Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező ráírni a...

Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?

Figyelt kérdés
Én úgy emlékszem régebben majdnem mindenre rá volt írva honnan származik, ma pedig már az áruk feléről hiányzik ez az információ. Miért utálja az állam és az EU a tudatos vásárlókat?
2021. jan. 16. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
100%

A tudatos vásárlás, nem a termékek származásával, hanem a mennyiségével kezdődik.

Nagyon sok vásárlási magatartáson lehet változtatni, például a zacsihasználat is sokat számít.

2021. jan. 17. 11:50
 42/89 A kérdező kommentje:

"Miért vársz el másoktól mindent, miközben te meg semmit nem teszel az érdekében?"

Most ezt hasraütésszerűen kitaláltad, hogy semmit nem teszek az érdekében? Minden novemberben megyek faültetésre, minden teszedd alkalomnál összeszedek több zsák szemetet, kizárólag tömegközlekedéssel járok munkába, esővízzel húzom le a wc-t és megnézem a terméken a gyártási helyet. Te ezek közül egyiket SEM csinálod és olyantól hiányolod a példamutatást, aki valójában példát mutat.

2021. jan. 17. 11:51
 43/89 A kérdező kommentje:
Gondolom amikor fél Magyarországból sivatag lesz, akkor is én leszek a hibás, és nem a valódi szennyezők.
2021. jan. 17. 11:53
 44/89 anonim ***** válasza:
75%

42. Most ezt hasraütésszerűen kitaláltad, hogy én ezek közül egyiket SEM csinálom?

Javasoltam neked, hogy mit tehetsz még, amivel te is, a természet és a környezeted is jól jár.

2021. jan. 17. 11:54
 45/89 A kérdező kommentje:
Mondd, melyiket csinálod?
2021. jan. 17. 11:54
 46/89 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, miért mondjak én egy ismeretlen kötekedőnek bármit is? De ha boldogabb leszel, akkor válogass: minden nap kiscicákat mentek, naponta 23 fát ültetek, nem húzom le a wc-t, hogy spóroljak a vízzel, sőt nincs is wc-m, csak pottyantós az udvar végén, mert az a legkörnyezetbarátabb, nem veszek új ruhát, csak amit kidobtak, nem veszek semmi csomagoltat, csak olyat eszek, amit megtermelek, pocsoják vizét iszom tisztítás után, stb. soroljam még...?
2021. jan. 17. 11:59
 47/89 A kérdező kommentje:

Röviden semmit nem csinálsz, csak kigúnyolod az én hozzájárulásomat a környezetvédelemhez.

Hát erre nem tudok mást mondani: remélem a te beled rohad ki először a globális felmelegedés miatt.

2021. jan. 17. 12:02
 48/89 anonim ***** válasza:
És miért utálják sokan a mélyzöldeket... tökéletesen bemutatod azt a görbe tükröt, hogy mindenkinél feljebb pozícionálod magad, de cserébe aki nincs egy véleményen azt szidod és " kultúráltan " - "remélem a te beled rohad ki először " - közlöd vele.
2021. jan. 17. 12:05
 49/89 anonim ***** válasza:
100%

"csak kigúnyolod az én hozzájárulásomat a környezetvédelemhez" Nem a hozzááláásodat gúnyolom ki, hanem téged. Itt kötekedsz, belekötsz minden válaszba, a kérdést is azért tetted fel, hogy kötekedhess, miközben egy rakás hasznosabb dolgot csinálhattál volna és csinálhatnál. De nem csinálsz.

Mellékesen egyetértek 48assal is.

2021. jan. 17. 12:07
 50/89 A kérdező kommentje:
Nem, a mélyzöldek pont a te fajtádat képviselik. Ők azok, akik megmondják, hogy MÁSNAK hogyan kellene élnie, és magukra nem tartják az kötelezőnek.
2021. jan. 17. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!