Mi a véleményetek az indirekt oltási kötelezettségről?
Németeknél már nyíltan írnak róla, hogy a repülőtársaságok után majd nagy eséllyel a kultúrrendezvényekre is oltási bizonyítvánnyal lehet majd menni.
Gondolom ez még csak a kezdet. Gondolom elég konstruktívak lesznek, hogy hogy lehetetlenítsék el a szkeptikusok életét, akik nem szeretnének kisérleti nyulak lenni egy alig tesztelt oltással.
62: hidd el olvasok eleget, csak nem ugyanazt olvassuk. Ha a 3-4 műszaki terület mellett amiben dolgozom, a szabadidőmben nem regényt olvasnék a sok szakmai dolog mellett hanem mikrobiológiát, ott lehet már burnout a vége. :)
Az időjárást tényleg meg tudják jósolni? :D
Na ne. Bennem még világosan él a rémálom, amikor diákmelósként bementem éjszakára busszal dolgozni, mert szilárd amikor még élt, azt mondta aznap hogy jelentősebb havazás nem várható. Reggelre annyi lett hogy 3 napig nem jutottam haza, 3 nap után is csak 10 kilométerre tudott lerakni a busz, a többit térdig érő hóban baktattam hazáig.
Persze azóta már több szuperszámítógép dolgozik, de nem sokszor jön be így sem. Egyszer a matektanárunk megmutatta, hogy ugye mivel sokadrendű diffegyenletről van szó, megváltoztatott csak egy paramétert egy századdal, és milliós értékből lett negatív irányba annyi a végeredmény. Mondta, ezért nem tudnak jósolni, nem azért mert hülyék.
Azt meg hogy most ködszitálás van, de a napokban ki fog sütni a nap, enélkül is tudom.
Jelentős Havat nálunk 4 hete mondogatják mindig hétvégére. Eddig nem jött be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!