Mi a véleményetek az indirekt oltási kötelezettségről?
Németeknél már nyíltan írnak róla, hogy a repülőtársaságok után majd nagy eséllyel a kultúrrendezvényekre is oltási bizonyítvánnyal lehet majd menni.
Gondolom ez még csak a kezdet. Gondolom elég konstruktívak lesznek, hogy hogy lehetetlenítsék el a szkeptikusok életét, akik nem szeretnének kisérleti nyulak lenni egy alig tesztelt oltással.
Gonosz diktatórikus elmebetegek akik megcsináljál. Akik még támogatják azok agyhalottak.
De engem kevéssé fog érinteni mert úgyis lesz hamis igazolásom...
Nehéz ez ügyben igazságot tenni.
Egyrészt a tudomány sajnálatos módon hit kérdés lett.. hinni meg mindenkinek joga van. Ha abban hisz, hogy az illuminati tervezett tömegmészárlásra készül az úgy néz ki, hogy kb. ugyanannyira jogos, hogy én meg abban hiszek, hogy a tudósokat és orvosokat a jószándék vezérli. Részt vettem néhány fórum vitában, és azt vettem észre, hogy az, hogy félig szakmabeli vagyok nem növeli a véleményem súlyát (sőt egyeseknél csökkenti)
Emellett úgy gondolom, hogy jelenlegi hangulatban hibás még csak pedzegetni is a kötelező oltást, annál nagyobb lesz az ellenállás. Idővel-főleg ha kiderül, hogy ez szezonálisan többször elkapható- akkor érthető, ha azok akik oltottak kapnak előnyöket, cserébe, mondjuk azért, hogy nem terhelik feleslegesen a kórházi ágyakat.
Jelenleg azonban nem jó se a kötelezővé tétel, se a kivételezés.
Annyit még hozzátennék azért, hogy az oltások elleni bizalmatlanság és álhírek terjesztése (pl a vakcinál átírják majd az ember genetikai kódját, meg nanorobotok meg tsai.) tényleges emberéletekbe fognak kerülni. Sokan meg fognak halni azért mert megfélelmítették őket.
5: Egyébként milyen mellékhatásról beszélünk? egy napig tartó enyhe rosszullét és hőemelkedés az nem mellékhatás, hanem egy teljesen normális reakció. van akinél kissé erősebben aktivizálódik az immunrendszer és az okozza.
Amiről még írnak, hogy az arra érzékenyeknél alergiás reakciót válthatnak ki, de ez ritka, és kezelhető. Mindig el kell dönteni ki milyen kockázatot vállal.
én 40+ vagyok, a covidot előbb utóbb elkapom, ha nem oltatok, és mondjuk 0,1-0,5% eséllyel lélegeztetőre kerülök. Véleményem szerint az oltás kb 0% eséllyel öl meg vagy okoz súlyos mellékhatást nálam, így inkább azt választom.
Én azt nem értem,hogy egy egészséges embernek miért lenne kötelező beadni ezt az oltást?
Ha a halálozási ráta nagyon durván magas lenne ès konkrétan tizedelné az emberiséget,azt megérteném. De ez a vírus jóval kisebb annál.
Én azóta nem tudom,hogy mit higyjek,hogy egy rokonunk nemrég meghalt a kórházban,de annak a betegségnek köze nem volt a covidhoz,mégis belevették a statisztikába.
Jön a kérdés,hogy még hány ilyen lehet...
7 nyilván nem egy kis émelygéstől meg hőemelkedéstől tartok. Az influenza elleninél az ember napokra a látását vesztette el. Ez valami 15 éves történet. Viszont 2009 körül a h1n1 nél is a drosten csinálta a hisztit, a svedeknél meg 60 ezerből 80-nak maradandó problémájuk lett. Véletlenszerűen jön rájuk napközben alvásparalízis szerű bénult állapot teljesen kiszámíthatatlan időpontokban.
Az allergiához meg annyi, hogy egy hátfájásra kapott kúra (bár ez nem védőoltás) okozott légzésleállást, nem messze tőlünk történt az eset. Másfél-két év után kérte a családapa hogy vegyék le a gépekről, mert így nem akar élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!