész zsidóságot meghurcolni! Főleg úgy, hogy az első keresztények IS zsidók voltak!
Ja és végül ennyit az iszlámról:
"A 74 éves Kurt Westergaard aarhusi otthonába előző éjjel tört be egy 27 éves késsel és baltával felfegyverkezett szomáliai férfi. Westergaard, felesége és unokája is a lakásban volt ekkor." És miért? Mindezt egy rajzért! Egyszerűen undorító!!!
Riporter: „Mi a véleményetek az Izrael-ellenes demonstrációkról”?
Marokkóiak: „Mi Izrael ellen vagyunk”
Riporter: „Miért?”
Marokkóiak: „Mert szerintünk az összes zsidót ki kéne irtani.”
2. marokkói fiú: „Meg kell őket ölnünk!”
Riporter: „Miért?”
2. marokkói fiú: „Mert tönkreteszik muszlim testvéreinket és elpusztítják országunkat.”
Riporter: „Miért mondod, hogy a Ti országotokat?”
2. marokkói fiú: „Mert ez egy muszlim ország, ezért a mi országunk. Minden muszlimnak helye van országunkban.”
Riporter: „De Ti nem vagytok palesztínok.”
Marokkói: „De a mi országunk, mert a muszlim testvéreink élnek benne.”
Riporter: „Tehát szerintetek az Izrael-ellenes emberek helyesen cselekszenek?”
Marokkói: „Nagyon jónak tartjuk, hogy harcolnak Izrael ellen. Mert a zsidók azokat az izéket viselik a fejükön, és ez nagyon nem tetszik nekem.”
Riporter: „Milyen izéket?”
Marokkói: „Azokat a furcsa kis sapkákat.”
Riporter: „Utálod azokat a sapkákat?”
Marokkói: „Amikor meglátom őket benne, össze akarom őket verni, le akarom szúrni.”
Riporter: „A hollandiai zsidókat is?” (a fiúk valamit mondanak acélbetétes bakancsokról)
Riporter: „Izraeliekre gondoltok vagy zsidókra?”
Marokkói: „A zsidók csak zsidók. Izraeli, zsidó ugyanaz.”
Riporter: „Nem gondolod, hogy a zsidó és izraeli két külön dolog?”
Marokkói: „Nem, nekem teljesen mindegy. Utálom az izraelieket, ezért utálom a zsidókat.” „Nem vagyok rasszista, kivéve ha izraeliekről és zsidókról van szó, velük rasszista vagyok.”
Riporter: „Tehát csak akkor vagy rasszista, ha zsidókról van szó?”
Marokkói: „Igen, akkor kegyetlenül rasszista vagyok. Mondanivalómat azzal zárom, hogy Geert Wilders-nek meg kell halnia.” „Kapjál rákot és utálom az összes zsidót.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!