Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?
A tudatos vásárlás, nem a termékek származásával, hanem a mennyiségével kezdődik.
Nagyon sok vásárlási magatartáson lehet változtatni, például a zacsihasználat is sokat számít.
"Miért vársz el másoktól mindent, miközben te meg semmit nem teszel az érdekében?"
Most ezt hasraütésszerűen kitaláltad, hogy semmit nem teszek az érdekében? Minden novemberben megyek faültetésre, minden teszedd alkalomnál összeszedek több zsák szemetet, kizárólag tömegközlekedéssel járok munkába, esővízzel húzom le a wc-t és megnézem a terméken a gyártási helyet. Te ezek közül egyiket SEM csinálod és olyantól hiányolod a példamutatást, aki valójában példát mutat.
42. Most ezt hasraütésszerűen kitaláltad, hogy én ezek közül egyiket SEM csinálom?
Javasoltam neked, hogy mit tehetsz még, amivel te is, a természet és a környezeted is jól jár.
Röviden semmit nem csinálsz, csak kigúnyolod az én hozzájárulásomat a környezetvédelemhez.
Hát erre nem tudok mást mondani: remélem a te beled rohad ki először a globális felmelegedés miatt.
"csak kigúnyolod az én hozzájárulásomat a környezetvédelemhez" Nem a hozzááláásodat gúnyolom ki, hanem téged. Itt kötekedsz, belekötsz minden válaszba, a kérdést is azért tetted fel, hogy kötekedhess, miközben egy rakás hasznosabb dolgot csinálhattál volna és csinálhatnál. De nem csinálsz.
Mellékesen egyetértek 48assal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!