Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező ráírni a...

Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?

Figyelt kérdés
Én úgy emlékszem régebben majdnem mindenre rá volt írva honnan származik, ma pedig már az áruk feléről hiányzik ez az információ. Miért utálja az állam és az EU a tudatos vásárlókat?
2021. jan. 16. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 A kérdező kommentje:

"rakás hasznosabb dolgot csinálhattál volna és csinálhatnál. De nem csinálsz"

Megint csak az jut eszedbe, hogy MÁS mi hasznosabbat csinálhatott volna, de fel se merült benned, hogy ugyanazokat a hasznos dolgokat te is csinálhattad volna.

2021. jan. 17. 12:10
 52/89 A kérdező kommentje:

És igen, remélem azok fogják érezni először a globális felmelegedés hatását, akik legjobban tehetnek róla, nem tudom mi ezzel a gond.

Netán te azt szeretnéd, hogy azok az afrikai törzsek érezzék először a hatását, akik semmilyen módon nem vettek részt a környezetszennyezésben? Nem lepődnék meg azon se.

2021. jan. 17. 12:14
 53/89 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ide értelmetlen bármit is írni, igaza van, hogy kötekedni akarsz, mélyzöld vagyok mert jeleztem, hogy nem vagy képes a kultúrált eszmecserére, és személyeskedsz, holott más nem tett ilyet, emiatt lettem mélyzöld. Egy vita normálisan úgy működik, hogy érvek, észrevételek stb, nem személyeskedés ha épp nem megy a normális válasz.

Na részemről ennyi, korábban én is leírtam a dologról a véleményem, egy normális eszmecserében bármikor benn vagyok de ez nem úgy néz ki.

2021. jan. 17. 12:14
 54/89 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy megfutamodsz az érvek elől. Ezért inkább leírod, hogy valójában én nem érvelek. Tipikus mélyzöld hozzáállás.
2021. jan. 17. 12:16
 55/89 anonim ***** válasza:
0%
Ne idegesíts, magad kérdező, sok ilyen ember van, mint ez a válaszoló. Kenik másra a felelősséget, mint látod.
2021. jan. 17. 12:19
 56/89 A kérdező kommentje:
Ne idegesítsem magam, mert sok ilyen ember van? Nem éppenhogy sokkal jobban kéne, hogy idegesítsen, amiért SOK ilyen ember van?
2021. jan. 17. 12:20
 57/89 anonim ***** válasza:
76%

Nem érvelsz semmit, csak kötözködsz, és személyeskedsz aki nincs egy véleményen veled, ennyit erről.

Magyarázd meg kérlek: Abban mi a mélyzöld hogy jeleztem, hogy miként menne normálisan egy vita?

2021. jan. 17. 12:20
 58/89 A kérdező kommentje:
A normális vitának te vagy a hátránya. Olyan dedukciókat végzel, amik logikailag teljesen hibásak.
2021. jan. 17. 12:21
 59/89 anonim ***** válasza:
76%

Látod, ugyanúgy elmentél a kérdés mellett, helyette próbálsz provokálni és beszólni.

Ennyi volt a kérdés: Miért mélyzöld ha jeleztem hogy menne egy normális vita?

2021. jan. 17. 12:23
 60/89 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy mélyzöld dolog jelezni, hogyan menne egy normális vita, hanem azt, hogy ugyanúgy állsz a vitához, mint a mélyzöldek.

Látod, ezért nem vagy képes vitázni, mert átfogalmazod a mondanivalómat, majd nagy pofával rajtam kéred számon, hogy miért nem vitázok rendesen.

2021. jan. 17. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!