Mi a véleményetek az indirekt oltási kötelezettségről?
Németeknél már nyíltan írnak róla, hogy a repülőtársaságok után majd nagy eséllyel a kultúrrendezvényekre is oltási bizonyítvánnyal lehet majd menni.
Gondolom ez még csak a kezdet. Gondolom elég konstruktívak lesznek, hogy hogy lehetetlenítsék el a szkeptikusok életét, akik nem szeretnének kisérleti nyulak lenni egy alig tesztelt oltással.
“ Nem is tudom, miért jönnek onnan migránsok Európába.”
Nem is tudom miért ott voltak gyarmatok, és miért nem ezrópát meg a sarkköröket gyarmatosították. :)
Az bajod hogy pénzben méred a gazdagságot. Meg azok a migránsok is, holott természeti kincsekben az egyik leggazdagabb földrész lenne (persze nem a szahara), Dél-Amerikával egyetemben, csak kellene tudni mit kezdeni vele. Ehetnénk a pénzünket, ha nem jönne onnan az ami fillérekért jön, éhbérért.
Nem tudom miért fáj egyeseknek hogy nem lesz kötelező. Ha kötelező lesz ha nem én úgyis az előző hozzászóló által már említett "okosba megoldom" módszert fogom használni, oltóanyag a közelembe nem lesz.
Akinek ez fáj, és kötelezővé akarja tenni a teszteletlen, összekontárkodott, vakcinát annak az oltótűvel kéne átszúrni a torkát.
Hová lett ez a világ:
1776: Give me liberty or give me death.
2020: Give me vaccine, No liberty.
Utolsó voltam.
"Minek érdekeljen más? Más is csak magára gondol, a covid rettegők is csak azért oltatnának mindenkit be kötelező jelleggel, hogy a saját tyúxaros életüket mentsék. :)"
Ha miattad kapná el a nagymamád, és neadjisten kórházba, lélegeztetőre kerül, akkor is ezt gondolod?
Továbbá idéznék az alaptörvényből:
"(3) Minden munkavállalónak joga van az egészségét, biztonságát és méltóságát tiszteletben tartó munkafeltételekhez."
"(1) Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez."
Ezek a rendelkezések felülírják a te oltásellenességedet.
“ Ha miattad kapná el a nagymamád,”
Az egyik 18 éve nincs köztünk a másik 10 úgyhogy ez is kapufa.
“ Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez."
A lelki egészséghez hozzátartozik az is, hogy az emberre utólag nem erőltetnek olyan dolgokat rá, amit nem vállalt a belépésekor.
Mellesleg 10 emberből egyet sem hallottam, hogy be akarná oltatni magát. Mindenki addig tartja érdekes módon jónak, amíg másokat oltanának.
Amíg mondjuk 20% hajlandó önként dalolva menni(ennyi kb aki hatványozottan veszélyeztetett) nehogy már a 80-nak kelljen igazodni. Nemrég volt egy cikk miszerint ausztriában is kb ennyi a hajlandóság.
Nem tudom elégszer leírni, hogy nem vagyok általánosságbannoltásellenes, de ha nem volt tesztelve, és olyan politikusok erőltetik, akiknek a dilettáns intézkedései miatt a héten rekordot döntött a fertőzések száma németországban, hadd legyenek kételyeim.
Honnan tudhatom, hogy hosszú távon nem alakul ki hipertónia, diabétesz, vagy akármilyen krónikus rendellenesség mint autóimmun betegség?
A 20%-kal valszeg tévedtem, mert annyian ellenzik, kb 30 inkább nem oltatna de bizonytalan, a maradék bizonytalan de inkább oltatna, vagy oltatna. De azért valamit elárul, hogy az a 20% ellenző nemrég csak 10 volt.
Meg az újságok is próbálják hitelteleníteni őket, mert állítják hogy a képzettebbek inkább oltáspártiak, a képzetlenek meg ellenzik.
Pont másképp látom. Mérnökökkel és informatikusokkal dolgozom, németeknél a felsőfokúak előbb kérdezik, hogy mit is akarnak belémpumpálni? Mennyit tesztelték.
A képzetlenebbek meg inkább elfogadják hogy van egy rendelet, és punk-tum.
48: nem tudhatod, de attól függően mennyire mélyedsz el a témában már lehet róla némi képed.
Az RNS oltásokról van egy elképzelésem, mivel konyítok valamennyit a molekuláris biológiához utána fogok alaposabban is nézni, de elképzelésem szerint az oltóanyag néhány hét után már kb kimutathatatlanul eltűnik a szerveztből, így nincs semmi olyan, ami "hosszú" távon bármit is okozna.
Na most ha nem lenne lehetőségem elolvasni az ehhez kapcsolódó szakirodalmat, akkor én is úgy állnék, hogy kérdés kiben bízok inkább.. és amennyi féle információt manapság hallani, hát legalábbis el lennék bizonytalanítva és úgy volnék vele, hogy várok hónapokat vagy akár éveket.
Ezért is kapom fel a vizet, amikor valaki alaptalanul, tényként terjeszti, hogy ezzel az oltással majd jól kinyírnak minket.. joga van nem bízni benne, de nincs joga hazug módon gyilkosoknak beállítani az oltást fejlesztőket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!