Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a holokauszt...

Lehetséges, hogy a holokauszt alatt 5,5 millió zsidót öltek meg?

Figyelt kérdés
Mert nem tudom,hogy kivitelezhető-e egyáltalán,azzal a módszerrel ennyi zsidót megölni,és még nem vettem számításba a feketéket,cigányokat,melegeket...
2011. aug. 6. 19:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

"- Aha... puszta véletlen egybeesés, hogy éppen alultáplált, beteges emberek dolgoztak sokat, és semmi szándékosság nem volt mögötte."

Az orosz vagy amerikai fogolytáborok sem néphízlaldaként funkcionáltak.

2011. aug. 6. 22:29
 22/27 anonim ***** válasza:

"Nem tudod miről beszélsz (!) az nem haláltábor, ahol halálra dolgoztatják az éhezéstől, hidegtől, betegségtől stb. Legyengült embereket!!? "

Nevezhetjük úgy is, de akkor a világon nem létezett még olyan fogolytábor, amely ne lett volna haláltábor.

2011. aug. 6. 22:39
 23/27 anonim ***** válasza:
65%
Szabad megkérdeznem egyébként, hogy mi a fenéért félünk mi a zsidóktól? Mert abban az esetben ha az összeesküvés-elméletek igazak (amit kétlek), és tényleg a zsidók irányítják a világot, akkor nekik köszönhetjük, hogy ma jobban élünk, mint keddig bármikor a történelem során. Az emberek nagy része nem végez termelő munkát, mégis a legtöbbünknek van mit ennie, tiszta környezetben él, pár óra alatt el lehet jutni a világ másik felére, és még sorolhatnám. Egyébként szerintem az emberi társadalom ugyanitt tartana zsidókkal és zsidók nélkül is. Ők csupán egy vagyonosabb réteg, és ennyi.
2011. aug. 6. 22:45
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
Kizárt dolog, csak számolni kell tudni. Honnan a francból lenne ma akkor ennyi belőlük?
2011. aug. 6. 22:57
 25/27 anonim ***** válasza:

# 24:

"Honnan a francból lenne ma akkor ennyi belőlük?"

Tényleg nem sejted? Nem baj, ha felnôssz, rájössz.

Kérdezô:

A Német Történelmi Múzeum ( Deutsches Historisches Museum ) holokauszt oldala szerint összesen kerekítve 5,6 millió zsidó és kb 250.000 roma, ebbôl mintegy 2,7 milló megsemmisítôtáborokban ( Vernichtungslagern ). ( NS-Völkermord - [link] )

"kivitelezhető-e egyáltalán,azzal a módszerrel"

A birkenaui lager kisebb gázkamráiba egyszerre 1200, a nagyobbakba egyszerre 2000 embert is be tudtak zsúfolni.

2012. febr. 27. 01:38
 26/27 anonim válasza:

Az alábbi olvasmány alapján magad is eldöntheted, hogy mi a helyes válasz a kérdésedre! Sokan vannak akik szeretnék Neked elmagyarázni, (vajon kik és vajon miért?) én azt mondom inkább olvass és GONDOLKODJ!!!

Írd be a google-ba,hogy:

66 kérdés és válasz a holokausztról

2012. ápr. 21. 19:32
 27/27 anonim ***** válasza:
40%

A második világháborúban ötszázmillió zsidót öltek meg .volt olyan akit kétszer-háromszor is.

Csak azt nem értem hogy akkor hogy maradt ennyi.

Arra azért kiváncsi vagyok hogy a vonatjegyet a kárpotlásból kifizetik-e

2013. márc. 29. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!