Esélytelen lesz így átlagfogyasztás alatt maradni a gázzal?
Nemrég magamra maradt egyedülálló anya vagyok, tanári fizetésből (kb. garantált bérminimumot kapok) nevelem a 8 éves fiamat. A gyerek apjával most zajlik a válóper, eddig az ő szüleitől kapott lakásban éltünk, de onnan el kellett jönnünk, mert az új nője költözött be hozzá.
Nemrég halt meg a nagymamám, az ő lakásába költöztünk most be a fiammal, de ez lesz majd ott az első telünk, úgyhogy nem tudom még, mennyi lehet a fogyasztás.
A lakás téglaépületben van, 55 négyzetméter, konvektoros fűtéssel. Műanyag nyílászárók vannak, viszont kívülről nincs leszigetelve az épület. A konnektorok miatt aggódom nagyon, soha sem laktam még konvektoros lakásban. Emellett csak a gáztűzhelyhez használjuk a gázt.
A földgáz esetében 144 köbméter per hó lett megállapítva átlagnak. Szerintetek van esély ebbe beleférni, vagy konvektoros fűtésnél ekkora lakásban ne is álmodjak róla?
Beleférhetsz, még most nyáron nézesd át egy gázszerelővel a fűtést (ki kell takarítani, stb.).
Kérj be több árajánlatot is, nálunk nemrég voltak megigagítani pár cserepet, és legomboltak 80ezer Ft-ot... Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!