Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az ingatlan eladója elérhetetl...

Az ingatlan eladója elérhetetlen, csak az ingatlanossal lehet kommunikálni, még bankszámlaszámot sem tudok, hogy foglalózzak, normális ez?

Figyelt kérdés

Állíthatólag tavasz óta árulja, nincs energetikai tanúsítványa, az elhunyt haszonélvező haszonélvezeti joga még mindig be van jegyezve, hallotti anyakönyvi azt se tudja, hol van..

Most kezdjek aggódni, hogy nem is akarja eladni vagy én vagyok túl gyors? 2 napja tettem ajánlatot, elfogadta. Ügyvéd, minden van, rugalmasan elérhető. Én már azt hittem 3-4 napra rá szerződünk. Kezdjek félni?

okt. 29. 20:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
75%

Legyen saját ügyvéded, a többi meg nem értem, miért igazán probléma, ha nincs energetikai bizonyítvány, azzal az ár csökken, a haszonélvezeti jogot meg csak le kell vetetni. Ezt mind az ügyvéded tudja intézni.

Félni meg kezdhetsz, ha akarsz, de nem tudom mitöl félnél???

okt. 29. 21:13
 2/31 A kérdező kommentje:
Mert a tulajjal nem tudok SEMMIT sem megbeszélni, még az aláírás pontos időpontját és helyszínét sem. Bankszámlaszámot se szokott az eladó megadni, hogy utalhasd a foglalót? Ez is annyira normális?
okt. 29. 21:25
 3/31 anonim ***** válasza:
48%
Ebben a fázisban már rég kellene legyed ügyvéded és őt kellene kérdezgetned azért a 60-500 000 Ft-ért cserébe, amit neki a végén ki fogsz csengetni.
okt. 29. 21:36
 4/31 anonim ***** válasza:
67%
NEM a tulajjal kell megbeszélned a dolgokat, éppen azért van az ingatlanos megbízva, hogy ne zavarják öt a potenciális vevök, a tulajt a szerzödés aláírásakot látod esetleg, vagy az általa megbízott ügyvéd jelenik csak meg.
okt. 29. 21:38
 5/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem mindenkinek van ám annyi szabadideje mint neked.
okt. 29. 21:48
 6/31 A kérdező kommentje:

Van ügyvéd és intézné az adásvételit, ha lennének adatok. Van ennyire normális, hogy nem ad számlaszámot sem utaláshoz?

Én azt hittem, hogy ha valaki el árulja már 6+ hónapja, akkor talán kissé jobban "ráér".

okt. 29. 21:54
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Mindent amit szeretnél, az ingatlanossal kell megbeszélned. Ezért fogadta fel a tulaj az ingatlanost
okt. 29. 22:02
 8/31 A kérdező kommentje:
Nem fogod a kérdést, 7-est. Beszélgetünk, de nem történik semmi. De ha mindenki szerint én vagyok csak túl gyors, akkor OK.
okt. 29. 22:05
 9/31 anonim ***** válasza:
47%

4.-nél a pont.

Évekig ingatlanoztam, volt olyan eladó, akit 2X láttam csak én is, a vevő meg 1X SEM!!!

okt. 29. 22:15
 10/31 A kérdező kommentje:
Okés 9-es , harmadszorra kérdezem, mert nem érted. Az adatait sem adta meg?! Nem kávézni, ismerkedni akarok vele...
okt. 29. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!