Nálunk van vagy 6 normál hőmérő, egy egyszerű bimetál és egy digitáris hőmérséklet- és páratartalommérő, nem mind mutat jól, de azért el tudunk igazodni köztük :)
18 fok még igazán kellemes szobahőmérséklet számomra, pulóverszint, ha épp ülök és punnyadok, de ez is hangulat- és fényfüggő, ma rövidujjú pólóban ettem kint a teraszon, márpedig ma 13 foknál nem volt több a környéken. Persze a nap sokat jelent és nem is volt hosszú idő, így nehéz összevetni a bentiekkel, de mégis jelenthet valamit. Nem fáztam, gyönyörű idő volt.
2013. okt. 3. 21:38
32/43 anonim válasza:
Megtaláltam egy tavalyi feljegyzésemet. 17-19 fokot tartottunk múlt télen, de az egyenletes meleg, ahol a falak sem hidegek, jót tesz a hőérzetnek. Passzívházban lakók szokták mondani, hogy a vendégek mindig pár fokkal melegebbet tippelnek, ennyit tesz az egyenletes meleg. Én is azt tapasztaltam, hogy számít :) Mi ezzel együtt sem vagyunk fázósak, persze.
2013. okt. 3. 22:45
33/43 anonim válasza:
"18 fok még igazán kellemes szobahőmérséklet számomra, pulóverszint, ha épp ülök és punnyadok"
Én is így vettem észre. Régebben nem gondoltam volna, de most hogy távfűtéses helyre költöztünk rá kellett jönnöm, hogy hozzá lehet szokni. Először kellemetlen volt, de aztán pár nap alatt azt vettük észre, hogy 18 fok már egész kellemes :) No aztán most már bekapcsolták a fűtést, úgyhogy ha akarom ha nem 22 körül van.
2013. okt. 4. 00:51
34/43 anonim válasza:
Fával fűtünk kandallóban. A gáz nem vagyok hajlandó decemberig fűtésre használni.:) Inkább fázunk.
2013. okt. 4. 13:32
35/43 Napkiraly válasza:
persze hogy fűtök. Annyira hideg van,hogy a palackos sziesztám nem elég, a rendes fűtést indítottam
2013. okt. 4. 23:25
36/43 Batisz Ildikó válasza:
Igen fűtök. Én 18 fokban már megfagyok. Már jól meg is fáztam, a kinti hideg miatt. Nem vagyok hajlandó fázni. Sokkal drágábbak a gyógyszerek,mintha fűtenék. 22 fokban is hosszú ujjúban és meleg nadrágban vagyok. Van aki bírja a hideget, van aki nem.
2013. okt. 5. 08:54
37/43 anonim válasza:
Utolsó: hidd el, hogy hozzá lehet szokni ha a szükség úgy hozza. A 18 hoz mindenképp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!