Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki számít holokauszt tagadónak?

Ki számít holokauszt tagadónak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 23:44
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
29%

"...14:35 Akkor ezzel a válaszoddal, elismered azt is, hogy akik a gázkamrák létezése mellett vannak azok is csak felvették a szakértő címet...."

Lényegében igen. Magam is hajlok rá, hogy nem úgy történt minden, de a holokauszt ami egy nép kiirtásának/terrorjának célja, az megvalósult. Ezt a náci korabeli források se tagadták.

"...akkor egy kérdést válaszolj meg légyszíves, de van valamennyi becsület benned válaszolj meg...

Ha egy holokausztkutató kérdez valamit, miért nem válaszolnak rá,..."

Válaszolnak, azt ami az elfogadott szemlélet miszerint volt holokauszt.

"...és inkább börtönbe zárják. Miért nem válaszolnak rá??? Sőt, miért vágnak egyből a szavába, hogy még a kérdést se tegye fel?..."

Azért nem kell túlreagálni, noha demokráciában valóban kakukk tojás egy ilyen törvény.

Magadban azt gondolsz amit akarsz.

Baráti társaságodban arról beszélgetsz amiről akarsz. Külföldi szerveren lévő fórumokon is gond nélkül cserélhetsz véleményeket.

Egész egyszerűen "csak" nyíltan nem publikálhatsz, megkérdő jelezhető ellenvéleményt, aminek hangoztatása problémákat vett fel ha éppen nincs igazad.

2010. júl. 15. 15:46
 32/51 clint ***** válasza:
100%

Nem.. Problémákat az vet fel ha igazam van:D

Ha van valami aminek az igazát törvénnyel védik, akkor az nem történt meg, és szabályozni kell nehogy kiderüljön.

Soha nem beszélhetünk népirtásról. HA te kiakarsz írtani egy népet, egybegyüjtöd és megölöd őket. Nem lennének túlélők...

Ott volt a tífuszjárvány, nem lett volna egyszerübb a betegeket lelőni, ha ugyis ki akarták írtani őket???

Legeyen büntethető, a gulág, a kommunizmus bűneinek, amerika bűneinek tagadása is... JAaaa azt nem kell büntetni mert megtörtént, és ha tagadod, csak szimplán hülye vagy.

2010. júl. 15. 16:46
 33/51 anonim ***** válasza:
0%

"...Nem.. Problémákat az vet fel ha igazam van:D..."

Ha igazad is van, akkor max a mennyiség és módszer más nem a cél, szóval ez nem nagy differencia.

"...Soha nem beszélhetünk népirtásról. HA te kiakarsz írtani egy népet, egybegyüjtöd és megölöd őket. Nem lennének túlélők... "

A kiirtás meg nem volt sürgős nekik, sőt!

Hiszen a férfiak a fronton voltak és kellet az ingyen munka erő. Fontos pozícióba nem kerültek, de az alja munkára befogták őket.

2010. júl. 15. 19:19
 34/51 clint ***** válasza:
100%

nagyon nagy tévedésben vagy barátom...Ha a zsidó népet ki akarták volna írtani megtették volna egyből.

Szükség volt munkaerőre??

Képzeld, nagyon sok lengyel, orosz is volt a táborban....

A többségük férfi. A nőkre meg alapból nem lett vna szükségük mégis több nő élte túl, mint férfi, és rengeteg gyerek.

2010. júl. 15. 19:25
 35/51 anonim ***** válasza:
0%

Már miért tették volna meg egyből?

1, Nem úgy álltak ehhez, hogy van x évünk hiszen ők győzelembe hittek.

2, A korábban említett munkaerő szükség.

3, Van fogalmad mekkora a logisztikája x millió (legyen terv) megölése?

Kétlem, mert akkor nem akadnál fent ezen.

Mindenesetre nem akarom további hiába való arány rontásnak kitenni magam, befejeztem, elmondtam amit akartam.

2010. júl. 15. 20:04
 36/51 clint ***** válasza:
100%

Én egyszersem mentem a haszontalan válasz gombra. Még ha nem is értek egyet akkor is tiszteletben tartom, ha más a véleményed.

Én egyet tudok. A holokauszt létezése mellett szolóknak ezek a bizonyitékai:

Szemtanuk beszámolói(akik búsás kártérítést kaptak, illetve meg tudták alapítani Izraelt jogtalanul)

A nácik fogságban beszámolt tanuvallomásik(amit persze miért vallottak volna be ha igaz?)

A revizionisták javára pedig több száz kérdés van.

Ezek olyan kérdések amire ha tudnának válaszolni, már rég bizonyitva lenne a holokauszt, és senki nem tudná tagadni, max hülyének néznék őket. Ezek miatt a kérdések miatt védekeznek büntethetőséggel.

Ezen kívül: légifelvételek,(sose volt füst aushwitz felett, amikor mindig mentek a krematóriumok??? Hol vannak a bedobónyílások a gázkamráról??) kémiai kutatások (gázkamra falából vett minta), A vörös hadsereg fényképei, amiből pár már felkerült a netre.

2010. júl. 15. 21:38
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Na jó bár az első hsz-em lehúzták egyenlőre az utóbbiakat még nem.

Lássuk csak volt itt egy korábbi beidézés, kicsit össze rendezem a válaszok miatt. Ugye korábban írtam, hogy én se hiszek el mindent, de ezt már bőven lerészleteztem:

"...A holokauszt-revizionizmus legfontosabb téziseit Robert Faurisson professzor, ismert holokauszttagadó személyiség a következőképpen foglalja össze:

A Harmadik Birodalomban a németek a zsidókat Európa testéből kimetszeni (extirper) akarták, nem pedig kiirtani (exterminer). A zsidókérdésnek egy „területi jellegű végső megoldását” kívánták, nem pedig valamiféle fizikai megsemmisítés értelmében vett „végső megoldást”...A háború után az állítólagos „náci atrocitásokat” ábrázoló fényképek betegeket, haldoklókat, halottakat mutatnak, de nem meggyilkoltakat....járványok, elsősorban tífusz dúlta fel az országot, különösen a nyugati koncentrációs táborokat, melyek túlzsúfolttá váltak a keleti táborokból evakuált fogvatartottak tömeges érkezése miatt..."

Na már most ha tényleg csak "A zsidókérdésnek egy „területi jellegű végső megoldását” kívánták, nem pedig valamiféle fizikai megsemmisítés", akkor miért nem engedték el a zsidókat (kergették ki az országból) és miért tartották olyan körülmények között, ami gyakorlatilag halálhoz vezetett???

Ha még lett volna akaratos fajta is, egy év tábori élet után az is ment volna ha lehetett.

Ez neked komolyan nem sántít???

Ha feltételeznénk, hogy nem akarták, hogy lehetséges besorozott katonákat adni az ellenségnek, akkor miért nem engedték el a gyerekeket és a nőket??? Hiszen az csak nyűg és teher volt nekik, ha tényleg életben akarták volna tartani őket.

Mi a fenének kellet evakuálni a keleti rész a csonttá soványodott, harcra képtelen rabokat???

Szintén csak a macera van velük ha élve kellenek.

"...Krematóriumokat alkalmaztak a holttestek elhamvasztására, de nem arra, hogy élő embereket égessenek bennük...."

Hoppá! te most azt írtad, hogy sose volt fűst itt meg egy holokauszt szaktekintély elismer (bizonyos feltételek mellet) hullaégetéseket.

2010. júl. 15. 23:17
 38/51 clint ***** válasza:
100%

én azt írtam, hogy amikor a légifelvételek készültek, akkor sose volt füst, elvégre a szemtanúk hazugságai szerint éjjel nappal ment a krematórium.

Sosem állithatom, hogy nem használták hullaégetésre, mert a krematórium ottvan, azon jól látszik micsoda, nemúgy mint a gázkamrán.

De ez nem azt jelenti, hogy állandó használatban volt, és mindenki állandóan füstöt látott.

Egész nyugodtan ragadj ki mondatokat barátom, mert semmi értelme.

2010. júl. 16. 10:48
 39/51 anonim ***** válasza:

Bocsi, az idézet az enyém, azóta ez az első hsz -em :P

Azért álljatok már hozzá úgy hogy HÁBORÚ volt, a HÁÁÁBORÚ arról szól hogy emberek halnak meg... Nem csak zsidókat öltek, képzeljétek NÉMETEK is voltak ott, akiket hazaáruláson kaptak, a szovjeteknél is voltak lágerek és érdekes módon azt nem emlegette fel senki mikor vége lett, pedig kicsit többent tűntek el ott (pl. szibériai munkatáborok) mint Auswitzban...

De mutatok valamit, a hiteles és igaz HOLOKAUSZT!

[link]

Nem, nem rasszista (mert van rá már gombunk, bizony), hanem beszámolók alapján készült! Források megjelölve az irományban :)

2010. júl. 16. 11:15
 40/51 anonim ***** válasza:

"...Egész nyugodtan ragadj ki mondatokat barátom, mert semmi értelme...."

Jó és a többi része a hozzászólásomnak?

Hiszen pont az írtad korábban, hogy nincsenek válaszok, meg szavatokba vágnak, most pedig inkább elakad a szó. :)

Arra is reagálj valamit.

2010. júl. 16. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!