Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az ingatlan eladója elérhetetl...

Az ingatlan eladója elérhetetlen, csak az ingatlanossal lehet kommunikálni, még bankszámlaszámot sem tudok, hogy foglalózzak, normális ez?

Figyelt kérdés

Állíthatólag tavasz óta árulja, nincs energetikai tanúsítványa, az elhunyt haszonélvező haszonélvezeti joga még mindig be van jegyezve, hallotti anyakönyvi azt se tudja, hol van..

Most kezdjek aggódni, hogy nem is akarja eladni vagy én vagyok túl gyors? 2 napja tettem ajánlatot, elfogadta. Ügyvéd, minden van, rugalmasan elérhető. Én már azt hittem 3-4 napra rá szerződünk. Kezdjek félni?

okt. 29. 20:49
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Közben már elállt a szóbeli eladástól, úgyhogy igenis volt oka a visszatartásnak.
tegnapelőtt 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!