Mi a véleményetek az indirekt oltási kötelezettségről?
Németeknél már nyíltan írnak róla, hogy a repülőtársaságok után majd nagy eséllyel a kultúrrendezvényekre is oltási bizonyítvánnyal lehet majd menni.
Gondolom ez még csak a kezdet. Gondolom elég konstruktívak lesznek, hogy hogy lehetetlenítsék el a szkeptikusok életét, akik nem szeretnének kisérleti nyulak lenni egy alig tesztelt oltással.
Nem fogják kötelezővé tenni.
Ha pedig te azt akarod akkor kívánom neked hogy az oltástol legyen majd nyomorék a gyereked egy életre.
Én inkább költözöm Tanzániába minthogy ezt beadassam.
Szerencsére pont az olyan nyomorultak mint te nem dönthetnek az oltás kötelezővé tételéről.
Nagyszerű, megegyeztünk, költözz Tanzániába, mindenki jobban jár és mindenki örülni fog. Örülök, hogy megoldást találtunk. Sok sikert!
(csak megjegyezném a félreértések elkerülése végett, hogy nem én tettem kötelezővé a fent felsorolt oltásokat). Örvendtem!
Jah, amikor elfogynak az érvek, kössünk bele a nyelvtanba, mert leírtam egy szót angolul. :D
Azért megnyugodtam, hogy ez mind, amibe bele tudtál kötni. Megjegyezném, hogy nem a nyelvtanoddal volt gondom, hanem hogy nem értetted amit írtam. Vagy rossz indulatból nem is akartad, ezt nem tudom eldönteni.
Bocs eddig komolyan tudtalak venni.
Magadnak is ellent mondasz, előbb állítod, hogy nem vagy oda azért hogy kötelezzék az embereket, de azért odaírtad hogy (mekkora) szerencse hogy nem én döntöm el. :)
Hát mégis ki? Lefog 2 GeStaPo-s és beadják?
És mégis szerinted hányszor kellene az embereket oltani? 4-szer? Vagy 3-szor elég? Mert ugye nem tart örökkévalóságig a védettség, de te ebben biztos informáltabb vagy nálam.
Az egész nem lenne ellenemre, ha nem politikusok propagálnák, akiknek az első dolguk a hatalmuk növelése volt az első hullám után.
Merkel, Kurz, OV ezt tette. Gondolom a többi is, csak nekem nincs a látószögemben.
A vicc az, hogy valahol olvastam ezt már 8 éve. Hogy hogy lehet hatalmat szerezni betegségekkel való fenyegetettség által, és hogy lehet folyamatosan katasztrófahelyzetre hivatkozva diktatúrát építeni.
Akkor legyintettem az idei évig, hogy “hülyék ezek”, ezt úgysem lehet véghez vinni. Hát úgy néz ki lehet. És az ijesztőbb, hogy mennyien még tapsolnak is hozzá. Azt hiszem kezdem érteni, hogy lehetett az, hogy tömegek játszottak együtt a Chaplin-bajszossal, úgy hogy utólag azt mondják, hogy “nem értettünk egyet a rendszerrel, de há nem volt választásunk”.
Egyébként még mindig hangsúlyoznom kell, tetanuszért is magam mentem amikor kellett. Szerintem sokakban, ahogy bennem is, a kik és a hogyan az ami ellenszenves.
A fent említett oltásokat megkaptam gyerek koromban. Nem elleneztem, amikor a saját utódom kapta, fel sem merült. Csak akkor nem próbált senki azzal zsarolni, hogy nem jöhetsz koncertre, nem utazhatsz, ha nincs kombinált oltásod.
De sorolhatnám a kelléktárat.
A legfontosabbat ki is felejtettem, a kötelezőnél csak egy sunyibb, gerinctelenebb módja van egy egészséges bizalmatlanság felkeltésének: ha hangsúlyozzuk, hogy á nem kötelező. Véletlenül sem. Mi nem tennénk sosem ilyet. (Csak épp számkivetett leszel.)
Mi baj tanzániával? Fűtés számla nem kell gondolom. Afrika a leggazdagabb földrész, kár hogy ennyien lenézik, meg csak kizsigerlelik.
A személyeskedéseket meg hagyjuk januárra!
"Afrika a leggazdagabb földrész"
Nem is tudom, miért jönnek onnan migránsok Európába. Miért nem a német, francia, holland, svéd fiatalok települnek ki tömegesen oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!