Na most lett végleg elegem az LMBTQ dologból? (!)
"mintha egy heteronak kötelessége volna megindokolnia azt, hogy hetero"
Nem azt kell megindokolnod, hogy hetero vagy. Azt kell megindokolnod, hogy milyen alapon vagy előítéletes egy olyan emberrel, aki másmilyen szexuális irányultságú, mint te. Heteroszexuálisnak lenni nem azt jelenti, hogy csak heteroszexuálisok iránt vonzódsz, hanem hogy a veled ellentétes neműeket tartod szexuálisan vonzónak. Vagyis ha te nő vagy, akkor a férfiakat. Nyilván nem kivétel nélkül minden férfit, de csakis férfiakat, és az a férfi bármilyen irányultságú lehet, főleg mivel a szexuális irányultságot külsőre nem lehet látni, a szexuális vonzalom kialakulásában viszont sok esetben nagy szerepe van a külső tulajdonságoknak. Az is sokszor előfordul, hogy egy hetero nő olyan férfi iránt kezd vonzódni, aki homoszexuális. Köztük értelemszerűen nem valószínű, hogy bármiféle szexuális kapcsolat lesz, viszont ez nem azt jelenti, hogy hetero csak heteróval jöhet össze. Nem heteroszexuális férfiak is vonzódhatnak nők iránt, mert lehetnek pl. biszexuálisok vagy pánszexuálisok. Ha egy biszexuálist azzal az indokkal utasítasz el, hogy volt már azonos nemű szexuális kapcsolata, annak pontosan ugyanaz a logikája, mintha egy heteroszexuálist azért utasítanál el, mert volt már ellentétes nemű szexuális kapcsolata. Ha téged az utóbbi nem zavar, csak az előbbi, akkor bizony homofób vagy, hiába próbálod szépíteni.
Utolsó, ezen felnevettem:
"Heteroszexuálisnak lenni nem azt jelenti, hogy csak heteroszexuálisok iránt vonzódsz, hanem hogy a veled ellentétes neműeket tartod szexuálisan vonzónak." Atya isten de komolyan! Hetero csak heterot tart vonzónak és kész.
És látod te is rajtad kéren számon azt, hogy mi az hogy nem akarok kapcsolatot biszexuálissal! Ha egyszer HETERO vagyok akkor kizárólag heteroval akarok lenni! Megint jól bemutattad az LMBTQ kitekert agymosásos nem létező logikáját. Nem kötelességem megindokolni hogy miért nem akarok biszexel lenni és kész. Ezt egy biszex miért nem fogadja el gond nélkül?
"Utolsó, ezen felnevettem:
"Heteroszexuálisnak lenni nem azt jelenti, hogy csak heteroszexuálisok iránt vonzódsz, hanem hogy a veled ellentétes neműeket tartod szexuálisan vonzónak." Atya isten de komolyan! Hetero csak heterot tart vonzónak és kész.
És látod te is rajtad kéren számon azt, hogy mi az hogy nem akarok kapcsolatot biszexuálissal! Ha egyszer HETERO vagyok akkor kizárólag heteroval akarok lenni! Megint jól bemutattad az LMBTQ kitekert agymosásos nem létező logikáját. Nem kötelességem megindokolni hogy miért nem akarok biszexel lenni és kész. Ezt egy biszex miért nem fogadja el gond nélkül?"
Ez egész egyszerűen nem így működik. BÁRMILYEN irányultságú ember vonzódhat bármilyenhez. Egyáltalán tudod, hogy honnan jön maga a "heteroszexuális" szó? Tudom, hogy a magadfajták maguktól nem néznek utána, hogy miről is okoskodnak pontosan, csak gyűlölködni szeretnek, de szerencséd van, mert pont ráérek neked kikeresni és bemásolni a szó etimológiáját a Wikiről.
"A hetero előtag szó görög eredetű, jelentése különböző (lásd heterogén). A szex utótag latin eredetű, ebben az esetben a biológiai, társadalmi nemet jelenti, nem a szexuális aktust."
Segítek értelmezni is. A görög "hetero" azt jelenti, hogy különböző, a latin "szex" pedig nem a dugásra utal, hanem a biológiai/társadalmi nemre. Ha a kettőt összerakod, azt kapod, hogy "különböző nemű". Vagyis azt jelenti a szó, hogy veled ellentétes nemű embereket tartasz vonzónak, nem pedig azt, hogy ugyanolyan irányultságú párt akarsz választani, mint amilyen te magad vagy.
Ettől függetlenül lehetnek az embernek a partnere nemén túl még egyéb párválasztási preferenciái is, de ha azt hiszed, hogy nem vonzódhatsz olyan iránt, akinek a szexuális irányultsága eltér a tiédtől, akkor nagyon nagy tévedésben vagy. Nagyon sok olyan pár van, aminek a két tagja eltérő szexuális irányultságú. Merem állítani, hogy te magad is találtál már életedben szexuálisan vonzónak nem heteroszexuális férfit. Természetesen ettől még hetero vagy, hiszen nőként a férfiakhoz vonzódsz.
48! Tudod ha önmagában nem kezdene, akkor csak nem érteném én például, van ismerösöm biszex barátnövel, ha nem tudná hogy a csaj az ami, sosem venné észre. Tehát ez már, hogy egyáltalán a bik ezt vállalják egy bizalmi dolog.
Ez az egyik a másik, hogy nem kéne ilyen lmbtqs hisztit csapni köré, amit a kérdezö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!