Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is keveset tudunk...

Szerintetek is keveset tudunk a Holokauszt™ -ról?

Figyelt kérdés

A múltkor hallottam a Tv-ben hogy a magyar fiatalok milyen milyen tájékozatlanok e témában, és már óvodás kortól el kéne kezdeni az oktatását képregény formájában.

Szerintetek?

2011. jún. 12. 13:53
1 2 3 4 5
 1/45 Ozmium42 ***** válasza:
72%
Szerintem minden 10 falu építsen egy marhavagont, ahová kötelező lenne elzarándokolni minden vasárnap, kártérítést fizetni, és bűnbánatot tartani. Aki nem teszi, az fizessen egy ökörrel.
2011. jún. 12. 13:56
 2/45 anonim ***** válasza:
94%
Aki foglalkozik a politikával(legalább annyira hogy elolvassa az újságokban az ezzel kapcsolatos cikkeket, és meg is érti azokat, az valóban már-már "túlképzett" holokauszt szakos... Ellenben aki nem foglalkozik vele, az csak annyit tud róla hogy(tapasztalat): "...Há vót a Hitler oszt akkó kiírtottta a sz*rrágókat..." Ennyi.
2011. jún. 12. 14:10
 3/45 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a magyar ember nem csak a Holokausztról tud keveset, hanem pl: Trianonról se sokat...

Ami szerintem szégyen!!!

Nem óvodás korban kéne elkezdeni, az egy kicsit morbid lenne, meg fel se tudnák fogni.

Én még most se tudom felfogni, hogy hogy tehet valaki ilyet, mint Hitler tett.

A fiatalokat nem érdekli a történelmünk...szóval ezen nagyon változtatni nem lehet!

2011. jún. 12. 14:29
 4/45 Ozmium42 ***** válasza:
57%
Azt csiripelték a verebek, hogy "nem volt, hanem lesz". Nem tudjátok, mit jelent?
2011. jún. 12. 14:42
 5/45 anonim ***** válasza:
66%

Én erre az egészre úgy tekintek mint egy rémálomra. Szerintem nem megemlékezést kell tartani és büntetni a tagadókat, hanem szépen elfelejteni az egészet. Ugyanez a véleményem az összes természeti katasztrófáról, háborúról. Az áldozatoknak nem lesz jobb, a túlélők és ismerősöknek pedig fájdalmas felemlegetni a megváltoztathatatlan borzalmakat. A gyerekeket meg pont ez érdekli óvodás korban.

Szerintem ez egy baromság, és lehet lepontozni.

16/F

2011. jún. 12. 14:58
 6/45 anonim ***** válasza:
92%

Én már így is annyit tudok róla, hogy kettőnek is sok. Hivatalos álláspont, nem hivatalos álláspont exhivatalos álláspont...

Inkább be kellene szüntetni az oktatását.

2011. jún. 12. 14:58
 7/45 anonim ***** válasza:
27%

Ez így igaz, különben nem lenne ilyen, hogy "Holokauszt™", undorító amit a kuruc mond, semmi másra nem szolgál csak a gyűlölködésre. De hát ez kell a hülye magyarnak?! Jó akkor zsidózzunk habzó szájjal!

15/f

2011. jún. 12. 15:00
 8/45 Ozmium42 ***** válasza:
60%

"Jó akkor zsidózzunk habzó szájjal!"

Úgy legyen! Egészségünkre! :D

2011. jún. 12. 15:02
 9/45 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem bőségesen eleget tud már mindenki a holokausztról. Egyébként a magyar fiatalok, sőt úgy általában minden ember minden témában tájékozatlan. A többség buta. Ez van.
2011. jún. 12. 15:03
 10/45 anonim ***** válasza:
21%

"Én erre az egészre úgy tekintek mint egy rémálomra. Szerintem nem megemlékezést kell tartani és büntetni a tagadókat, hanem szépen elfelejteni az egészet."

ha nem emlékezel, nem tudsz tanulni belőle. Most sem azért emlékezünk rá, mert "buli", hanem mert nagyon durván tanulságos, és mert ha nem tanul belőle az ember, akkor - mint a történelem is megmutatta - bekövetkezhet még egyszer hasonló.

amúgy miért van olyan érzésem, hogy a kérdés szimpla provokáció? (pl Holokauszt™, meg az egész kérdés abszurditása)...

2011. jún. 12. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!