A gulág-tagadókat is büntetik úgy, mint a Holokauszt-tagadókat?
Figyelt kérdés
A Holokauszt-tagadók ellen pert indíthatnak.Na és a gulágot tagadók ellen?2011. ápr. 27. 14:49
1/12 anonim válasza:
Én ugyanezt kérdeztem a tatárjárástagadással kapcsolatban is. Jól le lettem hurrogva. Ez egy ilyen ország :(
2/12 anonim válasza:
természetesen nem,csak ugye a sok zsidó érte el azt hogy büntetni lehessen a holokauszttagadást
3/12 anonim válasza:
A kommunizmus bűneinek tagadását is büntetik.
4/12 anonim válasza:
elvileg igen. gyakorlatialag meg...
5/12 anonim válasza:
Nekem pedig az lenne a kérdésem, volt már ilyen per az országban? Ezt nem iróniának szánom, tudom, hogy hoztak egy ilyen törvényt, de nem tudom valóban alkalmazzák e.
6/12 anonim válasza:
Biztos, hogy csak fél százaléknyian vannak?
Egyébként meg lényegtelen, hogy mennyi van belőlük, mert úgyis az ő szellemük és lelkiviláguk lengi be az egész közéletet és a társadalmunkat, legyenek akárhányan is.
7/12 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés !!!
A törvények egyformán érvényesek mindenkire!!!
8/12 anonim válasza:
Igen, mert ez is benne van a törvényben.
Gyakorlatilag még nem volt ilyen per, mert még senki nem beszélt hangszórókba tömegeknek, hogy aki azt mondja, hogy elvitték gulágra, az hazudik, és csak azért mondja, hogy kárpótlást csikarjon ki magának. Ja, hogy ezt nem szajkózza olyan sok ember?
9/12 anonim válasza:
Miért? Tiltva van az,hogy kinyilvánítom valami létezéséről vagy ,nem létezéséről a véleményem?
Demokrácia?Fúj!!!
10/12 anonim válasza:
Beirtam a keresobe a "holokauszt" szot. Tobb oldalnyi kerdes-lista jott ki. 9-be beleolvastam. Zsido szimpatizanstol nem talaltam ilyen temaju kerdest. (Attol meg lehet, hogy van, nem olvastam el mindet.) Amiket kinyitottam azokat viszont mindegyiket zsidofobiasok tettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!