Na most lett végleg elegem az LMBTQ dologból? (!)
Ahogy homofóbia is, na és? A linked írja:
"A heteroszexuálisok ellen irányuló diszkrimináció bizonyított ügyei ritkák. A tipikusnak mondható kisebb esetek azok, amikor a homoszexuális közönségre specializálódott, úgynevezett melegbárok megtagadják a belépést a heteroszexuális kísérő részére, vagy látványosan megemelt belépti díjat kérnek el a másik nemhez tartozó vendégektől. "
"Mint mondtam nekem nincs bajom semmilyen szexuális orientációval, de fura mód az, hogy én tisztán hetero vagyok, az LMBTQ-nak egyre kevéssbé elfogadott. Akkor miért nem kölcsönös az elfogadás?"
Ha te azt mondod, hogy 100% hetero vagy, és ennyivel lerendezed a témát, azt mindenki elfogadja, hiszen te magad tudod a legjobban, hogy kihez vonzódsz. Viszont valami oka biztosan van annak, hogy ennyire rákattantál erre a témára. Talán tudat alatt mégsem vagy annyira elfogadó, amilyennek gondolod magad, vagy esetleg vannak/voltak olyan tapasztalataid veled azonos neműekkel, amik alapján egyenesen attól félsz, hogy valójában nem is vagy tiszta hetero. Neked kell tudnod, hogy ezek közül igaz-e rád valamelyik, vagy valami más miatt vagy ennyire ráfeszülve erre a témára. De hogy egy normális, stabil mentális állapotú, elfogadó, önmagával és a saját irányultságával 100%-ig tisztában lévő ember nem görcsöl ezen a témán ennyit, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!