Szerintetek is keveset tudunk a Holokauszt™ -ról?
A múltkor hallottam a Tv-ben hogy a magyar fiatalok milyen milyen tájékozatlanok e témában, és már óvodás kortól el kéne kezdeni az oktatását képregény formájában.
Szerintetek?
"Szerintem minden 10 falu építsen egy marhavagont, ahová kötelező lenne elzarándokolni minden vasárnap, kártérítést fizetni, és bűnbánatot tartani. Aki nem teszi, az fizessen egy ökörrel."
Ez a legjobb válasz, 10 perce röhögök folyamatosan, nagyon nagy! :D
Amúgy Ozmium írásaidat olvasva értelmes embernek tűnsz, de legalábbis gondolkodónak.
Én csak annyit szólnék hozzá, hogy már nagyon unalmas ez az egész holocirkusz, ki a tökömet érdekli? Ebben az évben már 3 megemlékezés volt. Kit érdekel?
A zsidók meg fogják még magukat úgy utáltatni egész Európában, hogy nem múlt, hanem valóban jövőidejű lesz a holokauszt!
évente van két megemlékezés: egy nemzetközi és egy a magyar áldozatokról. Ennyi. Ennyibe talán még nem kéne belehalni.
A téma ezeken kívül 90%ban úgy szokott előkerülni, hogy valakik újra és újra felhozzák, hogy
- nem is volt, vagy
- miért kell ezzel ennyit foglalkozni.
Tehát ha mindenki, aki például itt is sír, hogy miért jön ez elő, az abbahagyná végre ezt, akkor mindjárt nem is jönne elő annyiszor.
Válaszolók! Köztetek hányan zsidók? Sztem sekise. Mégis időt pocsékoltok erre a "holobizniszre"! Ha nem akartok róla tudni nem akartok ezzel foglalkozni, hogy volt, miért írtok kérdést és miért válaszoltok.
Amúgy télleg keveset tudunk a holokausztról ami nem jó. Mert ez az egyik legnagyobb borzalom a történelemben és ha legalább erre az egyre felhívják a figyelmet akkor talán majd pár ember a népirtások ellen fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!