Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező ráírni a...

Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?

Figyelt kérdés
Én úgy emlékszem régebben majdnem mindenre rá volt írva honnan származik, ma pedig már az áruk feléről hiányzik ez az információ. Miért utálja az állam és az EU a tudatos vásárlókat?
2021. jan. 16. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert talán azt próbáltam jelezni, hogy lehet személyeskedés nélkül, és elfogadni, hogy esetleg másnak más a véleménye a dologról, normál esetben ez úgy megy, hogy mindenki úgy tesz ahogy helyesnek látja, picit olyan ez mink mikor egy vegetáriánus mindenáron rá akarja venni az átlagos étrendet folytatót arra, hogy ő is úgy étkezzen.

Szerintem azt nem írta senki, hogy baj, hogy úgy csinálod a dolgokat ahogy és nem mondott ezért egy rossz szót se, de akkor illik elfogadni, hogy igen, ő viszont máshogy gondolja, és tiszteletben tartani a véleményét.

2021. jan. 17. 12:29
 62/89 anonim ***** válasza:
67%

Nem vicc:

Egy autós embertől hallottam, aki rendszeresen áll a nagykörúti dugóban, hogy a biciklisek tehetnek a dugó miatti többletszennyezésről.

2021. jan. 17. 12:30
 63/89 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzem én voltam aki írta, hogy attól ugyanúgy szállítanak, hogy nem veszed meg, de egy szóval sem mondtam, hogy vedd meg, csak a véleményem írtam meg róla, hogy én úgy gondolom ez így működik.

Környezetvédelem, részemről annyi, hogy nem szemetelek, a műanyagot külön gyűjtöm, más ennyit se tesz, de azt se ítélem el, és azt is simán csak írtam, hogy én nem vásárolok az alapján honnan jött.

2021. jan. 17. 12:31
 64/89 anonim ***** válasza:
Na ehhez gratulálok, látod, ez egy érett és kulturált megnyilvánulás volt.
2021. jan. 17. 12:35
 65/89 anonim ***** válasza:
100%
Jelentettem inkább az egész kérdést, de innentől hanyagolom is, nem látom értelmét az egésznek, ha képtelen vagy normális hangnemben kommunikálni.
2021. jan. 17. 12:36
 66/89 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de én se értem, hogy mit kéne a kérdezőnek még felhoznia érvként. Ha mindenki a te példádat követné, és csak annyira védené a környezetet, hogy nem szemetel és külön gyűjti a műanyagot, akkor a bolygó már rég egy kopár sivatag lenne. Ha nem lennének Budapesten tömegközlekedők, akkor az év 365 napjában a határérték kétszerese felett lenne minden szennyezőanyag a levegőben.

2021. jan. 17. 12:40
 67/89 anonim ***** válasza:
100%
Jó tényleg utoljára írok ide: A stílusával van baj... Vagy tényleg provokálni akarja itt szimplán az embereket, vagy tényleg nem veszi észre, hogy miként kell egy másik emberrel beszélni. Ennyit erről, nem be egy értelmetlen kommentháborúba.
2021. jan. 17. 12:43
 68/89 anonim ***** válasza:
*nem szállok be
2021. jan. 17. 12:43
 69/89 A kérdező kommentje:
Tehát az a baj, hogy bunkón írtam le az igazságot? Ennek örülök, mert akkor legalább elismered, hogy igazam van.
2021. jan. 17. 12:46
 70/89 anonim ***** válasza:
0%
Igen, úgy tűnik ez volt a baja, hogy nem szépen lassan adagoltuk be neki, miért vállalhatatlan az életvitele.
2021. jan. 17. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!