Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?
Igen, mert talán azt próbáltam jelezni, hogy lehet személyeskedés nélkül, és elfogadni, hogy esetleg másnak más a véleménye a dologról, normál esetben ez úgy megy, hogy mindenki úgy tesz ahogy helyesnek látja, picit olyan ez mink mikor egy vegetáriánus mindenáron rá akarja venni az átlagos étrendet folytatót arra, hogy ő is úgy étkezzen.
Szerintem azt nem írta senki, hogy baj, hogy úgy csinálod a dolgokat ahogy és nem mondott ezért egy rossz szót se, de akkor illik elfogadni, hogy igen, ő viszont máshogy gondolja, és tiszteletben tartani a véleményét.
Nem vicc:
Egy autós embertől hallottam, aki rendszeresen áll a nagykörúti dugóban, hogy a biciklisek tehetnek a dugó miatti többletszennyezésről.
Megjegyzem én voltam aki írta, hogy attól ugyanúgy szállítanak, hogy nem veszed meg, de egy szóval sem mondtam, hogy vedd meg, csak a véleményem írtam meg róla, hogy én úgy gondolom ez így működik.
Környezetvédelem, részemről annyi, hogy nem szemetelek, a műanyagot külön gyűjtöm, más ennyit se tesz, de azt se ítélem el, és azt is simán csak írtam, hogy én nem vásárolok az alapján honnan jött.
Bocs, de én se értem, hogy mit kéne a kérdezőnek még felhoznia érvként. Ha mindenki a te példádat követné, és csak annyira védené a környezetet, hogy nem szemetel és külön gyűjti a műanyagot, akkor a bolygó már rég egy kopár sivatag lenne. Ha nem lennének Budapesten tömegközlekedők, akkor az év 365 napjában a határérték kétszerese felett lenne minden szennyezőanyag a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!