Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki számít holokauszt tagadónak?

Ki számít holokauszt tagadónak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 23:44
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%

"...Azért álljatok már hozzá úgy hogy HÁBORÚ volt, a HÁÁÁBORÚ arról szól hogy emberek halnak meg....."

Azért az idézeteddel kapcsolatos probléma felvetésemre te se feleltél barátom. :)

A háború témáról annyit, hogy senki nem vitatja az áldozatokat és a gulágok létezését. Érdekes mód azt senki nem próbálja bagatellizálni ma már.

DE amit értsetek meg, hogy áldozat számtól független a holokauszt egy nép kiiktatása miatt volt olyan elfogadhatatlan.

2010. júl. 16. 14:27
 42/51 clint ***** válasza:

oké, megpróbálok válaszolni, amugy elnézést, azt hittem végig a revizionista leírása van és csak az utolsó mondatot csíptem el.

"akkor miért nem engedték el a zsidókat (kergették ki az országból) és miért tartották olyan körülmények között, ami gyakorlatilag halálhoz vezetett??? "

válasz: ha te épitesz egy börtönt ahol a nem kivánatos embereket összegyüjtöd, attól még nem megölni akarod őket.

Énis bezárnám az mszp néhány politikusát de nem ölném meg őket. A táborokban nem csak zsidók voltak. Azok hadifoglyok voltak, zsidók, lengyelek, oroszok. A hullatömegeket a fényképeken mindig a nácikra kenik, holott nem egyszer oroszországi képek voltak és orosz hullákat mutattak, a táborban levő hullák sem biztos zsidók voltak. Erre semmi bizonyiték, azok csak hullák, lehettek lengyelek oroszok is.

"Ha még lett volna akaratos fajta is, egy év tábori élet után az is ment volna ha lehetett.

Ez neked komolyan nem sántít???"

ezt a kérdést tedd föl érthetőbben, hová ment volna, ki???

"Ha feltételeznénk, hogy nem akarták, hogy lehetséges besorozott katonákat adni az ellenségnek, akkor miért nem engedték el a gyerekeket és a nőket??? Hiszen az csak nyűg és teher volt nekik, ha tényleg életben akarták volna tartani őket."

válasz: mert a zsidó népet ellenségnek tartotta a diktatúra, akkor miért engedte volna el őket??? Erre amugy is itt a viszontkérdés: Ha ki akarta írtani a zsidó fajt akkor miért élte túl annyi nő, öreg és gyermek, akik munkaképtelenek voltak, pláne lesoványodva és kiéhezve???

"Mi a fenének kellet evakuálni a keleti rész a csonttá soványodott, harcra képtelen rabokat???

Szintén csak a macera van velük ha élve kellenek. "

ez igaz. Ha lett volna gázkamra ott végzik.

2010. júl. 16. 14:54
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk nekem ez a "...A zsidókérdésnek egy „területi jellegű végső megoldását” kívánták, nem pedig valamiféle fizikai megsemmisítés értelmében vett „végső megoldást”..." más értelmezés volt mint az életfogytig lévő börtön, de legyen.

Akkor viszont ezt hogy gondolták a németek?

Amerre jártak Európában x-tíz millió zsidót (sokaknak csak azért mert a szülei azok voltak) vallási alapon válogatás nélkül börtönbe zártak (nem a választott politikai nézet miatt mint másoknál), kényszermunkára ítéltek életük végéig nyomorúságos körülmények között?

Valahogy nem érzem úgy hogy sokkal előbbre lennénk a tömeges azonnali kivégzéstől. Van ami az azonnali halálnál is rosszabb.

Lenne akkor két kérdésem (másokhoz is aki itt van):

1, Mégis ha a holokauszt szerintetek egy össze esküvés része, akkor mi értelme és mi volt a célja? Mit akartak ezzel a zsidók/szövetségesek?

A második kérdés majd ez után ha kaptam választ...

2010. júl. 16. 20:04
 44/51 clint ***** válasza:

1 hatalmas kártérítés Németországtól.

2 Izrael állam megalapítása, a palesztinok büntetlen elnyomásával

3 a zsidó népet soha senki nem akarta elfogadni, évezredeken keresztül, most emiatt iszonyatosan sajnáltatva vannak, a holokausztra hivatkozva senki nem emelheti fel a szavát ellenük, mert az antiszemita

4 a szemtanuk, túlélők a mai napig remekül élnek belőle, nemegy lett multimilliomos, olyan is akad aki nem is volt táborba, számtalan film és könyv született, a legtöbbnek a hibáit csak az internet elterjedése hozta felszínre

5 a 2. világháboru után rengeteg zsidó került hatalmi pozícióba, az USA-ban, iszonyat befolyással rendelkezve

Sztem még tudnék okokat, csak ezek jutottak hirtelen eszembe

2010. júl. 16. 20:34
 45/51 anonim ***** válasza:

Kettes számú kérdés kör:

Mi a valódi oka, hogy megalakult Izrael?

Kinek az érdekéből történt ez?

2010. júl. 16. 22:03
 46/51 anonim ***** válasza:

Közben válasz az előzőre:

1, Kártérítést elvileg minden elnyomott nép kapott, az már más kérdés hogy ebből kevés valósult meg hiszen Németország bele rokkant volna.

Jobb híján volt egy rövid technológiai szabad rablás és némi javak elkobzása.

2, Palesztina (Izrael) angol gyarmat volt rahedli kecskepásztororral.

Aki számított a nagy politikában akkoriban az nagy ívben tojt rá, hogy mi történik velük.

Ehhez nem kellett fedő sztorit kreálni.

3-4. Ez inkább max következménye a dolgoknak, de hogy valaki előre látásból megálmodja és kivitelezze a hamis holokausztot az elég meredek elgondolás.

Azért ha csak a korábban felvázolt enyhébb verziókat vesszük épp elég ok a sajnálatra amúgy is.

5. Ez is meredek feltételezés, hogy valaki azért csináljon holokauszt mesét, hogy késöbb magas pozícióba kerüljön az USA hadseregében, ami ráadásul így nem is igaz, mert Izrael megalakulása és az USA izraeli katonai elkötelezettsége között több mint egy évtized telt el.

Kevesen tudják, de katonailag a kezdetekben USA (Angliával egyetemben) megtagadott minden segítséget Izrael számára.

Nem hiába kezdetekben francia fegyvereket használtak és saját (lopott technikákon alapuló) fegyver fejlesztésbe fogtak.

2010. júl. 16. 22:17
 47/51 clint ***** válasza:

1: minden elnyomott nép kapott???

idézek: ""az NSZK és az újra egyesült Németország egymást váltó kormányai bizonyíthatóan 60 milliárd dollárt - független nemzetközi pénzügyi szakértők becslései szerint ennek közel a dupláját, kb. 100-110 milliárd dollárt - fizetett ki Izraelnek és a zsidó érdekvédő szervezeteknek a zsidók kárára 1933 és 1945 között elkövetett bűnök és a tőlük elkobzott személyi javak kárpótlásának jogcímén.""

2001-ben ismét:

""Világviszonylatban több százezerre, ezen belül Magyarországon 20-21 ezerre tehető azon holokauszt-túlélők és örökösök száma, akik jogosultak lehetnek kártérítésre a svájci bankok 1,25 milliárd USA-dollár összegű rendezési alapjából.""

2007-ben:

""Szüleikhez hasonlóan a "második generációs holokauszt túlélőknek" is irracionális félelmük van az éhezéstől, nem tudnak munkát vállalni vagy rendszeresen dolgozni, mert a koncentrációs táborokra gondolva a mindennapi munkájukat lehetetlenné tevő depressziós állapotba kerülnek, az autóbuszokon nem mernek utazni, mert halálfélelmük van, hogy a buszsofőr a haláltáborba viszi őket, és a kutyáktól is félnek, mert minden kutya a szüleik elbeszéléseiben szereplő náci őrök farkaskutyáira emlékezteti őket.

Gideon Fisher izraeli ügyvéd ezért most azt követeli a német kormánytól, hogy Berlin fizesse meg a két hetente pszihológushoz járó zsidó ügyfeleinek az anyagi kiadásait a holokauszt dráma lelki feldolgozásából fakadó egyéb fizikai egészségkárosodás gyógyításával járó többi kórházi és orvosi költségekkel együtt - vagy utaljon át az ügyfelei részére 30 millió dollárt. Fisher ügyvéd véleménye szerint az egész világon 20 ezer körülire tehető a szülőktől örökölt holokauszt betegségben szenvedők száma.""

És ma?? Perlik a MÁV-ot, milliárdokra, mintha valaki megkéselne engem, én meg perelném a késgyártó cégeket.

2: Ez most komolyan gondolod?? Egy háboru után, amikor nyugodnának a kedélyek, a zsidók hábout inditanak egy nép ellen, és mindenki tojt volna rá???

Akkor vajon miért nem hallott róla senki, csak fordítva???

Nemrég néztem meg néhány akkori propagandafilmet, amiben a zsidók szegény menekültek, és a palesztinok őrült gyilkosok. Vajon az akkori időkben az ujságok megírták miket csinálnak??? Hiába mondod majd azt, hogy igen, mert határozottan NEM!!!!

3-4 soha nem mondtam, hogy valaki előre megálmodta és kitalálta.

5 nem a hadseregre gondoltam, hanem sokkal rosszabra. A médiára. A média a leghatalmasabb dolog ha azt nézzük, hogy tud manipulálni. Meg lehet nézni magyarországot is, na kik dolgoznak a médiában? Hány filmet láttál karácsonykor vagy húsvétkor Krisztusról a kereskedelmi csatornákon?

Na és hányszor mutatták be reklám nélkül a schindler listáját?

Nemegy embert ismerek akik sokkal jobb eredményekkel végeztek az egyetemen, mint akik most Rtelklub és tv2 műsorvezetők. Egyiket sem vették fel,(keresztények) míg nemegy tv-s milliós fizetésekért beszélni sem tud.

Örülök, hogy tudunk vitázni, mert te legalább reagálsz és jó olvasni más véleményét is, még ha nem is egyezik az enyémmel, tiszteletben kell tartanom. NEmtudom az utolsó kérdéseddel mire akarsz kijukadni, sztem izrael egy kifogás volt arra, hogy majd odamennek, hogy ne üldözzék őket, de mégis a legtöbben az USAba és Europába mentek, maradtak.

2010. júl. 17. 00:57
 48/51 anonim ***** válasza:

1, Nem azt mondtam, hogy Izrael nem kapott hanem hogy "minden elnyomott nép kapott" azaz Izrael is bár nem ők a legtöbbet (azt az oroszok hasították).

A MÁV perlése az egy rossz vicc amit még sok zsidó is túlzásnak tart.

És ma?? Perlik a MÁV-ot, milliárdokra, mintha valaki megkéselne engem, én meg perelném a késgyártó cégeket.

2: "..Ez most komolyan gondolod?? Egy háboru után, amikor nyugodnának a kedélyek, a zsidók hábout inditanak egy nép ellen, és mindenki tojt volna rá???..."

Arra a kevés palesztinra? Simán! Se startégialiag se máshogy nem osztottak-szoroztak.

Miértünk valaki kiállt 56-ban?

"...Nemrég néztem meg néhány akkori propagandafilmet, amiben a zsidók szegény menekültek, és a palesztinok őrült gyilkosok...."

Az angol uralom alatt valóban sokat lázadoztak a palesztinok így (zsidóktól független) rossz színben tüntették fel őket.

5. "...nem a hadseregre gondoltam, hanem sokkal rosszabra. A médiára. A média a leghatalmasabb dolog ha azt nézzük, hogy tud manipulálni...."

No igen a médiában és úgy általában a szórakoztató iparban ott voltak, de ez így volt már a háború előtt is.

Ráadásul az amerikai hadvezetés felajánlotta a zsidó filmeseknek hogy támogatja a zsidóság háborús eseményeinek megfilmesítését, de ezt a zsidók visszautasították mondva jobb erről nem beszélni inkább, mert csak indulatot szül (szerintem csak magukat félteték a konfliktustól).

"...Örülök, hogy tudunk vitázni, mert te legalább reagálsz és jó olvasni más véleményét is, még ha nem is egyezik az enyémmel, tiszteletben kell tartanom...."

Köszönöm és kölcsönös a dolog azért is jöttem vissza mégis.

"...NEmtudom az utolsó kérdéseddel mire akarsz kijukadni..."

Na. Izrael létrehozása egy önző érdek eredménye, de nem a zsidóké hanem a győztes szövetségeseké. A morbid az hogy Izrael Hitlernek köszönheti létét (nem a "gázkamrás" Hitlernek hanem az "elüldözősnek"), mert nélküle talán sose sikerül a zsidóknak kiforszírozni ezt.

A probléma az volt, amit a szövetségeseknek meg kellet oldani, hogy az elüldözött, elhurcolt és kisemmizett zsidók egy jelentős része vissza tért ugyan a szülő helyére, mégis sokan voltak akik ezt nem tehették meg és nem is akarták.

Ott vagyunk a porig rombolt háború után Európában egy ember tömeggel akikkel kezdeni kellett valamit.

Másrészt a szövetségesek jövőbeli konfliktus gócnak tartották a zsidóságot akiket jobb lenne európán kívül tudni.

A zsidóknak Palesztina kellett, ami történetesen az angoloké volt, akinek annyira azért nem kellett (forró pont volt és semmi nyersanyag).

Ennyire szimpla a helyzet.

2010. júl. 17. 01:53
 49/51 clint ***** válasza:

Azt hiszem az utolsó dolgokkal egyet tudok érteni énis.

Azonban azzal nem, hogy azt állitod, hogy tojtak a palesztinokra. A kormány persze hogy tojt, hisz ma is ezt teszi, de az emberek nem tojhattak rá, mert nem is tudtak róla.

Nézd meg ma mi a helyzet. 10millióból 1millióan nem hisznek a holokausztban magyarországon. (emiatt kellett bevezetni a törvényt, mert ez a szám napról napra nő), ma

egyre nagyobb az antiszemitizmus, és ez a zsidóknak hála.

Legalábbis a cionista zsidóknak. (vannak anticionista ortodox zsidók akik felszólalnak izrael létrejötte ellen, őket nagyon tisztelem, amiatt, hogy láttatják az emberekkel, hogy fajtársaik nem szentek, nemegy rabbi szerint a német elhurcolást is csak maguknak köszönhetik)

És akár hiszed akár nem, vannak összeesküvések. Mind a holokauszt, mind a szeptember 11 körül. Lehet ezek elméletek, de hihetőbbek mint amit igazságnak próbálnak a fejünkbe tuszkolni. Az antiszemitizmus pedig előítélet.

Amit én gondolok az meg utóitélet inkább. Én sose semmisitenék meg egy népet sőt egy embert se tudnék, de az egész cionista bagázs, az izraeli kormány, az USA kormányából és a magyar kormányból is jónéhány embernek életfogytigtartó börtönt adnék.

2010. júl. 17. 04:17
 50/51 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! :)

Közben a korábbi itteni ténykedésemet mégis jutalmazták lepontozással, szóval -1%. :(

Na de nem bánom jó beszélgetés volt, ennyit megért. :)

Örülök, hogy van amiben egyetértünk.

"...Nézd meg ma mi a helyzet. 10millióból 1millióan nem hisznek a holokausztban magyarországon...."

Hát most azért tegyük hozzá, hogy sokaknál ez nem tudatos, hanem automatikus lépés.

Ahogy erősödik a jobb oldal, sokan ezt mindenféle utánaolvasás, vagy vizsgálódás nélkül zsigerből vallanak divatosabb nézeteket. Ez a szám sokkalt többet mondana, ha úgy állna fel, hogy közben a jobb oldal arány stagnálna.

"...És akár hiszed akár nem, vannak összeesküvések. ..."

Most a konkrét esetektől független, az összeesküvésekkel úgy vagyok mint a földönkívüliekkel. Léteznek, de sokkal többen állítják, hogy látják mint valójában előfordulnak.

Sokszor összeesküvést látni nem más mint hiányos/hibás információkkal mérlegelni.

"...jónéhány embernek életfogytigtartó börtönt adnék..."

Na igen, sokan ezt nem képesek megérteni, hogy különbség van a közöt hogy xy személyeket félreállítok és az között hogy egy fajt vagy népet egységesen iktatnak ki csak azért mert annak születtek ami, vagy éppen felmenőik származása miatt váltak üldözötté, pedig nem is azon elvek szerint élnek már.

Rossz látni ha valaki ezen értetlenkedik. :(

2010. júl. 17. 06:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!