Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fűtesz-e már?

Fűtesz-e már?

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 11:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
72%
mi már fűtünk, reggel meg este fürdés előtt egy keveset
2013. okt. 2. 17:43
 12/43 anonim válasza:
72%
Fűtünk bizony. Két hete minden este egy keveset, vegyes tüzelésű kazánnal egy kis ezt azt, de harmadik napja rendesen fával.Mi mondjuk szeretjük a meleget és 20 fokig nem is engedjük lemenni. :)
2013. okt. 2. 17:52
 13/43 anonim ***** válasza:
72%

Második ?

És így bírod a 17 fokot ! Ez nem semmi !

Régen mi is csináltuk , de mindig beteg lettem és a végén többe került , mintha fűtöttünk volna....

2013. okt. 2. 17:59
 14/43 anonim válasza:
72%
igen, emeletes házban lakunk, 18 fokig le szokott menni a hőmérséklet délutánra, mire hazaérünk, így gázzal fűtünk, de csak napi 1-2 alkalommal vesszük fel a fűtést, akkor is kb fél órára. cserépkályhába a minap gyújtottam be.
2013. okt. 2. 18:16
 15/43 anonim válasza:
72%
Igen.
2013. okt. 2. 18:26
 16/43 anonim ***** válasza:
52%
13.!Nem szeretem a meleget,17 fok egyáltalán nem hideg,nálam télen sincs 20 foknál melegebb,de nem azért mert spórolok a gázzal,hanem nem bírom a meleget.Éjszaka pehelypaplannal betakaródzok sokkal jobb így aludni.
2013. okt. 2. 18:29
 17/43 anonim ***** válasza:
72%

Nyilván nem egyforma meleget igénylünk :) Nekem van tapasztalatom 8-tól 23 fokos szobáig :D A 23-ban szenvedek télen, azt csak nyáron viselem el.

Nekem nagyon zavaró, ha kint hideg van, bent pedig olyan meleg, mint nyáron. Azt hiszem, múlt télen 18 fokot tartottunk bent, ebben már nem fázom, persze fel kell öltözni, de mivel a pulóver nem zavar, feleslegesnek tűnt jelentősen többet fűteni. Ha ideiglenesen fázunk, akkor ott a hősugárzó, de van más lehetőség is :D

16 fok alatt kezdek fázni normál, pulóveres öltözetben, 13 fokban pedig már kezdem szerencsétlennek érezni magam. Túl sok időt töltöttem 9-15 fokban az elmúlt teleken (fűtöttünk, ahogy bírtunk, de hol a ház nyílászárói voltak kriminálisak s reggelre kihűlt a ház, amikor éjjel aludtam és nem tudtam rakni a tűzre, hol a cserépkályha volt apró a szintén nem jó szigetelésű házhoz), elég volt.

Elmondhatom, hogy a 16 fok alatti szobahőmérsékletet én nem tudom megszokni, ugyanúgy, ahogy 26 fok fölött is haldoklom, képtelen vagyok az összeszedett gondolkodásra és az élet tragikusan pocsék lesz.

2013. okt. 2. 18:42
 18/43 anonim válasza:
40%

Ne fűtséé be!

Jó,de mér?

Szeretem ha hűvös a szoba egy kicsit.

2013. okt. 2. 18:43
 19/43 anonim válasza:
74%
Kicsit már fűtünk. Vegyes kazánunk van. A nyáron összegyűjtött eltüzelhető hulladékot hasznosítjuk. Arra vigyázunk, hogy ne legyen környezetszennyező égéstermék benne. (Pl. műanyagot nem égetünk!)Faágak, visszanyesett bokor ágak, összetört régi szék ilyesmi.
2013. okt. 2. 19:10
 20/43 anonim ***** válasza:
72%
#19: Helyes :) Mi csak bográcsozáshoz tudjuk eltüzelni a fát, sokáig fog tartani. Most itt állunk úgy pár mázsányi építési fahulladékkal, a házon pedig már kémény sincs, úgyhogy új hobbim a barkácsolás :D
2013. okt. 2. 19:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!