Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az az új világrend?

Mi az az új világrend?

Figyelt kérdés

nem tudom jó témába tettem-e

volt egy kérdés valamelyik nap, és felmerült valami ilyesmi

írtam rá, de senki sem válaszolt

valaki beavatna??

úgy emlékszem volt valaki aki feltett egy kérdést a koncentrációs táborokról és az kapcsán jelent meg...

köszi

2010. okt. 3. 16:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

[link]

Israel nem a vallásos zsidók országa, hanem a nacionalista zsidóké.

Hasonlóképpen, a muslimok között is a vallási vezetők a békét szorgalmazzák, csak ezt elég nehéz elérni úgy, hogy közben muslimokat írtanak a saját hazájukban, európai zsidók és nemzsidók.

2010. okt. 5. 10:55
 22/33 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire mazochista vagy? Az iszlámnál fasisztább ideológia nincs még egy a Földön!

"Israel nem a vallásos zsidók országa, hanem a nacionalista zsidóké." És neki nincs joga nacionalistának lenni? Pláne úgy, hogy mindenki el akarja pusztítani! Ja és mellétrafáltál! Ott van a legtöbb vallásos zsidó. Sőt olyan zsidók is vannak, akik olyan felekezethez tartoznak, ami kb. olyan mint a kereszténység, tehát elfogadják Jézust. Dehát könnyebb a világot feketén és fehéren látni, ugye?

[link]

"Hasonlóképpen, a muslimok között is a vallási vezetők a békét szorgalmazzák..."

http://www.youtube.com/watch?v=vjE6W4jz600

"...hogy közben muslimokat írtanak a saját hazájukban, európai zsidók és nemzsidók."

Persze, könnyű így beállítani, ha a Hezbollah lakott helyekről "bombázza" az izraeli lakosságot. És ártatlan palesztín gyerekeket tesz célkeresztbe csak azért, hogy a nemzetközi sajtóban ők tünjenek fel ártatlanként. De náluk úgy is mindegy! Allah dicsőségére meghalni kötelesség! Még egy ártatlan gyereknek is...

Persze a muszlimok olyan nagyszerűek, ők keresztényeket nem is bánatanak...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mennyi bizonyíték kell még? Bírom az ilyen Vona féle muszlim pártolókat. Akkor miért nem költözöl oda a Vonával együtt? Irán tárt karokkal vár. Te nem is a kereszténységben hiszel, hanem az összeesküvésekben. Olyan vagy, mint az egyik ismerösöm, aki mindenben összeesküvést lát, már abban is ha 1 perccel korábban nyugszik a Nap. Nem azzal törődne, hogy eltartsa a két gyerekét, hanem azzal, hogy ő milyen forradalmat szervez. Hogy írtja ki a zsidókat, hazaárulókat, liberálisokat, tulajdonképpen mindenkit, aki nem úgy gondolkozik mint ő. Nekem meg szégyellnem kellene, hogy a családom annak idején jó keresztény módjára bújtatott egy zsidó asszonyt? Hát nem fogom. Ti annyira vagytok a kereszténységtől, mint Makó Jeruzsálemtől.

2010. okt. 5. 12:31
 23/33 anonim ***** válasza:

Allah=Isten. A keresztényeknek is dicsőség meghalni Isten nevében.

Arról hogy szabad e küzdeni a gonosz ellen, és hogyan kell, már megoszlanak a vélemények. Te, mint római katolikus (ha jól emléxem), ezt tudhatod.

A politika pedig belekeveredik a vallásokba. Az israeliben olyannyira, hogy azokat a vallásokat, amik Israelben vannak, a politika teljesen megváltoztatta. Az iszlámba is belekeveredik, nem tagadom. De eredetileg az iszlám is békés vallás.

2010. okt. 5. 19:30
 24/33 anonim ***** válasza:

"A keresztényeknek is dicsőség meghalni Isten nevében." Ezt azért elég pongyolán fogalmaztad meg. Erre inkább a másik mondatodra reagálva válaszolnék.

"Az iszlámba is belekeveredik, nem tagadom. De eredetileg az iszlám is békés vallás." Az iszlámba nem csak, hogy belekeveredik, hanem az iszlám maga egy politikai ideológia. Tökeletes egy olyan társadalomnak, amelyik hódítani akar. Ez működött is egészen a Nyugat felemelkedéséig. Onnantól kezdve viszont csak ilyen elkeseredett terrorakciókra jó. De ha lenne megint hatalma... A kereszténység a békét hírdeti, azaz ha valakit megtámadnak, akkor az inkább haljon meg, minthogy ezzel más életét kioltsa. Ezt értelmezték félre a középkorban, a te által említett mondatoddal. Ami azért is kétéséges, mert ugyebár Jézus a bűneinkért halt meg, ergo feláldozta magát értünk. Ez eleve nem jelentheti azt, hogy agresszív vallás.

Ezzel szemben a Koránban konkrétan van írva, hogy a hitetleneket meg kell ölni. És ők viszont nem félreértelmezik a vallásukat, hanem éppenséggel jól.

Itt a példa: Ibn Ishaq: 992 - "Fight everyone in the way of Allah and kill those who disbelieve in Allah."

Érted a különséget: a kereszténység a békét hirdeti, de félreértelmezték; az iszlám viszont a harcot hírdeti és igencsak jól értelmezik.

"A politika pedig belekeveredik a vallásokba." Hát ahol nincs szekuláris állam, ott már csak igy szokott történni.

"Az israeliben olyannyira, hogy azokat a vallásokat, amik Israelben vannak, a politika teljesen megváltoztatta."

Ezzel nem tudom mit akarsz mondani! Talán azt, hogy Izrael a vallása miatt "agresszív". Ez baromság! Anélkül is ilyen volna. Mellesleg már mondtam, a Palesztinok, élükön a Hezbollah sokkal brutálisabb módszereket használ.

2010. okt. 5. 19:49
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem, én nem azt mondom, hogy izrael vallása agresszív, hanem hogy izrael vallástalan. Úgymond a sátánt követik, őbenne hisznek, hiába állítanak mást, elfordultak Istentől.

Izrael nem Isten dicsőségéért létezik, hanem saját dicsőségükért.

2010. okt. 6. 10:42
 26/33 anonim ***** válasza:

Izrael szekuláris, mint Európa. Hogy ki miben hisz ott azt nem tudom, de hogy van ott ortodox zsidótól kezdve a keresztényeken át a muszlimokig minden, az biztos.

De fejtsd már ki, hogy miben nyilvánul meg, hogy ők sátánisták. Légy szíves! Nem vagyok különösebben oda Izraelért, de az mégis a szentföld és ha nem lennének ott a zsidók, akkor ők mindenre azt mondanák, hogy az az ő szent helyük. Nézd meg mi megy a templom hegyen. Ott megy a vita, hogy kinek a szent helye. Az izraeliek szerint az övék, a muszlimok szerint az övék, mert Mohamed próféta járt egyszer ott. Még jó, hogy a retkes lábát nem tette a Vatikánba Mohamed, mert akkor azért is lehetne "pereskedni".

2010. okt. 6. 10:57
 27/33 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=EC6C-cAc240&feature=fvst

http://www.youtube.com/watch?v=cUoZGnvZwNY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ISl5yIPBMjw&feature=related

még régen láttam valami dokumentumfilmet, amiben az első terrorista-nőről volt szó. Azt hiszem orvos volt, palesztin orvos. Vajon miért lesz terrorista egy orvos nő? Biztos az a szemét Korán kergette az őrületbe, és nem a kilátástalanság, ahogy Izrael és Amerika kiírtja és ellehetetleníti a népét, és az egész világ nyugodtan nézi ezt.

2010. okt. 6. 13:44
 28/33 anonim ***** válasza:

"...és nem a kilátástalanság, ahogy Izrael és Amerika kiírtja és ellehetetleníti a népét, és az egész világ nyugodtan nézi ezt."

De biztos, azért vették el a palesztínok hazáját, mert pár zsidó azt akarta. Izrael léte csak annak köszönhető, hogy olaj van az araboknál. A nyugat hozta létre, hogy legyen kontrollja valamennyire az olajszállítmányok felett. Amint elfogy az olaj Izrael megszűnik létezni. Egyébként is Palesztina soha nem volt. Izrael előtt a Brit gyarmatbirodalom része, azelőtt pedig az Ottomán birodalom rész volt. Amúgy egy "normális" ember fegyverrel küzd katonák ellen és nem ártatlanok vérét ontja ki. Menjél te is robbantgassál, ha ennyire egyetértesz vele. És neked úgy látszik az sem számít, hogy nem csak a nyugat vélekedik így a muzulmánokról. Kínában is voltak terrorista robbantgatások, de tudod mit csinált ott a politikai vezetés? Minden egyes ilyen akcióért tízszeresen csaptak vissza, hát nem csoda ha abbamaradtek a robbantások. Szerintem a nyugat nyenge és ez fogja a vesztét is okozni! Ahogy régen betörtek a Római Birodalomba a barbár népek, most éppúgy "törnek be" a barbár muzulmánok Afrikából. Én itt abbahagyom. Nem fogok senkit sem győzködni. Ez már vicces, hogy gyakorlatilag Indiától kezdve Oroszországig mindenhol a tökük tele van az embereknek a muzulmánokkal, ennek ellenére még van olyan aki melléjük áll.

2010. okt. 6. 14:07
 29/33 A kérdező kommentje:
anyámXD mennyien írtok és értetek hozzá:)
2010. okt. 6. 14:50
 30/33 anonim ***** válasza:

Olyan vicces hogy pont egy római katolikus ennyire előítéletes egy vallással szemben. Mégha valami ateista okoska lennél, megérteném. De nevetséges, hogy nem látod az árnyalatokat a szélsőségek, a politika, a vallások, és az elnyomottak kétségbeesése között.

Ha most beismerted hogy izraelnek semmi keresnivalója ott, akkor miért támogatod mégis a létét? Csak nem egy olaj-sejk vagy, akinek nem számít hogy vér hull az olajért?

Egyébként meg, a terrorizmus, népírtás, és a háború között tudod mi a különbség? Semmi.

2010. okt. 6. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!