Na most lett végleg elegem az LMBTQ dologból? (!)
Heterók: "a melegek folyton hangoztatják a szexuális irányultságukat!!!!!!!"
Szintén heterók: "ÉN HETERO VAGYOK, FOGJÁTOK MÁR FEL! HETERO VAGYOK! MONDTAM MÁR, HOGY HETERO VAGYOK?"
#53 ez jó! Szépen visszaadja a hangulatot.
Még mindig nem értem miért kell nemi beállítottság szerint szegregálni az embereket... Ha kerdezőnek nem jön be egy pasi X,Y vagy Z okból arra minden joga van. De nincs joga az összes LGBTQ+ embert lehordanin emiatt. Még akkor sem, ha homofób.
"Még mindig nem értem miért kell nemi beállítottság szerint szegregálni az embereket... Ha kerdezőnek nem jön be egy pasi X,Y vagy Z okból arra minden joga van. De nincs joga az összes LGBTQ+ embert lehordanin emiatt. Még akkor sem, ha homofób."
Igazából már világossá vált, hogy a kérdezőben azért van ennyi gyűlölet, mert teljesen alapvető fogalmakkal nincs tisztában, és fél az ismeretlentől. Ha edukálná magát, akkor elmúlna ez az erős a belső frusztrációja, de mivel ennyire retteg az LMBT+ témától, nem fogja megtenni. Sajnos ez ördögi kör.
"Egyébként meg kérdező te csak a B iránt érzek így, nem az LGBTQ+ iránt."
Egész biztos vagyok benne, hogy pont ugyanígy reagálna egy transzneműre, nembinárisra, pánszexuálisra, poliszexuálisra, aszexuálisra és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!