Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az indirekt...

Mi a véleményetek az indirekt oltási kötelezettségről?

Figyelt kérdés

Németeknél már nyíltan írnak róla, hogy a repülőtársaságok után majd nagy eséllyel a kultúrrendezvényekre is oltási bizonyítvánnyal lehet majd menni.

Gondolom ez még csak a kezdet. Gondolom elég konstruktívak lesznek, hogy hogy lehetetlenítsék el a szkeptikusok életét, akik nem szeretnének kisérleti nyulak lenni egy alig tesztelt oltással.

2020. dec. 10. 11:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
:) a napos meg a lapos Földes az egyik kedvenc példám.
2020. dec. 13. 17:52
 62/66 anonim ***** válasza:
76%
"Honnan a fenéből tudnak ilyent jósolni?" Na látod, nem értesz hozzá és mégis ellenzed az oltást és csodálkozol, hogy "jósolni" tudnak. Bill Gates már néhány évvel ezelőtt megmondta, hogy egy járvány lesz néhány éven vagy évtizeden belül. Persze aztán emiatt a konteósok elkzdték terjeszteni, hogy az egészet ő csinálta. Igaz megindokolni, vagy egyetlen bizonyítékot mutatni nem tudtak, de sokkal egyszerűbb hülyeségeket beszélni mikrocsipekről meg összeesküvés elméleteket terjeszteni, mint utánanézni, olvasni. Bill Gates alapítványa milliárdokat költ a rászorulók egészségének javítására, gyógyszerek, oltás, élelmiszer eljuttatására Afrikába, gyógyszerek, oltások kifejlesztésére, tudósokkal dolgozik együtt, ezért eléggé képben van. Nem ő saját kútfőből találta ki, hanem a tudósoktól hallja. Ha te is olvasnál, ahelyett, hogy csodálkozol hogyan tudnak ilyeneket megjósolni, akkor értenéd. Vagy neked az is csoda, hogy a tudósok meg tudják jósolni milyen idő lesz 1 hét múlva? Vagy hogy egy újszülöttről meg tudják jósolni, hogy magas lesz vagy alacsony? És még rengeteg példa van, hogy miket tudnak "megjósolni" a tudósok, szakértők, ezzel foglalkozók.
2020. dec. 13. 17:55
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
Mer amúgy BillGéc aki szintén nem orvos mit ért hozzá? Ha? Ő ugyanolyan laikus mint te vagy én. Ő nem kutat semmit ő csak pénzbeli a kutatásokat ami nagyon nagy külömbség.
2020. dec. 13. 18:12
 64/66 A kérdező kommentje:

62: hidd el olvasok eleget, csak nem ugyanazt olvassuk. Ha a 3-4 műszaki terület mellett amiben dolgozom, a szabadidőmben nem regényt olvasnék a sok szakmai dolog mellett hanem mikrobiológiát, ott lehet már burnout a vége. :)

Az időjárást tényleg meg tudják jósolni? :D

Na ne. Bennem még világosan él a rémálom, amikor diákmelósként bementem éjszakára busszal dolgozni, mert szilárd amikor még élt, azt mondta aznap hogy jelentősebb havazás nem várható. Reggelre annyi lett hogy 3 napig nem jutottam haza, 3 nap után is csak 10 kilométerre tudott lerakni a busz, a többit térdig érő hóban baktattam hazáig.

Persze azóta már több szuperszámítógép dolgozik, de nem sokszor jön be így sem. Egyszer a matektanárunk megmutatta, hogy ugye mivel sokadrendű diffegyenletről van szó, megváltoztatott csak egy paramétert egy századdal, és milliós értékből lett negatív irányba annyi a végeredmény. Mondta, ezért nem tudnak jósolni, nem azért mert hülyék.

Azt meg hogy most ködszitálás van, de a napokban ki fog sütni a nap, enélkül is tudom.

Jelentős Havat nálunk 4 hete mondogatják mindig hétvégére. Eddig nem jött be.

2020. dec. 13. 18:33
 65/66 anonim ***** válasza:
48%
"Ő ugyanolyan laikus mint te vagy én" Minek írsz ha nem olvasol? Attól, hogy neked BG=Windows, az nem jelenti azt, hogy ennyit tud. Indiában AIDS-ellenes kutatásokat támogatott az alapítvány, illetve malária-ellenes vakcinák kifejlesztését. Aki egészségüggyel foglalkozik, gyógyszerek, oltások kutatásával, annak fogalma kell, hogy legyen arról, mire költi a pénzét. Tudósokkal, kutatókkal van körülvéve, rendszeresen hallja a véleményeiket, stb. Ha én mondjuk építészettel foglalkozom, de rendszeresen olvasok orvosi, tudományos lapokat, híreket, orvosokkal, tudósokkal beszélgetek, tanulok, akkor nem vagyok laikus. Attól, mert valakinek nincs orvosi végzettsége, még nem laikus.
2020. dec. 13. 18:34
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
64 "Az időjárást tényleg meg tudják jósolni?" És a járványt meg tudták pontosan jósolni? Azt írtam, hogy Bill Gates és számos tudós (csak ő a legismertebb, rá jobban figyelnek), már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy járvány lesz. Azt nem tudták megmondani, hogy pontosan 2020. elején kezdődik, de a múltbeli adatokból és a trendből meg tudták mondani, hogy várható. Ez a válasz a "Honnan a fenéből tudnak ilyent jósolni?" -ra.
2020. dec. 13. 18:38
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!