Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?
"rakás hasznosabb dolgot csinálhattál volna és csinálhatnál. De nem csinálsz"
Megint csak az jut eszedbe, hogy MÁS mi hasznosabbat csinálhatott volna, de fel se merült benned, hogy ugyanazokat a hasznos dolgokat te is csinálhattad volna.
És igen, remélem azok fogják érezni először a globális felmelegedés hatását, akik legjobban tehetnek róla, nem tudom mi ezzel a gond.
Netán te azt szeretnéd, hogy azok az afrikai törzsek érezzék először a hatását, akik semmilyen módon nem vettek részt a környezetszennyezésben? Nem lepődnék meg azon se.
Jó, ide értelmetlen bármit is írni, igaza van, hogy kötekedni akarsz, mélyzöld vagyok mert jeleztem, hogy nem vagy képes a kultúrált eszmecserére, és személyeskedsz, holott más nem tett ilyet, emiatt lettem mélyzöld. Egy vita normálisan úgy működik, hogy érvek, észrevételek stb, nem személyeskedés ha épp nem megy a normális válasz.
Na részemről ennyi, korábban én is leírtam a dologról a véleményem, egy normális eszmecserében bármikor benn vagyok de ez nem úgy néz ki.
Nem érvelsz semmit, csak kötözködsz, és személyeskedsz aki nincs egy véleményen veled, ennyit erről.
Magyarázd meg kérlek: Abban mi a mélyzöld hogy jeleztem, hogy miként menne normálisan egy vita?
Látod, ugyanúgy elmentél a kérdés mellett, helyette próbálsz provokálni és beszólni.
Ennyi volt a kérdés: Miért mélyzöld ha jeleztem hogy menne egy normális vita?
Nem azt mondtam, hogy mélyzöld dolog jelezni, hogyan menne egy normális vita, hanem azt, hogy ugyanúgy állsz a vitához, mint a mélyzöldek.
Látod, ezért nem vagy képes vitázni, mert átfogalmazod a mondanivalómat, majd nagy pofával rajtam kéred számon, hogy miért nem vitázok rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!