Az ingatlan eladója elérhetetlen, csak az ingatlanossal lehet kommunikálni, még bankszámlaszámot sem tudok, hogy foglalózzak, normális ez?
Figyelt kérdés
Állíthatólag tavasz óta árulja, nincs energetikai tanúsítványa, az elhunyt haszonélvező haszonélvezeti joga még mindig be van jegyezve, hallotti anyakönyvi azt se tudja, hol van..
Most kezdjek aggódni, hogy nem is akarja eladni vagy én vagyok túl gyors? 2 napja tettem ajánlatot, elfogadta. Ügyvéd, minden van, rugalmasan elérhető. Én már azt hittem 3-4 napra rá szerződünk. Kezdjek félni?
okt. 29. 20:49
31/33 A kérdező kommentje:
Közben már elállt a szóbeli eladástól, úgyhogy igenis volt oka a visszatartásnak.
okt. 30. 18:46
32/33 anonim válasza:
Tavasz óta árulja, nincs energetikai tanúsítvány sem. Ez kb. annyit jelent, hogy ő "árulni akarja, nem eladni". De most komolyan, ha sajnálja azt a 15-20 ezer forintot a tanúsítványra, akkor mennyire vehető komolyan az ilyen? Lehet, annak is oka van, hogy nem képes rendbe hozni a tulajdoni lapot, szóval az ilyenekre én nem pazarolnám az időt, lehet közben meg elszalasztasz egy sokkal jobb lehetőséget.
33/33 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a 31-ben, elállt a szóbeli eladási ígéretétől...
Igen, 32-es nekem sem volt kóser emiatt. A szomszédom jutott eszembe, aki kb kétévente felteszi az ingatlanhiredetést, jöttek is már jópáran megnézni, aztán még 7 évvel később is itt lakik... 🙄 Nem tudom milyen lehetetlen ajánlatra vár.
nov. 2. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!