Lehetséges, hogy a holokauszt alatt 5,5 millió zsidót öltek meg?
"- Aha... puszta véletlen egybeesés, hogy éppen alultáplált, beteges emberek dolgoztak sokat, és semmi szándékosság nem volt mögötte."
Az orosz vagy amerikai fogolytáborok sem néphízlaldaként funkcionáltak.
"Nem tudod miről beszélsz (!) az nem haláltábor, ahol halálra dolgoztatják az éhezéstől, hidegtől, betegségtől stb. Legyengült embereket!!? "
Nevezhetjük úgy is, de akkor a világon nem létezett még olyan fogolytábor, amely ne lett volna haláltábor.
# 24:
"Honnan a francból lenne ma akkor ennyi belőlük?"
Tényleg nem sejted? Nem baj, ha felnôssz, rájössz.
Kérdezô:
A Német Történelmi Múzeum ( Deutsches Historisches Museum ) holokauszt oldala szerint összesen kerekítve 5,6 millió zsidó és kb 250.000 roma, ebbôl mintegy 2,7 milló megsemmisítôtáborokban ( Vernichtungslagern ). ( NS-Völkermord - [link] )
"kivitelezhető-e egyáltalán,azzal a módszerrel"
A birkenaui lager kisebb gázkamráiba egyszerre 1200, a nagyobbakba egyszerre 2000 embert is be tudtak zsúfolni.
Az alábbi olvasmány alapján magad is eldöntheted, hogy mi a helyes válasz a kérdésedre! Sokan vannak akik szeretnék Neked elmagyarázni, (vajon kik és vajon miért?) én azt mondom inkább olvass és GONDOLKODJ!!!
Írd be a google-ba,hogy:
66 kérdés és válasz a holokausztról
A második világháborúban ötszázmillió zsidót öltek meg .volt olyan akit kétszer-háromszor is.
Csak azt nem értem hogy akkor hogy maradt ennyi.
Arra azért kiváncsi vagyok hogy a vonatjegyet a kárpotlásból kifizetik-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!