Lehetséges, hogy a holokauszt alatt 5,5 millió zsidót öltek meg?
Nem, 6 milliót gyilkoltak le különös kegyetlenséggel.
Ezt egy demokráciában illene tudni, különben rövid úton börtönbe is kerülhetsz szentségtörés bűntette miatt.
Az auschwitzi táborban kb. 1,1 millió zsidót, és kb. 150000 egyéb nemzetiségűt (lengyelt, szovjetet, romát) gyilkoltak meg. 1983-ban a deportálási adatok alapján számolták ki, hogy összesen hány embernek "veszett nyoma" a holokauszt alatt különböző koncentrációs táborokban.
A holokauszt áldozatainak számát a legalacsonyabb becslések is 4,9 millióra teszik. A legvalószínűbbnek az 5,5 milliós mennyiség látszik, de a többféle kutatási módszerek természetesen többféle eredményt adnak... Mindenesetre a 4,9 milliónál biztosan több áldozat volt.
Kivitelezhető-e? Igen. Főleg a német precizitást, fegyelmet, és parancsteljesítési gyakorlatot figyelembe véve ez KIZÁRÓLAG szervezési kérdés. És a németek nagyon jó szervezők voltak. És pontosan, szervezetten, megbízhatóan végrehajtották a kapott parancsot.
Pedro
szia!
Szerintem nem. mégpedig azért, mert sok filmet adtak már erről a tv-ben, az interneten is van anyag róla rengeteg. De olyan körülmények között, amilyen pl a gázkamra is volt, hogy centis híjak voltak a falban, nehogy már meghaljon valaki is... Az lehet, hogy valamennyit megöltek, de ezek MUNKATÁBOROK voltak, nem haláltáborok, és az nem ugyanaz! Inkább az lehetséges, hogy nem bírták a munkát, és belehaltak, mert túl soványak voltak.
"Inkább az lehetséges, hogy nem bírták a munkát, és belehaltak, mert túl soványak voltak."
- Aha... puszta véletlen egybeesés, hogy éppen alultáplált, beteges emberek dolgoztak sokat, és semmi szándékosság nem volt mögötte.
Én nekem sosem voltak kétségeim a holokauszttal kapcsolatban. Amióta viszont büntetik idehaza a tagadását, nekem is bűzlik ez az egész dolog. Az államadósság által kiszolgáltatott kishazánk is kidobott az ablakon 1 MILLIÁRD Forintot, hogy készülhessen egy harmadrendű holokaszt film, miközben sokkal jobb filmötleteket nem lehet kivitelezni, mert nincs rá pénz.
Durva agymosás folyik, ez teljesen nyilvánvaló már a számomra is. A módszerek szégyent hoznak a kommunizmusra is profizmus terén. Propaganda, filmek és dokumentum filmek sokasága, és ezt még megfejelték azzal is, hogy börtönbecsukják védőügyvédetől azokat akiknek kétségeik támadnak.
A kérdésem. Miért akarna valaki erőszakkal meggyőzni másokat, aki tudja, hogy igaza van, és azt bizonyítani is tudja? Szerintem ez egy nagyon helyénvaló kérdés.
"Auschwitzban nem csak zsidók dolgoztak, hanem emberek is."
Szerinted mik a zsidók? Szíriusziak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!