Az ingatlan eladója elérhetetlen, csak az ingatlanossal lehet kommunikálni, még bankszámlaszámot sem tudok, hogy foglalózzak, normális ez?
Állíthatólag tavasz óta árulja, nincs energetikai tanúsítványa, az elhunyt haszonélvező haszonélvezeti joga még mindig be van jegyezve, hallotti anyakönyvi azt se tudja, hol van..
Most kezdjek aggódni, hogy nem is akarja eladni vagy én vagyok túl gyors? 2 napja tettem ajánlatot, elfogadta. Ügyvéd, minden van, rugalmasan elérhető. Én már azt hittem 3-4 napra rá szerződünk. Kezdjek félni?
Legyen saját ügyvéded, a többi meg nem értem, miért igazán probléma, ha nincs energetikai bizonyítvány, azzal az ár csökken, a haszonélvezeti jogot meg csak le kell vetetni. Ezt mind az ügyvéded tudja intézni.
Félni meg kezdhetsz, ha akarsz, de nem tudom mitöl félnél???
Van ügyvéd és intézné az adásvételit, ha lennének adatok. Van ennyire normális, hogy nem ad számlaszámot sem utaláshoz?
Én azt hittem, hogy ha valaki el árulja már 6+ hónapja, akkor talán kissé jobban "ráér".
4.-nél a pont.
Évekig ingatlanoztam, volt olyan eladó, akit 2X láttam csak én is, a vevő meg 1X SEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!