Miért nem kötelező ráírni a termékekre a gyártási országot?
Figyelj, én válaszoltam a kérdésedre, hogy mitől tudatos. Legyél szíves nem feltenni több hülye keresztkérdést.
Igen, azt veszem amelyiket szeretem, mert reálisan nézve sosem lesz olyan hogy változást okozna, tudom tudom, mert ha senki se venné akkor lenne, de ilyen meg nem lesz úgy sem, ha én nem veszem megveszi a másik, ha csökken a vásárlókedv tesznek rá egy akciót, és máris viszik, ez így megy.
A rabszolgagyerekes rész, meg olyan, hogy ha valami csoda folytán épp adott terméket nem kell többet gyártaniuk, akkor gyártatnak velük mást, szóval véleményem szerint kb ilyen rossz végéről közelített probléma.
A harmadik világ problémáit nem tudjuk, és ne is akarjuk az első világból, azaz a fejlet országokból megoldani.
Remek példa erre afrika, és a vadállománya.
Problémaként kezelték amerikában, meg a fejlet nyugaton, hogy afrikában virágzott a luxusvadászat, azaz hogy pár ezer, vagy százezer dollárért bárki elmehetett kilőni valami vadat magának.
Szóval betiltatták a luxusvadászatot.
Mint kiderült, ez nem a probléma, hanem a megoldás volt, ugyanis az ebből bejövő összegekből tartották fönn a vadörséget, és tartották távol az orvadászokat.
Manapság, hogy már nincs luxusvadászat a kontinensen sok tízezerszer annyi állatot lőnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!