Második ?
És így bírod a 17 fokot ! Ez nem semmi !
Régen mi is csináltuk , de mindig beteg lettem és a végén többe került , mintha fűtöttünk volna....
Nyilván nem egyforma meleget igénylünk :) Nekem van tapasztalatom 8-tól 23 fokos szobáig :D A 23-ban szenvedek télen, azt csak nyáron viselem el.
Nekem nagyon zavaró, ha kint hideg van, bent pedig olyan meleg, mint nyáron. Azt hiszem, múlt télen 18 fokot tartottunk bent, ebben már nem fázom, persze fel kell öltözni, de mivel a pulóver nem zavar, feleslegesnek tűnt jelentősen többet fűteni. Ha ideiglenesen fázunk, akkor ott a hősugárzó, de van más lehetőség is :D
16 fok alatt kezdek fázni normál, pulóveres öltözetben, 13 fokban pedig már kezdem szerencsétlennek érezni magam. Túl sok időt töltöttem 9-15 fokban az elmúlt teleken (fűtöttünk, ahogy bírtunk, de hol a ház nyílászárói voltak kriminálisak s reggelre kihűlt a ház, amikor éjjel aludtam és nem tudtam rakni a tűzre, hol a cserépkályha volt apró a szintén nem jó szigetelésű házhoz), elég volt.
Elmondhatom, hogy a 16 fok alatti szobahőmérsékletet én nem tudom megszokni, ugyanúgy, ahogy 26 fok fölött is haldoklom, képtelen vagyok az összeszedett gondolkodásra és az élet tragikusan pocsék lesz.
Ne fűtséé be!
Jó,de mér?
Szeretem ha hűvös a szoba egy kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!