Még jóhogy! :D 18° van!:D
Szerencsére, Bp, Héra cserépkályha. (Gáz) Nem kell tüzelő! :D
De ezzel is jó be lehet fűteni!!:D
Kettes !
Szóval nálatok sosincs több mint 17 fok ?És az már meleg ?
Akkor te lehetsz Superman !Vagy Kamuman ?
#27: Miért kamuzna? Nem írta, hogy meleg a 17 fok, azt sem, hogy annyit tart télen, csak hogy amíg le nem megy addig, nem fűt be. Ugyanezt én is elmondhatom... Szerintem múlt télen ritkán volt 18 fok fölött a házban, az teljesen kellemes, nekem normális, hogy télen pulóverben vagyok. Edzéskor vagy sétáról hazatérve különösen jó, hogy nincs hőség.
Tudom, hogy van, aki 25 fokra fűt, de a 18 fokban nincs semmi különös. Lehet lakni pár fokban is, kissé kényelmetlen és be kell burkózni takarókba, de az sem szupermenség, sokszor csak szegénység... Olvastam már olyanról, aki fűtetlen házban lakott egész télen, én mindössze 11 napig csináltam. Poénos volt, de inkább az ételhiány jelentett kihívást, nem a hideg. Egy ember ne haljon már bele ennyibe, az állatoknak sokkal rosszabb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!