Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki számít holokauszt tagadónak?

Ki számít holokauszt tagadónak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 23:44
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
24%
Hát aki azt mondja nem volt holokauszt. De most komolyan miért kell provokálni ilyen nyilvánvaló dologgal?
2010. júl. 14. 23:48
 2/51 clint ***** válasza:
84%

Aki kérdéseket tesz fel, a 2 világháboru alatt történt náci bűnökről.

Pl: ha én megkérdezném egy rabbit, hogy hogy lehet, hogy az összes aushwitzről készült filmben, az összes regényben úgy volt, hogy zuhanyrózsákon jött a gáz, miközben ma azt mondják, hogy kéményen?

vagy:

Hogy lehet az, hogy minden szemtanu beszámolója egymást hazudtolja meg? Volt aki úgy uszta meg a gázkamrát, hogy kimászott az ablakon(milyen ablakon???)

volt aki látta a gázkamrákból kiáramló fekete füstöt

(a gázkamra ugyanaz volt mint a krematórium? ??)

Volt aki nagy gödröket látott amiben tűz volt és oda dobták a gyerekeket(akkor minek a gázkamra?)

vagy megkérdezném, a 80-as évek egyik revizionistája miért vett mintát a falból és nem talált benne cyklon-b gázt, míg a fertőtlenítő falai tele voltak???

Nos a válasz akkor ez lenne: TE tagadod a holokausztot, bűnöző vagy, börtönbe veled. Gyakran amúgy nem lehet feltenni a kérdéseket, mert azonnal ordibálással közbevágnak.

2010. júl. 14. 23:52
 3/51 anonim ***** válasza:
87%
Senki
2010. júl. 14. 23:53
 4/51 anonim ***** válasza:
61%

"Hát aki azt mondja nem volt holokauszt. De most komolyan miért kell provokálni ilyen nyilvánvaló dologgal?

"

Azért te paraszt mert ilyet senki sem mond.

2010. júl. 14. 23:56
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
Második a táborok környékén sem volt fekete füst, nemhogy közvetlen bennük. Sőt.. fehér sem. És szerintem ezt te is tudod.
2010. júl. 14. 23:58
 6/51 clint ***** válasza:
100%

igen láttam az eredeti és hamisitott képeket is...

Az egyiken volt füst:D na melyiken???

2010. júl. 15. 00:05
 7/51 A kérdező kommentje:

Vannak holokausztkutatók akik megkérdőjelezik a gázkamrákat, a 6 millió zsidó halottat és még sok más mindent.

Ha jól értem, akkor ,ha én hiszek ezeknek a tanult, értelmiségi, elismert holokauszt szakértőknek, akik álításaikat bizonyitékokkal, tényekkel is alá tudják támasztani, akkor én holokauszt tagadó vagyok és akár börtönbüntetést is kaphatok érte...

Ez kicsit fura érzéseket kelt az emberben...

2010. júl. 15. 00:07
 8/51 clint ***** válasza:
100%

igen és ez az érzés, pont az ami miatt ők nyafognak mégis mi érezzük...

ELNYOMÁS

2010. júl. 15. 00:12
 9/51 anonim ***** válasza:
73%

Nem az a lényeg:) egy retusált kép semmit sem bizonyít, max hogy az adott pillanatban a háttérben nem volt füst. De van arról tudomásod, hogy Auswitztól kb 6kilométernyire szintetikus üzemanyag lepárló működött? A szövetségesek ezt mindenáron le akarták bombázni, de mivel elég komoly légvédelemmel rendelkezett (itt jegyzem meg a tábotrral ellentétben amit a kutya sem akart bombázni) nem sok kárt tudtak tenni benne, viszont rendszeresen repültek ott.

Vagy felderíteni vagy bombázni. Az a szerencsénk hogy iszonyatos mennyiségű légifelvétel maradt ránk melyek különböző időpontokban készültek, közülük sok olyan napokon amikor állítják több tízezres szállítmány érkezett és gőzerővel folyt az elgázosítás és a kremálás. Nos nézd meg magad így kamunak vélnéd, ezernyi légifelvétel, füstöt látsz valahol?:)

[link]

2010. júl. 15. 00:12
 10/51 clint ***** válasza:
100%

Én mondok egy még viccesebbet...

Kéményt látsz valahol????

A gázt kéményen dobták le.

2010. júl. 15. 00:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!