Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fűtesz-e már?

Fűtesz-e már?

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 11:20
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Elnézve az időt, már gondolok rá, hogy ha így megy tovább, még november vége előtt be kell kapcsolnunk valamelyik fűtőegységet (jelenleg egy kicsi és egy nagy olajradiátorunk van)... Mondjuk közben van egy kis párátlanítózás, mert a ház még nem száradt ki teljesen a tavalyi építkezés óta (de nem sok hiányzik már), az is hozzájárul a fűtéshez. Most napi 7kWh áramfogyasztásunk van, ami szinte 100%-ban a házban történik, úgyhogy fűtést is jelent. Néhány kWh naponta mi ketten.... Ennyi fűtésünk van most, napot is rég láttam, jelenleg határozottan hűl a ház. Szokatlan, hogy nincs 20-21 fok a szobámban, egy hete még az volt.

Meglátjuk :)

2013. nov. 5. 12:51
 42/43 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt már én is befűtöttem.
2013. nov. 10. 13:34
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
39-es vagyok: még mindig csak kandalló. És pulcsi.:)
2013. nov. 10. 20:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!