Miért nem lehet a kertben elégetni a fás szárú hulladékot? Miért jó ez?
Figyelt kérdés
Nálunk régebben mindenfelé égették, tartott ez az időszak kb 1-2 hétig évente, most meg hogy nem lehet mindenki darálja, van aki villanyossal van aki 4t benzinessel, és van aki 2t benzinessel, esetleg traktorral, már tart vagy 3 hete ez a zajongás/füstölés, és nem hagy alább.
Előző évből kiindulva idén is a darálékot fogják égetni, a kertben hordóban/kazánban, ami kegyetlenül füstöl még rosszabb mint mikor simán a kertben elégették....
Mellesleg én is kénytelen vagyok darálni, sokkal több munka sokkal nagyobb szennyezés mintha simán elégetném a kertben...
2021. szept. 26. 09:43
81/95 anonim válasza:
Egyre gondoltunk, szánalmas kamu folyam a kérdező minden firkantása.
82/95 A kérdező kommentje:
Akkor hidd ezt, nem igazán érdekel, képet semmilyen formában nem vagyok hajlandó feltölteni ennyi.
2021. dec. 2. 11:54
84/95 anonim válasza:
Egy anonim oldalra nem mer képet felrakni, de a facebook az nem probléma.
85/95 A kérdező kommentje:
Facebookra sem rakok :)
2021. dec. 2. 13:32
86/95 anonim válasza:
Ahogy látom ma is bebizonyosodott az régi szólás: hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.
87/95 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az bizonyosodott be mennyi fogyatékos repül rá 1-1 kérdésre.
2021. dec. 2. 17:56
88/95 A kérdező kommentje:
Mellesleg most délután kipróbáltam rendes száraz fával, 3 vödörnyi fenyő meg kb 1 vödörnyi nyárfával egész jó meleget csinál.
2021. dec. 2. 17:58
89/95 A kérdező kommentje:
Úgyhogy megérte.
2021. dec. 2. 17:59
90/95 anonim válasza:
Te nem raksz facebookra, rendben.
De a feleséged, gyerekeid sem?
Nem mersz felrakni egy kályháról egy képet?
Nevetséges vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!