— klíma, mosogatógép nincs, vill. sütő, fagyasztószekrény van, ill. szivattyú a kert locsolásához, amivel azért bajlódnak, hogy egy kicsit spóroljanak. Gáz nincs bekötve.
Én egyedül, panelban az átlag alatt vagyok.
Kérdezgetem a környezetem,de nem nagyon találkozom átlagfogyasztóval, na majd itt! ;)
Villannyal talán de inkább télen. 7-8 ezer között ban. Úgy hogy minden hűtő tv modern. Na de itt a kert 2 naponta árasztok hogy ki ne süljön. Jövőre a kert is megszúnik így. Nemnéri meg a veteményes. A gázról ne is beszèljünk. Kertes ház . Gondolhatod. Vicc a havi 15 . Semmire se még agyon szigetelve se. Már rendeltemnfát a gáz fűtésre nem fog menni.
2022. júl. 14. 20:55
2/34 anonim válasza:
Nem igazán lesznek Szerintem. Egy mosógéppel már fölé mész.
Ennyit arról, hogy “nem szűnt meg” a rezsicsökkentés. Csak a Felcsúti Andersen mondja ezt.
2022. júl. 14. 20:56
3/34 anonim válasza:
Az egyik villamosságis fórumon láttam egy olyat, hogy valószínűleg hogy számolták az átlag fogyasztást.
Ugye Orbánék is bérből és fizetésből élnek, mint a többi képviselő. Az átlagban ők is benne vannak, ahol húzzák fel az átlagot.
Mivel mérőóránként számolják a az átlagot valószínűleg az üresen álló házak is benne vannak az átlagban, ahol tényleg csak egy minimális fogyasztás van. Ezek az ingatlanok pedig lefele huzzák az átlagot elég erőteljesen.
Így jöhetett ki az a nevetséges átlag.
2022. júl. 14. 21:03
4/34 anonim válasza:
2 generációs, 210 nm-es családi házban élünk, mi 4en vagyunk (2 felnőtt, 2 kicsi gyerek), anyuék ugye ketten. Fával fűtünk, a kazán és a tartály működéséhez is villany kell. Nekünk havi 33 ezer a jelenlegi számlánk. Szerintem télen megfagyunk. Gáz nincs.
2022. júl. 14. 21:07
5/34 anonim válasza:
Gáz: 1000 m3/év, villany: 5.500.- Ft/hó. 3 szobás, tégla, társasházi lakás. Viszont dolgozunk, tehát fél 7-től 4-ig nem vagyunk otthon! Ilyenkor a gázfűtést lejjebb vesszük és a villany sem fogy. (Kivéve pl. hűtő)
2022. júl. 14. 21:11
6/34 anonim válasza:
Gázban igen, villanyban necces, de odafigyelünk majd, hogy beleférjünk.
2022. júl. 14. 21:17
7/34 anonim válasza:
Villany éppen, egyedül élek, kádár kocka, klíma nincs, egy számítógép megy egész nap, illetve 1 hűtő-hűtőláda.
Gázról csak a melegvíz és a tűhely megy, de az minimális mert egyedül vagyok.
2022. júl. 14. 21:42
8/34 anonim válasza:
Igen, de egyedül élek egy 30nm-es házban.
2022. júl. 14. 21:43
9/34 anonim válasza:
Vilannyal talán nem lesz gond, de 200nm-t fűteni 144m3 gázzal érdekes lesz...
2022. júl. 14. 22:14
10/34 anonim válasza:
Korynezetmeben mindenki atlagfogyaszto, csak en nem. Volt pasim es testvere, az en testverem, es anyukamek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!