Ki számít holokauszt tagadónak?
"Magán véleményed lehet magadnak, azt gondolsz amit akarsz.
DE tagadó véleményedet nem publikálhatod nyíltan.
Hogy miért nem? Azért mert ha annak a maroknyi wannabe "értelmesnek tűnő kutatónak" még sincs igaza, akkor a bagatellizálással és népbutítással hatalmas kárt okozol, azért."
És ez forditva nem igaz?
Tudom én, hogy mi a kár. a pénz. Kártérítések, terrorizmus, saját álam létrehozása... Mind-mind a holokausztra fogva jöttek ezek létre. Milliárdos perek.
ÉS iszonyatos égés.
A maroknyi értelmesnek tűnő kutató, sokkal tudományosabban, és hihetőbben magyarázza, mint az ellentábor.. És sztem kicsit több ésszel rendelkeznek mint te, elvégre túdósok. A másik meg nem hiszem, hogy egy tudós kockáztatja a börtönt és a világ utálatát, (vagy akár a gyilkosságot)hogy hazudjon.
Kedves 06:26
Minden tiszteletem a magáé. Én is egy ilyen ember miatt kezdetem utánaolvasni a revizionistáknak. Nagypapám (Isten nyugasztalja) is élt abban az időben. Neki is voltak barátai akinek számokat tetováltak az alkarjára, becsületes tisztességes ember volt. Ő hörpintette el egyszer részegen, hogy sokminden nem volt amiket ma mesélnek a táborokról. Az ilyen kicsit árulkodó zsidók miatt jött létre a revizionizmus. Dédnagyapám két családot is bujtatott, később pénzzel hálálkodtak (de nem fogadta el). Szóval messze nem antiszemitizmusról van itt szó, attól mert zsidónak született valaki attól még lehet rendes ember, és előre sajnálom ezeket az embereket, amikor majd napfényre kerül az igazság, mert ők fogják jobban megszívni, nem pedig a hatalmasok akik csak hazudnak, lopnak.
második oldal 3:21 - től egy részlet....
"Tök mindegy a szám és a pontos módszer ha egyszer tervszerűen vallási alapon egységesen terrorizáltak egy ember csoportot"
Tök mindegy?!?!? Ha ez annyira tökmindegy, miért kaphatok akár 3 év letöltendő börtönbüntetést is, ha én nyiltan felválalom hogy saját meglátásom szerint csak pár százezer zsidó halt meg(és azoknak is a többsége tífuszban és éhinségben, elgyengülésben)a nyugati propaganda által elnevezett "haláltáborokban"?
Tök mindegy?!?!? Nem egy holokausztSZAKÉRTŐ (ezt a címet ki kell érdemelni,szoval tanulmányok, kutatások egész sora áll mögöttük és nem a nagypapa meséjére alapoznak) bizonyította már be hogy nem voltak gázkamrák, ez is csak a rémhírpropaganda része volt a nyertes országoktól.És ha én kimondom nyiltan hogy nem hiszem hogy léteztek gázkamrák, amelyek a zsidók tömeges pusztitására voltak fenntartva megint csak kattan a bilincs.
- Szerintem mégse tök mindegy.
Holokausztot tagadni nem lehet, csak azt lehet tagadni ami megtörtént.
Az én nagyapám, nagymamám és a szüleim is éltek a 2. vh. alatt és nekem nem meséltek arról, hogy módszeresen irtották volna a zsidókat.
Pedig kellet volna!!!
Azért az vicces, hogy a korabeli dokumentumokat, képeket, filmfelvételeket megkérdőjelezitek, de a "egyholokauszt(tagadó)SZAKÉRTŐ" az megkérdőjelezhetetlen, mi?
Elgondolkoztál azon hogy mégis mit takar történelmi szakértő titulusa? Az esetek többségében csak egy címke amit valaki magára aggatott.
Egy korábbi vitában volt szerencsém megismerni egy olyan szociológus "munkásságát" aki a prostitúció szakértője és valja hogy nincs olyan nő aki önszántából lenne prosti, mind mögött egy brutál férfi kényszere áll. Nem az hogy kevés hanem NULLA. Annak ellenére is hogy a fórumba bejelentkezett egy önkéntes fajta megadva az elérhetőségeit is akinek kell.
Erre elméletére persze "kutatásokat" is végzet és össze ollózott más anyagokból számára kedvező részleteket.
Másik. Egyik magyarországi pszichológus tekintély pl. erőszak és agresszió szakértő. Egy előadáson bevallotta, hogy csak marketing okokból vette fel ezt a titulust.
Vagy beszéljünk az UFO szakértőkről, mert ugye ők is tök hiteles szakértők.
Ugyan gyerekek ne legyetek már ilyen tekintély elvűek, hogy egy titulus alapján benyaltok valakit szakértőnek!
Ennyit a meg felebezhetetlen kutatókról.
14:35 Akkor ezzel a válaszoddal, elismered azt is, hogy akik a gázkamrák létezése mellett vannak azok is csak felvették a szakértő címet....
akkor egy kérdést válaszolj meg légyszives, de van valamennyi becsület benned válaszolj meg...
Ha egy holokausztkutató kérdez valamit, miért nem válaszolnak rá, és inkább börtönbe zárják. Miért nem válaszolnak rá??? Sőt, miért vágnak egyből a szavába, hogy még a kérdést se tegye fel?
te csak akkor mond valakire, hogy nem szakértő, amikor elolvastad a művét. Jobb úgy hülyének lenni, hogy nem is tudod miről van szó és okoskodni???
Három lehetőség van:
sosem olvastad a revizionisták véleményét, kutatásait elvből és okoskodsz hogy nincs igazuk, holott fingod nincs mit állitanak
vagy
zsidó vagy és véded a néped, amit meg is értek és akkor elnézést is kérek.
ma 03:21
"amúgy nagyon érdekes és morbid szokott lenni, hogy azért a tagadók is elismerik, hogy a nácik öltek meg tömegével zsidókat csak nem gázzal ás nem x millót hanem "csak" X százezret.
Na ettől megy fel az agyvizem.
Miért így ebben a verzióban akkor miben lesz más a nácik megítélése???"
Igen változik. Ugyanis a Szövetségesek még több civilt tettek el láb alól! (szőnyegbombázások, Amerikai koncentrációs tábor Japánok részére, Hiroshima Nagaszaki, Sztálin koncentrációs táborai, a háború után svábok szudétanémetek millióinak erőszakos kitelepítése meggyilkolása)
Érted már te nagyokos? A "jófiúk" nagyobb tömeggyilkosok voltak mint a gaz nácik! Ez a nagy büdös igazság. Ezért kell ez a fene nagy mitológia hogy a nácik "Előre eltervezetten ki akarták írtani a zsidó fajt" hogy mindenkinek világos legyen kik is a rosszfiúk akiknek bűnhődni kell.
A véget nem érő kárpótlásokról meg az antiszemiták elhallgattatásáról nem is beszélve. Ami ugye manapság igen jól jönne, mert megint kezdik ugyanazt csinálni a világ befolyásos zsidajai mint a XX. század elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!